yeni açıldı gelin bakalm :D hoşuma gitti kafama estikçe giriyorm, güzel server ufak tefek pürüzleri saymazsak :D
Game Info Interlude 75x xp 75x sp 200 Adena +3 Safe Enchant +8 Max Enchant Armor +18 Max Enchant Weapon Buff Slots: 30 + 4 Divine NPC Buffers and aio buffers Buff time 2 hour. TvT,ctf,dm events. 100% Retail olympiad Stable. No lag Auto-Learn skills Class Manager Raid Boss Info Color npc 100% Castle Sieges DualBox allowed Aio Dual Anti hlapex, Ddos Protection Walker Protection Global gk,Misc shop,Armor shop till B grade, Weapon shop till B grade, A-grade and S-grade you need to farm and craft Material Shop and a special trader Offline shop if you make a shop and log off you have a offlineshop Free Subclass 2 Special CH for donate Soon
Ne gibi pürüzler mesela :)
75x ya :D zamanım yok girincede level kasıyorm :D o canımı sıkıyor
Bende gireyim dedim ama iki gün önce sağ el metatarsal 4. kemiği kırmışım şişikti elim doktora gittim zorlan, dirseğe kadar alçı var 40 gün rapor verdi tam oyun oynancak ortam o yüzden heyecanlandım şimdi ama klavye kullanırken sıkıntı oluyor HE açıp assist mi yapsam ne :p
yazık ya :D sen oynayamıyorsan, bende oynamıyorm o zaman ulan! bıraktm :D
Site kıyakmış
Servere girip birazcık baktım craft sistemi olması birazcık canımı sıksa da bende serverdayım :)
Servere girip birazcık baktım craft sistemi olması birazcık canımı sıksa da bende serverdayım :)
craft la yapılan şeyler hayvanlardan da düşüyorsa problem değil foreverda da öyle :)
quote:
Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat
quote:
Orijinalden alıntı: Lorien3535
craft la yapılan şeyler hayvanlardan da düşüyorsa problem değil foreverda da öyle :)
hayvanlardan düşüyormu bilgim yok, dün gece ve su anda oyundayım yaşayan kimseyi bulamadım acıkcası :) rateler cok hoş ama oyuncu olmaması da sıkıcı....
quote:
quote:
quote:
hayvanlardan düşüyormu bilgim yok, dün gece ve su anda oyundayım yaşayan kimseyi bulamadım acıkcası :) rateler cok hoş ama oyuncu olmaması da sıkıcı....
Aynen bende girdim hepsi pazarda custom zone neresi main town neresi belli değil forever açılacak bugun 17.00 da istersen oraya gel Türk grup var clan kuracak arkadaşlar http://lineage2forever.eu/
quote:
quote:
quote:
quote:
Aynen bende girdim hepsi pazarda custom zone neresi main town neresi belli değil forever açılacak bugun 17.00 da istersen oraya gel Türk grup var clan kuracak arkadaşlar http://lineage2forever.eu/
Bu serverda tek başıma koşturmak hiç hoş olmayacak :) Lineage2frover da buluşmak üzere o halde Bilgi için teşekkür ederim:) (Lorien)
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bu serverda tek başıma koşturmak hiç hoş olmayacak :) Lineage2frover da buluşmak üzere o halde Bilgi için teşekkür ederim:) (Lorien)
Tamamdır nick hell olacak oyunda görüşürüz ;)
Tamam Hell Görüşürüz oyunda :)
Bunda oynayacagınıza aynı özelliklerde 1k+ player var burdahttp://l2blaze.net/
Levellerinizi ben hallderim :) hazir account var hatta titan var :)
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
eski server orası, bocalarız
quote:
Orijinalden alıntı: Witchblade*
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
eski server orası, bocalarız
yok hocam 3-5kişi haric +4 5 wep olani yok itemler zaten custom yok agrade fln cekiyor daha herkes. de zaten suan wipe geldi server a
Firstly, server administration want to wish to our players happy Christmas and New Year! On this occasion we want to announce about new server start at 2012.12.29 18:00 GMT+2!!!
This vipe will bring important fixs and updates for server and players, all updates players will see in game. For example, VIP STATUS will work for all account, not for only one character! Test server will be open for few days next week.
*Facebook SHARE EVENT! You need to share this new using FACEBOOK, leave comment and like this new! Share will win: 80 Donation Points! Commenter will win: 60 Donation Points! Like will win: 30 Donation Points!
*Invitation system will start on Monday!
See you at 2012.12.29 18:00 GMT+2!!!
bırak lineage2forever.eu ya gel o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: Witchblade*
bırak lineage2forever.eu ya gel o zaman
Orda adam yok ya toplam onli,ne 150.. en az 500 1000 player olcak ki server olsun abi sarmıo beni player az olunca.