Bildirim
netsipariş.com nasıl bir site
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben daha once alısveris yaptım hatta depolarına da urun almak icin gittim herhangi bir sorun yasamadım -
daha önce alışveriş yaptım problem yaşamadım -
teşekkürler... -
daha önce yaklaşık 8.000 TL alış veriş yaptım 2 gün içerisinde geldi. hiç bir problem yaşamadım. vatanbilgisayardan daha iyi hizmet veriyorlar -
Stoklarında yok hiçbir dreambox modeli nasıl aldınız acaba ? -
Dün AirTies Rt-205 modem sipariş ettim, aslında komple PC toplayacağım buradan, önce deneme amaçlı bir ürün alayım dedim bakalım nasıl diye?
Bugün bir ürün hakkında stok sormak için aradım, operatöre bağlandım, ama çay ocağına telefon açmış gibi hissettim.
Operatörleri kesinlilkle kalifiye değil, diğer firmalar Hızlıal vs çok daha kaliteli, en azından telefon açınca:
- "İyi günler, ben Ahmet size nasıl yardımcı olabilirim " tarzı cümleler kuruluyor, netsipariş'te "Alo" diye açıyorlar.
Zaten sitesinde 20 kişilik bir firma olduğu yazıyor, bunların taş çatlasa 2 tanesi telefonlara bakıyordur.
Yani demem o ki, herhangi bir sorun yaşadığınızda sorun çözülür ama çözülme süresi uzar personel eksikliklerinden, çalışma sistemlerinden dolayı.
Ama piyasadan ucuz olduğu bir gerçek. (RT 205 / 82 TL, diğer yerlerde 120 TL'den başlıyor mesela.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.8T -- 7 Temmuz 2010; 17:56:19 >
-
oda termometresi gibi çok pahalı olmayan bir ürün sipariş ettim, piyasaya göre fiyat gayet uygundu. hızlı bir şekilde ürün elime geçti.sipariş aşamasında iptal etmeme rağmen ürün bedeli kredi kartından 2 kez çekilmiş görünüyordu.mail attım ve aynı gün sorunu düzelttiler.memnun kaldığım bir alışveriş oldu. -
Güvenilir temiz ve dürüst çalışan arkadaşlardır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X