Bildirim
www.Fenerbahce.org
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Azuhahahhhzh... -
Doğru demiş. -
Doğru söze ne hacet -
çok mütevazi -
Şüphemiz yok bundan. -
Fenerbahçe'nin büyüklüğü ne kupa büyüklüğüdür ne şampiyonluk büyüklüğüdür,onun adı başka bir büyüklüktür,işte adı konamaz... Değerli İslam Çupimizin şu anda kemikleri sızlıyodur belki -
-
Tek büyük var...
Sıfır da Fenerbahçe...
Bunu demek istemiş heralde... -
-
çok komik olmuş bence. gereksiz. biraz Y.D. tarzı olmuş sanki -
-
Madem tek büyük Fenerbahçe,neden 3 senedir ligde ve 28 senedir kupada başarılı olamıyor? Nasıl oluyor da diğer küçük! takımlar onu geçebiliyor? Bu başarısızlığı nasıl açıklayacaksınız? -
şu yaşanılanlar, bi basın açıklamasının tüm Türkiye'nin dinlendiği üzere de bunu anlamak pek zor değil.
ha söylemesi doğru muydu, o tartışılır. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: k_t_destek
Madem tek büyük Fenerbahçe,neden 3 senedir ligde ve 28 senedir kupada başarılı olamıyor? Nasıl oluyor da diğer küçük! takımlar onu geçebiliyor? Bu başarısızlığı nasıl açıklayacaksınız?
fenerbahçenin büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir, bunu daha kaç kez söylemeliyiz -
o hareket ne öyle ben onu anlamadım.hadi tek büyük falan filan hedesi anladık da...selamın aleyküm hamdi aaabi... -
konuşmasının öncesini dinleseydiniz neden böyle dediğini anlardınız. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
o hareket ne öyle ben onu anlamadım.hadi tek büyük falan filan hedesi anladık da...selamın aleyküm hamdi aaabi...
Resmin tamamında bir eli arkada işaret parmağı orta parmağının üstünde, aşşada da bir ayağı geriye doğru dizden 90 derece kıvrık duruyor...
Benzer içerikler
- aziz yıldırım mafya mı
- sefa kalya beşiktaş
- gfb üyelik
- flashscore oranı düşen maçlar
- futbolda 6 numara pozisyonu
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X