Bildirim
www.infgames.info Oyun Dünyasının Yeni Yıldızı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
guzel bı sıte oyunlarda iyi tebrıkler ama nekadar çok lınk az a ındırırsen okadar ıyı olur -
Sie biraz düzensiz gibi geldi bana... -
quote:
Orjinalden alıntı: CdrcX
Sie biraz düzensiz gibi geldi bana...
biraz daha düzgün cevap verebilirdin ama yinede saol.
Evet linkler biraz fazla oluo tek başıma araştırıp siteye koymak zorunda kaldıım için pek yararlı olamıyor vede yurt odamda net kötü olduğu için pek zaman ayıramıyorum.56 k lık netle baglanıyorum siz düşünün artık :) -
kimse bakıp eleştiri yada fiker de bulunmucakmı :S -
1) güzel olmuş kaliteli bi hava var sanki
2) altta ziyaretçi falan yazıyo türkçe harfler gözükmüyo
3) hoparlör gibi şeyin ortasında yazan GB neyin nesi. ziyaretçi bunun ne anlama geldiğini bilior mu. normalde ingiltere anlamına geliyor. siteyi onlar için yaptım mı demek istiyorsun.ben öyle anladım.
4) üstteki logo güzel olmuş ama sağ altta bi yazı eksik gözüküyor onu ya sil ya da tam görüntüle. göz tırmalıyor
5) infgamez biz burdayız yazan resimdeki alttaki telif hakkı bilmemnesi yazılarını kes
6) reklamları daha düzenli yap. üstteki reklamın sol tarafı çıkmış kötü gözüküyor
7) üstte turuncu çubuk şeklindeki imajın çerçevesinde küçük bi siyah border var. o şey sağa doğru gittikçe incelmiş. göz bozuyor.
8) niye oyun dünyasinin yeni yildizi yazıyorsun. türkçe harfleri kullan.
9) hakkında kısmındawww.infgames.. yazan yerde w nin solundaki küçük alt tire işareti nedir.
-
quote:
Orjinalden alıntı: tuna17
1) güzel olmuş kaliteli bi hava var sanki
2) altta ziyaretçi falan yazıyo türkçe harfler gözükmüyo
3) hoparlör gibi şeyin ortasında yazan GB neyin nesi. ziyaretçi bunun ne anlama geldiğini bilior mu. normalde ingiltere anlamına geliyor. siteyi onlar için yaptım mı demek istiyorsun.ben öyle anladım.
4) üstteki logo güzel olmuş ama sağ altta bi yazı eksik gözüküyor onu ya sil ya da tam görüntüle. göz tırmalıyor
5) infgamez biz burdayız yazan resimdeki alttaki telif hakkı bilmemnesi yazılarını kes
6) reklamları daha düzenli yap. üstteki reklamın sol tarafı çıkmış kötü gözüküyor
7) üstte turuncu çubuk şeklindeki imajın çerçevesinde küçük bi siyah border var. o şey sağa doğru gittikçe incelmiş. göz bozuyor.
8) niye oyun dünyasinin yeni yildizi yazıyorsun. türkçe harfleri kullan.
9) hakkında kısmındawww.infgames.. yazan yerde w nin solundaki küçük alt tire işareti nedir.
yorumun için tşkkürler en kısa sürede düzelticem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X