Şimdi Ara

www.genpatech.com alışveriş yapan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu firmadan alışveriş yapan varmı yaptıysa sorun çıktımı telefonlar sapağlam geliyomu geliyorsa sorunlu olanlar varmı

Buradan n80 almayı düşünüyorum yada almak için başka siteler varmı en iyisi hangisidir.

• Defalarca alışveriş yaptım ... Ödemeyi yaparsın seni hemen bilgilendirirler, kargoya verdiklerinde bir daha ararlar... Ellerinde yok veya gecikecekse tekrar ararlar

Yani hepsiburada'dan çok farklı müşteri anlayışları var

Kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

Defalarca alışveriş yaptım ... Ödemeyi yaparsın seni hemen bilgilendirirler, kargoya verdiklerinde bir daha ararlar... Ellerinde yok veya gecikecekse tekrar ararlar

yapmadim ama bircok arkadasim yapti saglam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yegoadam

yapmadim ama bircok arkadasim yapti saglam

Alıntıları Göster
    CanlıDestek sayesinde mesai saatleri içerisinde istediğiniz bilgiyi de alabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

Defalarca alışveriş yaptım ... Ödemeyi yaparsın seni hemen bilgilendirirler, kargoya verdiklerinde bir daha ararlar... Ellerinde yok veya gecikecekse tekrar ararlar

Netten hiçbişi almadım ve zorunlu kalmadıkca da almam.Burdan eş dosttan alırım,bisi oldugunda isim saglam olur..Ama ordan alısveris yapanlar war saglam site Bigun kredi kartım olunca bende alıcam netten

• quote:

Orijinalden alıntı: oLiViaa

Netten hiçbişi almadım ve zorunlu kalmadıkca da almam.Burdan eş dosttan alırım,bisi oldugunda isim saglam olur..Ama ordan alısveris yapanlar war saglam site Bigun kredi kartım olunca bende alıcam netten

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oLiViaa

Kredi kartınız olması gerekmiyor.
    İsterseniz bankadan hesaba da havale yapabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

Orjinalden alıntı: oLiViaa

Kredi kartınız olması gerekmiyor.
    İsterseniz bankadan hesaba da havale yapabiliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Kullandığım n70 i ordan almıştım hem piyasa değerinin altında almıştım hemde hakketen hepsiburada bizi yıllarca yemiş yani onu anlıyosunuz. Çok ilgileniyorlar hiç sorun yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahweto

Kullandığım n70 i ordan almıştım hem piyasa değerinin altında almıştım hemde hakketen hepsiburada bizi yıllarca yemiş yani onu anlıyosunuz. Çok ilgileniyorlar hiç sorun yaşamadım.

Alıntıları Göster
    kardeş en güvenilir sitelerden biridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

kardeş en güvenilir sitelerden biridir

Alıntıları Göster
    erdem abinin nadide kuruşu genpa. genpanın sibermarketi genpatech. erdem imzası varsa o iş kaliteli olcaktır. gerçi bir birileri açılırken arkasında sabancı koç var dedik ama onlar nanay çıktı. kardeş genpatechden baya alışveriş yaptım. memnun kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: telefonumabak

erdem abinin nadide kuruşu genpa. genpanın sibermarketi genpatech. erdem imzası varsa o iş kaliteli olcaktır. gerçi bir birileri açılırken arkasında sabancı koç var dedik ama onlar nanay çıktı. kardeş genpatechden baya alışveriş yaptım. memnun kaldım

Alıntıları Göster
    Cep telefonu alacaksan eline en hızlı genpatech'ten gelir. En son P990 siparişi verdim. 1,5 günde alet elimde idi. Gözün kapalı alışveriş yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrtlg

Cep telefonu alacaksan eline en hızlı genpatech'ten gelir. En son P990 siparişi verdim. 1,5 günde alet elimde idi. Gözün kapalı alışveriş yapabilirsin.

Alıntıları Göster
    Servis işinde de bir numara bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salur

Servis işinde de bir numara bence

Alıntıları Göster
    Bir çok kez internet üzerinden bazı şeyler aldım ama hayatımda beni en memnun eden hep genpa olmuştur.
    İstanbulda oturuyorsanız akşam saat 4 civarlarına kadar siparişinizi verirseniz aynı gün aranıyor,onay alınıyorsunuz ve o gün akşam kargoya veriliyor ürününüz.
    Ve tahmin edin yarın sabahın köründeürün elinizde.
    Hepsiburadadan n70 me aldım 26 günü adamlar yok onayıymıi,falanıymış derken daha yeni onay talebini verdim herhalde daha yarın çıkartacaklar ellerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocularis

Bir çok kez internet üzerinden bazı şeyler aldım ama hayatımda beni en memnun eden hep genpa olmuştur.
    İstanbulda oturuyorsanız akşam saat 4 civarlarına kadar siparişinizi verirseniz aynı gün aranıyor,onay alınıyorsunuz ve o gün akşam kargoya veriliyor ürününüz.
    Ve tahmin edin yarın sabahın köründeürün elinizde.
    Hepsiburadadan n70 me aldım 26 günü adamlar yok onayıymıi,falanıymış derken daha yeni onay talebini verdim herhalde daha yarın çıkartacaklar ellerinden.

Alıntıları Göster
    dostum 2 sefer alışverişim oldu birkere hafıza kartı ve kulaklık almıştım diğerindede N73 telefon çok sağlamdır eğer istanbul içindeysen 2 gün de siparişin eline geçer ben hiçbir problem yaşamadım.(gelen ürünlerdede)

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

dostum 2 sefer alışverişim oldu birkere hafıza kartı ve kulaklık almıştım diğerindede N73 telefon çok sağlamdır eğer istanbul içindeysen 2 gün de siparişin eline geçer ben hiçbir problem yaşamadım.(gelen ürünlerdede)

Alıntıları Göster
    genpa gercekten cok guvenılır yaww ben w700i yı ordan aldım ve ertesı aksam elımde idi telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: thompson

genpa gercekten cok guvenılır yaww ben w700i yı ordan aldım ve ertesı aksam elımde idi telefon

Alıntıları Göster
    Pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferfecir

Pahalı

Alıntıları Göster
    bencede biraz pahali
  • quote:

Orijinalden alıntı: yegoadam

bencede biraz pahali

Alıntıları Göster
    ben n72 aldım ordan aldığım gün beni aradılarw kargoya weriyorus die kntrol ettim wermişlerdi kargoya fiyatı en ucuz o sıra orasıydı heryer 800 lerdeyken ben teli 762 den almışdım tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asd0608

ben n72 aldım ordan aldığım gün beni aradılarw kargoya weriyorus die kntrol ettim wermişlerdi kargoya fiyatı en ucuz o sıra orasıydı heryer 800 lerdeyken ben teli 762 den almışdım tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    kesinlikle pahalı bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysafran

kesinlikle pahalı bence..

Alıntıları Göster
    Bende 2005 mayıs gibi bi alışveriş yapmıştım bir sorun çıkmamıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şahin Abi

Bende 2005 mayıs gibi bi alışveriş yapmıştım bir sorun çıkmamıştı...

Alıntıları Göster
    Hiç bir problem yaşamadım bir adet W810 bir tane 3650 aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.