Şimdi Ara

www.Fenerbahce.org (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KARAKAY

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

hesapta bursauyla dalga geçiyorlardı oraya adamların sevincini yapıp.ama allah büyük olduğu için bursanın şampiyonluğuna seviniyormuş gibi oldular...

Bizimkiler en azından seviniyormuş "gibi" oldular.

Senin hesaplarda tutmadı hoca,son ana kadar bizim maçın yatış olduğu konusunda ısrarcıydın oysa.Allah büyük,aman ilahi adalete dikkat.

sizinkileri demedim orada timsah yürüyüşü yapanları diyorum.adamlar hesapta dalga geçecekti rezil oldular bunalıma girdiler.
    ayrıca sizin maçın yatış olduğunu söylemedim oynanan eskişehir ankara maçlarında kalecilerin şaibeli goller yediğini söyledim.iş son maça kalınca fenerin trabzonu rahat geçip şampiyon olacağını trabzonun da fazla sıkmayacağını düşünüyordum yanıldım.allah büyük evet ben kabul ediyorum büyüklüğünü o yüzden de kormuyorum,adaletine de güveniyorum.allahın büyüklüğünü kabul etmeyenler korksun...

• Peki hoca öyle diyorsan öyle olsun,üstelemek huyum değildir.Hakkını helal et.
  • helal olsun ne demek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

www.Fenerbahce.org

Cİmbomlular bunu es geçmiş.Eee tabi zorlarına gidiyor...

BÜYÜK TERBİYESİZLİK

tıkla bilip bilmeden sallamının ne kadar kötü bir şey olduğunu öğren!!!

http://arsiv.sabah.com.tr/2005/02/19/spo114.html

Firenzi bilip bilmeden çirkeflik yapmak nasıl bir duygu Arkadaşların İstanbulun işgali sırasında İşgal kuvvetleri ile yaptıkları ve o İşgal kuvvetlerinden aldıkları kupaları birileri buraya koyabilir mi ? Artı olarak biri Doktor Nazım'ı Büyük Fenerli Atatürk Düşmanı Nazımın nasıl asıldığını yine Fb'nin Cumhuriyet öncesi ve sonrası İttaihatçı Cumhuriyet düşmanlığı ile nam salmış başkanlarını sırayalabilir mi? İşin özür KAŞINMAYIN ALASINI KAŞIRIZ?

• istifa taktiği daha bi işe yarardı yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

www.Fenerbahce.org

Cİmbomlular bunu es geçmiş.Eee tabi zorlarına gidiyor...

OO bizim küçük fransa nedense kurtuluş savaşında bir sürü kayıp verdi bu vatan uğruna...
    Birşey bilmeden etmeden atıp tutmayın...
    Gs yi kuranlar Jön Türklerdi..Yani fransız edebiyatı özentisi yazarlar ve oğulları...Bu demek değildir ki ülkesini sevmeyen zaten savaşta ülkesini ne kadar sevdiğini kanıtlamışlardır..Fake yazıları bulup getirmek çok kolay...
    Ve Fener O yüzden en büyük...
    Arapların elindeki dev ingiliz klüpleri tamamen ingiliz olmadığı için en küçük fener en büyük..Neden çünkü kuruluşunda sadece sözde türklük var..Ne kadarı doğru ve biliniyorsa tabi...
    AliSamiyen o kadar fransızdı ki takımı kurmaktaki amacı türk olmayan takımlarını yenmek...

Burada yönetimin yaptığı rezillikten bahsediliyor..Herkes birbirini vatan haini yapmaya çalışıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

hesapta bursauyla dalga geçiyorlardı oraya adamların sevincini yapıp.ama allah büyük olduğu için bursanın şampiyonluğuna seviniyormuş gibi oldular...

biz 1dk sevindik siz hala seviniyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: Where is the party

quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

Adı konamaz çünkü ne olduğunu siz de bilmiyorsunuz. Kendi kendinizi kandırmak için uydurduğunuz bir laf..

yazık senin hiç birşeyden haberin yok koskoca islam çupinin sözüdür o bizim uydurdugumuz bir laf değil haddini bil !

koskoca dediğin islam çupi bu lafı ortaya atmaktan başka ne yapmış ta koskoca olmuş merak ettim.yani dalga değil gerçekten bilmiyorum koskoca sıfatını yakıştırmanızı sağlayan eylemini.

sen Fenerbahçeli değilsen anlayamassın bunuki Fenerbahçeliysende gidip neler yazdıklarını okumalısın okumadıysanda gerçekten ayıp .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.