Evet öncelikle merhaba arkadaşlar.. Yaklaşık bir kaç gün evvel www.devarsiv.com isimli sitemizi açmış bulunuyoruz... Çok geniş ve zengin içeriği ile hizmetinize girmiş bulunmakta.. Pek yakında moderatör alımlarına başlanacak.. Ziyaretinizi ve Desteğinizi Lütfen Esirgemeyin... www.devarsiv.com nevra
Şuan hiç bir sorun bulunmamakta.. Yepyeni programlar dökümanlar ve albüm lerle hizmetinizde.. Ayrıca Site temasını yeniledik.. Yorumlarınızı bekliyorum.. Teşekkürler..
quote:Orjinalden alıntı: SLAHS USTA ÇOK SIKI BİR SİTE OLMUŞ EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARIN ELLERİNE SAĞLIK teşekkürler SLAHS
quote:Orjinalden alıntı: nevra quote:Orjinalden alıntı: SLAHS USTA ÇOK SIKI BİR SİTE OLMUŞ EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARIN ELLERİNE SAĞLIK teşekkürler SLAHS yanlış anlamayında nersei sıkı olmus senmi yaptın sanki hazır innovision board
quote:Orjinalden alıntı: fubo quote:Orjinalden alıntı: nevra quote:Orjinalden alıntı: SLAHS USTA ÇOK SIKI BİR SİTE OLMUŞ EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARIN ELLERİNE SAĞLIK teşekkürler SLAHS yanlış anlamayında nersei sıkı olmus senmi yaptın sanki hazır innovision board evet ipb fakat bir çok düzenleme yaptık.. Bir çok ekleme yaptık.. Göremediyseniz o ayrı haa ayrıca evet tüm eklenti leri bizzat ben yaptım..
quote:Orjinalden alıntı: fubo quote:Orjinalden alıntı: nevra quote:Orjinalden alıntı: SLAHS USTA ÇOK SIKI BİR SİTE OLMUŞ EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARIN ELLERİNE SAĞLIK teşekkürler SLAHS yanlış anlamayında nersei sıkı olmus senmi yaptın sanki hazır innovision board +1,000,000,000
Yeni film - albüm - oyun - program ve dökümanlar eklenmiştir.. Yeni başlayanlar için c c++ anlatımlı ve çözümlü örnek dökümanları eklenmiştir.. Ziyaretinizi Bekliyoruz..