Şimdi Ara

www.L2Tr-Mania.com 1000x Epilogue pvp server. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FastButcher

6 yıldır aynı serverda oynuyorum ..yalakalık dedigin senin yaptıgın gibi oluyo iste 2 gün önce acilan serverı reklam yapma cabalari filan..

seninki gibi angutlar ancak bunu yalakalık anlar işte ben bu servera yeni başladım yönetimle hiç alakam yok zaten beni bilen bilir üstelik serverda blessle %99 enchant oranı var herkez rahatça item yapabilir neyin reklamını yapıyım zevzek birader sadece insanlara pwp ortamı olan dostlukların kurulabileceği bi yer tavsiye ettim senin gibileri de ancak bu kadar anlayabilir.....

• quote:

Orijinalden alıntı: beoks

anlatamadım sana galiba biz serverde item yardımı yapıyoruz maksat direk pvp sarmıyorsa seni oynama başka serverde oyna . Tekrardan sölüyorum itemler serverden oynmaak sizden .

ADEN SİEGESİNİ KAZANANA 200 DOLAR ÖDÜL KOYULMUŞTUR BİLGİNİZE !!!!

pardon ama önce götüne don al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dum4nisT

quote:

anlatamadım sana galiba biz serverde item yardımı yapıyoruz maksat direk pvp sarmıyorsa seni oynama başka serverde oyna . Tekrardan sölüyorum itemler serverden oynmaak sizden .

Vatandaş biraz daha saygılı ol server oynamak istemiyorsan felan filan yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Açık konuşayım şuan ben ve Arkadaş grubum bir server arıyoruz. Ama neden se senin serverine pek güvenemiyorum. Neden güvenemiyorum onuda açkca söleyim burda bu serverin konularında yorum yazanlar sanki fake =) Örnek alminaro, Sadece bu serverle ilgili şeylere yorum yazmış. Veya diğer hesaplar Artık sana mı ait arkadaşına mı bilemem ama Bana dışardan böle geliyor bilmeni isterim.

yapçak bişi yok azı olan konuşuyor formu katılımcılar için açtım ama forma sedece dieğr serverlerin sözcüleri geliyor kafanında karışması gayet normal benim yapçak bişeyim yok. server açık gelen gelir gelmeyende keyfi bilir.
  • quote:

quote:

quote:

emre sana yakışıyormu bu yorum ayıp ..

emre kim ya ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

emre sana yakışıyormu bu yorum ayıp ..

emre kim ya ?

www.l2-certus.com bu emre almanyadan ...

certus serverini nie yazıosnki ?

• emre kusura bakma siliyorum sen le olan diyalomuzu bunu yazmam daki sebep seni tanıdımı belirtmekti .sende silersen don hikayesini sevinirim .kişilerin kim oldunu bilmeden yorum yazdını biliyorum .
  • ilginiz için teş ediyorum 200 player onlineye ulaştık . L2Tr-Mania Team
  • Serveri denedim. Sanırım Son zamanların Eski günlerimi karşılayacak server olduguna eminim. Ben beğendim tavsiye ediyorum. Böyle devam etmenizi diliyorum. Artık serverde bizde varız.
  • quote:

ilginiz için teş ediyorum 200 player onlineye ulaştık . L2Tr-Mania Team

200 player diyorsunuzda ? ben online player sayısını 26 dan yukarı görmedim hiç oyunda ?? bu nasıl bir çelişkidir ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

quote:

ilginiz için teş ediyorum 200 player onlineye ulaştık . L2Tr-Mania Team

200 player diyorsunuzda ? ben online player sayısını 26 dan yukarı görmedim hiç oyunda ?? bu nasıl bir çelişkidir ??

bende seni gormedim oyunda buda bi celiski.
  • Beni görmeyebilirsin oyunda :)) Ben oyundan bakmıyorum online player sayısına :)) Direk oyunun DB' sinden bakıyorum:)
  • beoks herkese ıtemlerını verdın bızle ılgılenmıyosun kac saatr beklıyoruz bune iştr aga ya
  • Arkadaşlar herkezi bekleriz item kasması yapması çok kolay tam bir pwp serverı oyunu bilenin galip geldiği bir ortam....
  • quote:

Beni görmeyebilirsin oyunda :)) Ben oyundan bakmıyorum online player sayısına :)) Direk oyunun DB' sinden bakıyorum:)

Adam lise son hacker, dağılın beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirv -- 13 Ekim 2010; 17:22:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirv

quote:

Beni görmeyebilirsin oyunda :)) Ben oyundan bakmıyorum online player sayısına :)) Direk oyunun DB' sinden bakıyorum:)

Adam lise son hacker, dağılın beyler

Java serverlerde Alt+B yaptığında online player sayısını..Bir çok java serverde kapatılmıştır bu fakat burda kapatılmamış:) Oyunun sürümünü vb herşeyi gösteriyor :)) Direk DB'den bakıyorum diyince hemen hack anlıyabiliyorsan buda senin art niyetini gösterir :) Ayrıca üniversite okuyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 14 Ekim 2010; 12:41:21 >
  • bizde alt + B kasıtlı olarak açık istediniz zaman bakabilirsiniz .
  • Kardes oyunun system dosyasını rapid'e fln da koyun hep eksik inio 4 sharedten :/

• System dosyasını yukluemırom edemiorum upload etcek varmi ?
  • 1 gündür beklıyorum yaw ykmu hic upluad etce bura ?

Rapid'e fln oyun bri
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.