Şimdi Ara

www.firebal.net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Gelmeyiz.
  • +1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

+1

dh bıoşuna mı reklama veriyo
    gelceksiniz o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***NiRvAnA***

quote:

+1

dh bıoşuna mı reklama veriyo
    gelceksiniz o kadar

gemioz işte okadar
     www.firebal.net

• şu reklamlarında Allah bin belasını versin, link verirsin açılmaz. Resim linki koyduk, Allahın belası hp reklamı çıktı. Bu reklamları yapanlar bunları hiç düşünmedi mi acaba hiç anlamıyorum. Helal olsun valla.

Söyleyin bana hanginizin işine yaradı bu metin reklamlar. Hadi sayfaları katleden reklamlardan geçtik bari metinleri serbest bıraksydınız.
  • quote:

şu reklamlarında Allah bin belasını versin, link verirsin açılmaz. Resim linki koyduk, Allahın belası hp reklamı çıktı. Bu reklamları yapanlar bunları hiç düşünmedi mi acaba hiç anlamıyorum. Helal olsun valla.

Söyleyin bana hanginizin işine yaradı bu metin reklamlar. Hadi sayfaları katleden reklamlardan geçtik bari metinleri serbest bıraksydınız.

Senin olayın tamamen "...image.php?id=4..." PHP linki verdiğin için o metin reklam çıktı.

https://store.donanimhaber.com/ce/ea/90/ceea9099da53fdfdb266c702688158f6.jpg

www.firebal.net

Doğrusu bu.

• quote:

Orjinalden alıntı: ***NiRvAnA***

bekleriz

eztağ furul lah
  • quote:

şu reklamlarında Allah bin belasını versin, link verirsin açılmaz. Resim linki koyduk, Allahın belası hp reklamı çıktı. Bu reklamları yapanlar bunları hiç düşünmedi mi acaba hiç anlamıyorum. Helal olsun valla.

yöneticiyken niye demiyodun bunları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.