Bildirim
www.initialsite123.com
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Adware cleaner kullanabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum reklam virüsü yemişsin eset falan temizlemiyor malesef
benim önerimde şu program boyutu düşük ve başarılı bir programdır temizledikten sonra yeniden başlat seçenekli olan taramayı yap o zaman silecektir virüsü
https://www.****larindir.com/ad-aware-total-security-2015-full-18-586-8535-indir.html -
quote:
Orijinalden alıntı: scap1
Katılıyorum reklam virüsü yemişsin eset falan temizlemiyor malesef
benim önerimde şu program boyutu düşük ve başarılı bir programdır temizledikten sonra yeniden başlat seçenekli olan taramayı yap o zaman silecektir virüsü
https://www.****larindir.com/ad-aware-total-security-2015-full-18-586-8535-indir.html
Link sitede yasaklı. Sayfayı yeniden aç. En alttaki cloud.mail.ru olan bağlantıyı kopyalayıp buraya at
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Malwarebytes Anti-Malware, Zemana Anti-Malware, Malwarebytes AdwCleaner, Malwarebytes Junkware Removal Tool, HitmanPro kullan. Tarayıcıları sıfırla. Olmazsa HerdProtect raporu oluştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 25 Mayıs 2017; 10:20:5 >
Güvenli mod dahil denedim omadı sanki makinada yok. -
Merhaba
Link dead konu taşınmış falan yazıyor.
Bu siteye ulaşılamıyor
https://www.%2A%2A%2A%2Alarindir.com/ad-aware-total-security-2015-full-18-586-8535-indir.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED
-
hitmanpro ve HerdProtect hariç diğerlerini yaptım ancak sonuç yok diğerlerini birazdan yapacağım bakalım -
Merhaba
Dediğin gibi yapmaya çalıştım ancak sonuç alamadım yada anlamadım gibi link tam ölü gibi mail.ru falan altta gelmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: okanturker99
Merhaba
Dediğin gibi yapmaya çalıştım ancak sonuç alamadım yada anlamadım gibi link tam ölü gibi mail.ru falan altta gelmiyor.
Sen adware cleaner indirmek mi istiyorsun?
Aslında amacım sorunun çözülmesi yoksa adwcleaner olsun olmasın.
Zaten hepsini deniyorum şimdide Hitmanpro deniyorum zaten internetin yavaşlaması falan bayağı etkisi var.
Son çare format atacağım valla. -
quote:
Aslında amacım sorunun çözülmesi yoksa adwcleaner olsun olmasın.
Zaten hepsini deniyorum şimdide Hitmanpro deniyorum zaten internetin yavaşlaması falan bayağı etkisi var.
Son çare format atacağım valla.
Şimdi sakin ol şampiyon. Yapman gereken şeyler şunlar :
1. Adware cleaner taraması yap. Çıkanları sil ve ardından Chrome u, iobit uninstaller ile kaldır ve güçlü taramayı seçip kalıntıları sil.
2. C-kullanıcılar-pc-appdata ve alt klasörlerinde Google veya Chrome adına ne varsa sil.
3. C-program data içinde Chrome veya Google adına ne varsa sil.
4. Ccleaner programını çalıştır. Sol taraftaki boş alanı temizle hariç tüm tikleri işaretle. Üstte uygulamalar sekmesine geç. Orada Chrome a ait tüm tikleri işaretleyip temizliğe başla.
5. Ardından kayıt defteri sekmesine geç ve girdi temizliği yap.
6. Başlangıçta sekmesine geç ve başlangıçta çalışan programları sil.
7. Regedit i aç. Google ve Chrome u ara. Ne kadar kayıt varsa sil. Tek aramayla hepsi çıkmaz.. Sonuç bulunamadı deyinceye kadar arayıp silmeye devam et.
8. Chrome u yeniden kur. Bi bak bakalım düzelecek mi?
Bu yazdıklarım Çince virüste işe yarıyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ok. Şimdi işlemlere başlıyorum birazdan haberdar ederim. sonuçları. -
Buradakileri yap:https://www.technopat.net/sosyal/konu/rehber-herdprotect-txt-raporu-olusturma.87332/
Kopyala-yapıştır yapabilirsin sonucu. Yapmazsan zararsız dosyaları silebilirsin kaza ile. -
Uzantı olarak bulaşmıştır uzantısını sil
Evet arkadaşlar ne yaptıysam olmadı en sonunda pc çakıldı ve format yedi benden neyse ki dosyalarımı yedeklemiştim. Ama bu zararlı reklam virüsü için çözüm olarak cc cleaner gibi işlemler işe yarayabilir ama pc çökmesi ihtimal.
Teşekkür ederim emeğiniz için. -
Merhaba
Belirttiğin işlemleri yaptım ancak pc çöktü ama çökmeden önce google temizlendi yani bir yerde pc çökmemesi için bir şeyi atlamış olabilirim.
Emeğine sağlık.
Ama bu sıralama kesin çözüm diyebilirim. -
quote:
Merhaba
Belirttiğin işlemleri yaptım ancak pc çöktü ama çökmeden önce google temizlendi yani bir yerde pc çökmemesi için bir şeyi atlamış olabilirim.
Emeğine sağlık.
Ama bu sıralama kesin çözüm diyebilirim.
Şimdi sevineyim mi üzüleyim mi?
Pc şu an hiç mi açılmıyor yoksa hatalar mı veriyor?
Başlangıc çökmüş cd ile açıp onarma bile yapmıyor sıfırlama dahil.
Tek çözüm format. -
6 Nolu seçenek çökme için sıkıntı yaratmış olabilir belki bazı prog. silinebilir ben ne varsa sildim aslında.
Benzer içerikler
- bulk ekran kartı nedir
- valorant ekran kartı sürücüsü çöktü
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- klavye bozuldu tuşlar yanlış yazıyor
- enter sleep mode ne demek
- silinen dosyaları geri getirme
- dlss nedir
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- laptop menteşe tamiri
- telefon neden çok ısınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X