Şimdi Ara

www.L2Tr-Mania.com 1000x Epilogue pvp server. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tmm gerek kalmadi kardes oyle bi ilgili ki SW yoneticileri

Bska Sw arıam ..

• rapidshare olarak ta artık indire bililirsin forumda yazını geç gördüm için kusura bakma .
  • az önce girdim 5 kişi online vardı 3ü giranda oturuyodu biri bas bas gm nerde diye bağırıyodu biride bendim sanırım alt B den baktım 5 kişi hakikaten bu servera yakışan bi player sayısı bad diye biri vardı selam verdim nasılsın dedim sanane doktormusun sen dedi :) gm in akrabası olsa gerek orantısız server açın 5 playeriniz olsun adam akıllı emek verilicek bi yer açın 5 k playeriniz olsun arada 4995 kişi fark var sadece orantılı bi server demişken orantının ne olduğunu bilmeyen gmlere tavsiyem l2 world l2 ambrosia vs playeri olan çünkü kalite yerler çünkü craft sistemli çünkü craft sistemde cücelerde işe yarıyo öyle 2-3 ırk birbiriyle savaşmıyo yani bu 2 server sizin orantı anlayışınızı çözecektir yada 1kx lik serveriniz 5-10 playerla devam edicektir ondan sonra türk serverı yapıyoz oynamıyolar oynamazlar aga 2milyon dolar ödülde versen oynamazlar l2 nin adını batırdınız git wow serverı aç ordaki karakterler bile moba benziyo asil karakterleri olan oyunu ne hale getirdiniz

• Beyenmiyen maniada oynamasin milletin ustune gitmeyin isteyen oynar istemeyen oynamaz bende orda oynuyorum eskiden kötüledim serveri 1-2 kişiden dolayi onlarda cezasini buldu ve server temizlendi ;)
  • arkadaslar server acıkmı su an gece dc oldum gırıs yapamıyom hala.....
  • Şuan kapali
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

sitenin başında ki ''merhaba ve hoşgeldiniz.'' diye başlayan tanıtım bölümünü sanırım yabancı bir siteden alıp google translatiordan çevirdiniz, ki öyle değilse o ne biçim bir bölüm allah aşkına kim yazdıysa bi daha okusun...

siteye ilk girdiğimde heralde google translate ten tercüme edilmiş google iframe li bir sayfaya geldim sandım, ugrassa bu kadar bozuk yazamazdı zaten:)
    bu arada sataşmıyorum arkadasım serverına sitene, ben de genellikle burada devrik cümle kurarım ama, orası sabit bir yer:) ne bileyim garibime gitti benim de..:D
    bu arada iyi şanslar server ınız başarılı olur umarım, kolay gelsin..
    bi de bence itemler bizden oynaması sizden olayı hoşuma gitti benim, sonucta pvp server ı, emek çalınmıyor birşey calınmıyor, bence bir haksızlık söz konusu değil, gerçi bu başlıgı da tam okumadım, bir keere bile login de olmadım, bir yanlışlık varsa görmedim bilmiyorum, kimse yanlış anlamasın sonra:)
    iiy oyunlar tekrardan:)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.