Şimdi Ara

www.initialsite123.com (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: okanturker99

Başlangıc çökmüş cd ile açıp onarma bile yapmıyor sıfırlama dahil.

Tek çözüm format.

Allah Allah?

Ben bu yolla kendi bilgisayarım dahil bikaç pcyi kurtarmışlığım var. Hiçbirinde böyle bişey olmadı? Merak ettiğim şey ise bunu ccleaner mı yapıyor yoksa kayıt defteri silme işlemi mi?

Neyse, sağlık olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

6 Nolu seçenek çökme için sıkıntı yaratmış olabilir belki bazı prog. silinebilir ben ne varsa sildim aslında.

İyi de başlangıçta ben şahsen hiçbişey bırakmıyorum. Avyi bile siliyorum, o tekrar yerleşiyor

Onun dışında ne var ne yok siliyorum. Bunu ccleaner desteğe yazıcam ama, bakalım ne diyecekler?

• PC reset atılana kadar bir şey olmuyor reset atılınca açılışta siyah ekran kalıyor öyle cd ile açılış yapıp kurtarma işlemlerini hiç birini çalıştırmıyor. sadece format.
    Zaten yedekleme yapmıştım şu anda normal kullanmaya devam ediyorum.Bu arada pc de çalışan tek düzgün program yandex browser dı diğerleri çakıldı.
  • quote:

PC reset atılana kadar bir şey olmuyor reset atılınca açılışta siyah ekran kalıyor öyle cd ile açılış yapıp kurtarma işlemlerini hiç birini çalıştırmıyor. sadece format.
    Zaten yedekleme yapmıştım şu anda normal kullanmaya devam ediyorum.Bu arada pc de çalışan tek düzgün program yandex browser dı diğerleri çakıldı.

O zaman ccleaner programında, sol tarafta işaretlediğim seçenekleri tek tek incelemem lazım. Hangisi ne işe yarıyor tespit edip ona göre işlem yapmam gerekiyor. Teşekkürler hocam. Kolay gelsin..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.