Arkadaşlar bu firmadan alışveriş yapan varmı yaptıysa sorun çıktımı telefonlar sapağlam geliyomu geliyorsa sorunlu olanlar varmı
Buradan n80 almayı düşünüyorum yada almak için başka siteler varmı en iyisi hangisidir.
Defalarca alışveriş yaptım ... Ödemeyi yaparsın seni hemen bilgilendirirler, kargoya verdiklerinde bir daha ararlar... Ellerinde yok veya gecikecekse tekrar ararlar
Yani hepsiburada'dan çok farklı müşteri anlayışları var
Kesinlikle tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: over and under
Defalarca alışveriş yaptım ... Ödemeyi yaparsın seni hemen bilgilendirirler, kargoya verdiklerinde bir daha ararlar... Ellerinde yok veya gecikecekse tekrar ararlar
yapmadim ama bircok arkadasim yapti saglam
quote:
Orijinalden alıntı: yegoadam
yapmadim ama bircok arkadasim yapti saglam
Alıntıları Göster
CanlıDestek sayesinde mesai saatleri içerisinde istediğiniz bilgiyi de alabiliyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: over and under
Netten hiçbişi almadım ve zorunlu kalmadıkca da almam.Burdan eş dosttan alırım,bisi oldugunda isim saglam olur..Ama ordan alısveris yapanlar war saglam site Bigun kredi kartım olunca bende alıcam netten
quote:
Orijinalden alıntı: oLiViaa
Netten hiçbişi almadım ve zorunlu kalmadıkca da almam.Burdan eş dosttan alırım,bisi oldugunda isim saglam olur..Ama ordan alısveris yapanlar war saglam site Bigun kredi kartım olunca bende alıcam netten
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: oLiViaa
Kredi kartınız olması gerekmiyor. İsterseniz bankadan hesaba da havale yapabiliyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer
quote:
Orjinalden alıntı: oLiViaa
Kredi kartınız olması gerekmiyor. İsterseniz bankadan hesaba da havale yapabiliyorsunuz.
Alıntıları Göster
Kullandığım n70 i ordan almıştım hem piyasa değerinin altında almıştım hemde hakketen hepsiburada bizi yıllarca yemiş yani onu anlıyosunuz. Çok ilgileniyorlar hiç sorun yaşamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: ahweto
Kullandığım n70 i ordan almıştım hem piyasa değerinin altında almıştım hemde hakketen hepsiburada bizi yıllarca yemiş yani onu anlıyosunuz. Çok ilgileniyorlar hiç sorun yaşamadım.
Alıntıları Göster
kardeş en güvenilir sitelerden biridir
quote:
Orijinalden alıntı: Mert
kardeş en güvenilir sitelerden biridir
Alıntıları Göster
erdem abinin nadide kuruşu genpa. genpanın sibermarketi genpatech. erdem imzası varsa o iş kaliteli olcaktır. gerçi bir birileri açılırken arkasında sabancı koç var dedik ama onlar nanay çıktı. kardeş genpatechden baya alışveriş yaptım. memnun kaldım
quote:
Orijinalden alıntı: telefonumabak
erdem abinin nadide kuruşu genpa. genpanın sibermarketi genpatech. erdem imzası varsa o iş kaliteli olcaktır. gerçi bir birileri açılırken arkasında sabancı koç var dedik ama onlar nanay çıktı. kardeş genpatechden baya alışveriş yaptım. memnun kaldım
Alıntıları Göster
Cep telefonu alacaksan eline en hızlı genpatech'ten gelir. En son P990 siparişi verdim. 1,5 günde alet elimde idi. Gözün kapalı alışveriş yapabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: scrtlg
Cep telefonu alacaksan eline en hızlı genpatech'ten gelir. En son P990 siparişi verdim. 1,5 günde alet elimde idi. Gözün kapalı alışveriş yapabilirsin.
Alıntıları Göster
Servis işinde de bir numara bence
quote:
Orijinalden alıntı: Salur
Servis işinde de bir numara bence
Alıntıları Göster
Bir çok kez internet üzerinden bazı şeyler aldım ama hayatımda beni en memnun eden hep genpa olmuştur. İstanbulda oturuyorsanız akşam saat 4 civarlarına kadar siparişinizi verirseniz aynı gün aranıyor,onay alınıyorsunuz ve o gün akşam kargoya veriliyor ürününüz. Ve tahmin edin yarın sabahın köründeürün elinizde. Hepsiburadadan n70 me aldım 26 günü adamlar yok onayıymıi,falanıymış derken daha yeni onay talebini verdim herhalde daha yarın çıkartacaklar ellerinden.
quote:
Orijinalden alıntı: ocularis
Bir çok kez internet üzerinden bazı şeyler aldım ama hayatımda beni en memnun eden hep genpa olmuştur. İstanbulda oturuyorsanız akşam saat 4 civarlarına kadar siparişinizi verirseniz aynı gün aranıyor,onay alınıyorsunuz ve o gün akşam kargoya veriliyor ürününüz. Ve tahmin edin yarın sabahın köründeürün elinizde. Hepsiburadadan n70 me aldım 26 günü adamlar yok onayıymıi,falanıymış derken daha yeni onay talebini verdim herhalde daha yarın çıkartacaklar ellerinden.
Alıntıları Göster
dostum 2 sefer alışverişim oldu birkere hafıza kartı ve kulaklık almıştım diğerindede N73 telefon çok sağlamdır eğer istanbul içindeysen 2 gün de siparişin eline geçer ben hiçbir problem yaşamadım.(gelen ürünlerdede)
quote:
Orijinalden alıntı: thunderbolt
dostum 2 sefer alışverişim oldu birkere hafıza kartı ve kulaklık almıştım diğerindede N73 telefon çok sağlamdır eğer istanbul içindeysen 2 gün de siparişin eline geçer ben hiçbir problem yaşamadım.(gelen ürünlerdede)
Alıntıları Göster
genpa gercekten cok guvenılır yaww ben w700i yı ordan aldım ve ertesı aksam elımde idi telefon
quote:
Orijinalden alıntı: thompson
genpa gercekten cok guvenılır yaww ben w700i yı ordan aldım ve ertesı aksam elımde idi telefon
Alıntıları Göster
Pahalı
quote:
Orijinalden alıntı: Ferfecir
Pahalı
Alıntıları Göster
bencede biraz pahali
quote:
Orijinalden alıntı: yegoadam
bencede biraz pahali
Alıntıları Göster
ben n72 aldım ordan aldığım gün beni aradılarw kargoya weriyorus die kntrol ettim wermişlerdi kargoya fiyatı en ucuz o sıra orasıydı heryer 800 lerdeyken ben teli 762 den almışdım tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: asd0608
ben n72 aldım ordan aldığım gün beni aradılarw kargoya weriyorus die kntrol ettim wermişlerdi kargoya fiyatı en ucuz o sıra orasıydı heryer 800 lerdeyken ben teli 762 den almışdım tavsiye ederim
Alıntıları Göster
kesinlikle pahalı bence..
quote:
Orijinalden alıntı: baysafran
kesinlikle pahalı bence..
Alıntıları Göster
Bende 2005 mayıs gibi bi alışveriş yapmıştım bir sorun çıkmamıştı...
quote:
Orijinalden alıntı: Şahin Abi
Bende 2005 mayıs gibi bi alışveriş yapmıştım bir sorun çıkmamıştı...
Alıntıları Göster
Hiç bir problem yaşamadım bir adet W810 bir tane 3650 aldım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme