Şimdi Ara

www.outletbeyazesya.com ve Gorenje WA 65205 hakkında kullanıcı yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vestel hidra 800 C (5 yıllık) çamaşır makinemiz aldığımızdan beri problemli idi. Çok tasarruflu olduğundan çok az su ile yıkıyordu ( A+++++++ :) )Servis geldi ve kontrol etti fakat bir problem olmadığını belirtti.Garanti süresi içinde Kontrol Kartı , Körüğü, kapağı ve ön metal bölümü değişti.Yine de değişen pek birşey olmadı. Çamaşırlar kirli, pis kokulu olarak çıkıyordu. tatilde memlekete gidince annemin 20 yıllık arçelik 2300 çamaşır makinesinin bol su ile yıkmasını görünce imreniyordum.

1000 tl bütçe ile makine arayışına geçtim. Candoğan Beyin incelemesinden tanıdığım Gorenje WA 65205 çamaşır makinesiniwww.outletbeyazeşya.com sitesinden buldum. Bilgi için mail attım. Filiz Hanım Sağolsun yardımcı oldu. ürünün ve defolarının fotoğraflarını çekti. Merak ettiğim konulardaki sorularımı cevapladı. ürünü almaya karar verdim. Nakliye ücreti 50 tl olarak anlaştık.

Ürün 31 ağustosta geldi. burada küçük bir sorun yaşadım. ürün ambar vasıtasıyla gönderilmiş. bilmeyen arakadaşlar için ambar kargo şirketleri gibi çalışıyor ve sadece işyerlerine mal getiriyor, kapıda teslim ediyor. Makineyi apartmanın bahçe kapısında bırakmak istediler ve bıraktılar. 20 tl vererek binbir tavırla 2. kata çıkardılar. ayrıca nakliye ücreti olarak 72 tl fatura edilmiş. 50 tl olması gerektiğini söyledim ve hatanın düzeltilmesi için Filiz Hanımdan yardım istedim. Sağolsun telefon aracılıyla halletti fakat 15-20 dk. ambar işçileriyle tartışmak zorunda kaldım. 50 tl taşıma ücretini almadan gittiler, ve arkadan telefon edip ücreti vermemişsiniz dediler. Durumu anlatınca telefondaki kişi özür diledi ve ücreti nereden alabileceğini sordu… Siz siz olsun sakın ambar ile çalışmayın, kargo şirketi ile gönderi isteyin. zaten aynı fiyata gelir.

Makine güzelce paketlenmiş. taşınmada bir hasar oluşmamıştı. Ürün kurulumunu kendim yaptım. Arkadaki tambur sabitleme demir çubuklarını çıkardım. Temiz ve pis su bağlantılarını yaptıktan sonra makineyi çalıştırdık. Makinenin plastik malzeme kalitesini beğendim. görünüşü güzel. Tambur hacmi geniş. Hanım 6 kilo deyince burun kıvırmıştı fakat makineyi görünce genişliğini beğendi

Makineyi çalıştırdık, menüleri basit ve anlaşılır. Program seçenekleri yeterli. Benim en çok hoşuma giden bölümü yıkama işleminde su miktarını arttırabilme imkanınız. İki kademe attırabiliyorsunuz. Her kademe 8-9 lt denk geliyor. Bol su ile çamaşır yıkamak isteyen arkadaşlara kesinlikle öneririm. Durulama aşamasında Su bulanıklığı ölçme işlemi çok hassas olduğu için bu özelliği genelde seçmiyorum. Defalarca duralama yapabiliyor. Makinenin ayaklarını iyi dengelemek gerekiyor. Sıkma işleminde hızlanma aşamasında düşük devirlerde sallanma ve ses yapabiliyor.2 çamaşır sepeti çamaşır atmamıza rağmen 6 kg dolduramadık, kapasitesinin %25 boş kaldı. 8 kg makinelerin çok ta gerekli olmadığını düşündüm.
    Yıkmasını ben çok beğendim. Su jetini sürekli kullanıyor ve deterjanı çok güzel köpürtüyor.çamaşırları tertemiz yıkadı.Allah servisine düşürmesin diyerek mesajımı bitiriyorum.
    Outletbeyazeşya.com sitesi ve gorenje wa65205 ile ilgili görüşlerimin ilgilenen ve merak eden arkadaşlara yardımcı olması dileğiyle.

• hayırlı olsun, kaç paraya aldınız?
  • nakit 900 tl + 70 kargo ve eve çıkarma
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_umit

nakit 900 tl + 70 kargo ve eve çıkarma

Hayirli ugurlu olsun ilk once benim cesaret edemedigimi yapmissin valla nakit derken elle mi gidip verdin? Defolu olan yerlerin fotolarini koyabilir misin ? Makine cok iyi ama gidip gormeden defolu yerlerini cesaret edemedim halen gidemedim istanbula bi gitsem boyle siparis versek antalyaya ne kadar tutar kargo oda malum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makineniz hayırlı uğurlu olsun. Konunun derli toplu olması adına açtığım başlık altında yorumları toplasak daha verimli olurdu. Yorumlarınıza aynen katılıyorum, güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_umit

Merhaba arkadaşlar;
    Vestel hidra 800 C (5 yıllık) çamaşır makinemiz aldığımızdan beri problemli idi. Çok tasarruflu olduğundan çok az su ile yıkıyordu ( A+++++++ :) )Servis geldi ve kontrol etti fakat bir problem olmadığını belirtti.Garanti süresi içinde Kontrol Kartı , Körüğü, kapağı ve ön metal bölümü değişti.Yine de değişen pek birşey olmadı. Çamaşırlar kirli, pis kokulu olarak çıkıyordu. tatilde memlekete gidince annemin 20 yıllık arçelik 2300 çamaşır makinesinin bol su ile yıkmasını görünce imreniyordum.

1000 tl bütçe ile makine arayışına geçtim. Candoğan Beyin incelemesinden tanıdığım Gorenje WA 65205 çamaşır makinesiniwww.outletbeyazeşya.com sitesinden buldum. Bilgi için mail attım. Filiz Hanım Sağolsun yardımcı oldu. ürünün ve defolarının fotoğraflarını çekti. Merak ettiğim konulardaki sorularımı cevapladı. ürünü almaya karar verdim. Nakliye ücreti 50 tl olarak anlaştık.

Ürün 31 ağustosta geldi. burada küçük bir sorun yaşadım. ürün ambar vasıtasıyla gönderilmiş. bilmeyen arakadaşlar için ambar kargo şirketleri gibi çalışıyor ve sadece işyerlerine mal getiriyor, kapıda teslim ediyor. Makineyi apartmanın bahçe kapısında bırakmak istediler ve bıraktılar. 20 tl vererek binbir tavırla 2. kata çıkardılar. ayrıca nakliye ücreti olarak 72 tl fatura edilmiş. 50 tl olması gerektiğini söyledim ve hatanın düzeltilmesi için Filiz Hanımdan yardım istedim. Sağolsun telefon aracılıyla halletti fakat 15-20 dk. ambar işçileriyle tartışmak zorunda kaldım. 50 tl taşıma ücretini almadan gittiler, ve arkadan telefon edip ücreti vermemişsiniz dediler. Durumu anlatınca telefondaki kişi özür diledi ve ücreti nereden alabileceğini sordu… Siz siz olsun sakın ambar ile çalışmayın, kargo şirketi ile gönderi isteyin. zaten aynı fiyata gelir.

Makine güzelce paketlenmiş. taşınmada bir hasar oluşmamıştı. Ürün kurulumunu kendim yaptım. Arkadaki tambur sabitleme demir çubuklarını çıkardım. Temiz ve pis su bağlantılarını yaptıktan sonra makineyi çalıştırdık. Makinenin plastik malzeme kalitesini beğendim. görünüşü güzel. Tambur hacmi geniş. Hanım 6 kilo deyince burun kıvırmıştı fakat makineyi görünce genişliğini beğendi

Makineyi çalıştırdık, menüleri basit ve anlaşılır. Program seçenekleri yeterli. Benim en çok hoşuma giden bölümü yıkama işleminde su miktarını arttırabilme imkanınız. İki kademe attırabiliyorsunuz. Her kademe 8-9 lt denk geliyor. Bol su ile çamaşır yıkamak isteyen arkadaşlara kesinlikle öneririm. Durulama aşamasında Su bulanıklığı ölçme işlemi çok hassas olduğu için bu özelliği genelde seçmiyorum. Defalarca duralama yapabiliyor. Makinenin ayaklarını iyi dengelemek gerekiyor. Sıkma işleminde hızlanma aşamasında düşük devirlerde sallanma ve ses yapabiliyor.2 çamaşır sepeti çamaşır atmamıza rağmen 6 kg dolduramadık, kapasitesinin %25 boş kaldı. 8 kg makinelerin çok ta gerekli olmadığını düşündüm.
    Yıkmasını ben çok beğendim. Su jetini sürekli kullanıyor ve deterjanı çok güzel köpürtüyor.çamaşırları tertemiz yıkadı.Allah servisine düşürmesin diyerek mesajımı bitiriyorum.
    Outletbeyazeşya.com sitesi ve gorenje wa65205 ile ilgili görüşlerimin ilgilenen ve merak eden arkadaşlara yardımcı olması dileğiyle.

Tüm yorumlarınız için teşekkür ederim .Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

• outletbeyazesya sitesinden aynı makineden bende satın aldım, hızlı, güvenli ve sorunsuz alışveriş için çok teşekkür ederim.

Makineyle ilgili zaten bir inceleme mevcut bu fiyata alınacak en iyi makinelerden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ankastre fırın için max. 500 tl bütçemiz var outletbeyazesya sitesinden tavsiye edbileceğiniz ürün var mı
  • candoğan ustanın incelemesinden görüp beğenmiş olduğum, Gorenje WA65205 model çamaşır makinasını uygun fiyatawww.outletbeyazesya.com sitesinden görüp şahsen ikamet temekte olduğum kocaeli merkezden istanbula firma adresine gidip gördüm. Öncelikle şunu söyleyeyim,www.outletbeyazesya.com sitesi öyle sanalda var olupta gerçekte belirsiz bir yer değil. gayet güzel bir yerde ve işlek bir caddede çok güzel bir işyerleri var. ayrıca daha büyük birde depoları var. Çalışanları tek kelimeyle muhteşem insanlar. çok ilgililer, alakalılar. sıcak kanlı ve cana yakınlar. çok iyi bir iletişimimiz oldu. ben gitmeden bana ne dedilerse herşey aynen dedikleri gibi çıktı. cihazı görür görmez bayıldım. ve piyasa fiyatının yarısına satın aldım. İnanın ürünleri ve fiyatları görünce yerimde duramadım. çamaşır makinesinin yanısıra kendi sitesinde 4900 TL ye satılan SMEG KSIV960X1 tipi ada davlumbazı 1100 tl ye yani 1/4 ündende düşük bir fiyata üstelik kapalı ambalajında, kusursuz olarak aldım. (ellerinde 1 tane daha var. lazım olan arkadaş varsa gözü kapalı alabilir) dayanamadım bulmuşken bu fiyatı Filiz hanımın önerisiyle birde frankeden 90 cm genişliğinde ankastre ocağı gene piyasanın üçte bir fiyatına satın aldım. :)
    Filiz Hanım bana kurutma makinasını da almamı önerdi. Ben halihazırda evde yeni bir kurutma makinem olduğu için almadım ama sanırım en kısa zamanda evdekini verip,www.outletbeyazesya.com sitesindeki ürünü satın alacağım. Gitmişken Almadığıma da pişmanım :)
    Aldıklarımızın hepsini güzelce paketlediler, doblo marka aracımıza yerleştirdiler. Mutlu mesut bir şekilde vedalaşıp ayrıldık. Bunlarla yetinmedik, kendilerinden mutfağımız için uygun fiyatlı bir ankastre fırın, Ankastre bulaşık makinesi ve buzdolabı için söz aldık :) cep telefonumu bıraktım. en kısa zamanda haber geldiği anda gönül rahatlığı ile ürünleri alıcam.

çamaşır makinesini eşim gördüğünde zaten sevinçten resmen uyuyamadı. resmen çağın ilerisinde bir makina. Ürünlerin hepsi sağlam ve son derece kaliteli.

Firma önünde birlikte resim falanda çektirdik. Arkadaşımın tel ile çektiğimiz için resimler elimde değil. ilk fırsatta alıp siteye de yüklemeyi düşünüyorum.

Herkese diyebileceğimwww.outletbeyazesya.com sitesine güvenip, gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirler. outlet ürünlerle ilgili telefon açıp görüşürlerse ürünün durumu ile ilgili çok net bilgi alabilirler.

• bahsettiğim resimler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUTANKHAMOUN -- 13 Aralık 2012; 10:13:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.