Şimdi Ara

www.fatihseniz.com Tamamen kendi yapımım web tabanlı strateji oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen kendi yapımım web tabanlı strateji oyunu. Bütün kodlama, grafik, senaryo, database vb. vb. hepsini kendi yapımım olan Türk strateji oyunu. Pek çok alman kaynaklı oyun varken dedimki neden bizim kültürümüzden bir oyun olmasın?? ve aylarca uğraşıp oyun yaptım üstelik 1 yıllık bir php bilgisiyle. Şu anda eksikleri olabilir ama oynanabiliniyor. Değerli yorumlarınızı tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    www.fatihseniz.com
    www.fatihseniz.com

• bu oyunu çok uzun süre açmıştın diye hatırlıyorum sonra neoldu
  • firefoxda bozuk gösteriyor, alan adıda bir garip geldi bana :) başarılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wandy

bu oyunu çok uzun süre açmıştın diye hatırlıyorum sonra neoldu

evet yeniden düzenledim biraz daha kompleks yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beelzebub -- 12 Haziran 2008; 22:42:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: i90tekmen

firefoxda bozuk gösteriyor, alan adıda bir garip geldi bana :) başarılar...

evet iexplorer a göre yaptım. biraz acemilik var tabi. isim konusunda da siz destek olun giriş yapın güzel bir domain de buluruz beraber..
  • FF açmıyor.
  • abi güzele benziyor ama bir rehber açta daha iyi anlıyalım
  • Tebrikler, iyi bir oyuna benziyor , üye oldum , bence biraz resimlerde felan eksik var fazla iyi olmamış bide isim fazla iyi değil gibi:) onun dışında iyi kurmuşsun oyunu 1 yıllık php bilgisi ile çok iyi şeyler yapmışsın,bence oyunu çıkartmadan biraz daha üstünde çalışsaydın daha iyi olabilirdi ama yine de çalış üstünde, grafik felan bu işlere bi ortak bul bence, grafikler daha iyi olabilir ve oyuncu sayısı artar diye düşünüyorum..konu olarak da iyi bir konuya benziyor türklere yönelik bir oyun bence zaman geçtikçe ve sende üzerinde çalışıp geliştirdikçe tutar bu oyun, devam..:)
  • Bazı linklerde problem var.Mesela Ekonomik Üretim linkinde.
    Bir de şehir içindeki binaların resimleri daha güzel olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Bazı linklerde problem var.Mesela Ekonomik Üretim linkinde.
    Bir de şehir içindeki binaların resimleri daha güzel olabilir.

Evet bazı sayfalar henüz hazırlamadım ancak o sayfalar olmadan oynanabiliniyor. o sayfalar 2. plan işlemler için zaten. mesajlaşma felan. Resimleride sonradan değiştirebilirim ancak Şimdi ilk olarak şu ittifak kurma olayını çözmem lazım.
    Bir lider mi olsun liderler grubumu?
    İttifakta olanların birbirlerine ne gibi faydaları olsun onları tasarlıyorum kafamda?
    Sizlerin görüşü nedir??

• İlk oynadğım web bazlı online oyun senin oyunundu grafikleri değişikti, ama böyle daha güzel.Yine başlıyacağım..
  • güzele benziyo
  • piyasada kaç tane böyle oyun var emek harcanmış mükemmelsin aynen devam admin alıyon değil mi=?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr26tr

piyasada kaç tane böyle oyun var emek harcanmış mükemmelsin aynen devam admin alıyon değil mi=?

Evet genelde Alman kaynaklı sitelerin Türkçeleştirilmiş hali var. En azından benim gördüklerim öyle. Admin alabilmem için admin panelini oluşturmam lazım. Öncelikli olarak eksikleri giderip sonra admin panelini yapacam o zaman admin alabilirim oyuna. Şimdilik yönetimi tamamen php kodları ve phpmyadmin ile yapıyorum
  • nasil yapiyorsun anlatirmisin bana
  • Walla zor ben yaptım ordan biliyorum.
    Kullandığım teknolojiler:
    Kodlama: En başta HTML - PHP - AJAX (Dreamweaver)
    Database: SQL
    Grafikler: Photoshop - Imageready
    ve zeka evet gerçekten oyunu kurgulaması, senaryosu hangi işlemler olacak hangi şartlar gerekecek gibi bir senaryo
    vs.....

Öncelikli olarak HTML öğrenip stabil sayfa yapımı öğren.
    Bu arada photoshop ve dreamweaver nasıl kullanılr onu öğren.
    www.fatihseniz.com
  • abi ad çok kötü yoksa oynardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc-ic

abi ad çok kötü yoksa oynardım

Ne olsun tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: beelzebub

quote:

Orjinalden alıntı: mc-ic

abi ad çok kötü yoksa oynardım

Ne olsun tavsiyelerinizi bekliyorum...

Kalsın öyle.
    Ben bi ara oynuyodum ama artık oynamıyom.
  • güzel yapmıssın begendim ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.