Şimdi Ara

www.tayyiperdogan.com.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar bu ismi 3 yıldır kapalı tutuyordum fakat acmaya karar verdim sizce bu sitenin gidisatı nasıl olmalı hangi yonde ilerlemeli.nasıl icerikler eklenmeli bana yardımcı olursanız sevinirim

www.tayyiperdogan.com.tr

• valla bi arkadaş güzel fikirler sundu ama başın bence belaya girer zaten girmezsede çok zengin olursun güzel domain :D com.tr sini nasıl aldın onu anlayamadım :D

ama şunu söyleyebilirim şu an ki içerikle scriptle hiç bi yol alamazsın :)
  • isim benzerliginden aldin galiba
  • ara sana satayımmı tatlım de şahsen bende olsa direk ona satmaya çalışırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: qEccE

ara sana satayımmı tatlım de şahsen bende olsa direk ona satmaya çalışırdım

.TR li domaini nasil satcan
  • ilginize tesekkur ederim domaini isim benzerliginden aldım.
    qEccE sence domaine nasılbir portal kurmalıyım
    domaini zaten satmak gibi bir nıyetım yok.
    bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim
  • uğraşabilirim ilgilenirim başıma ağrılar girsede yaparım diyosan joomla kur güzelce bi editle ayarla bomba olur
    ama yok diyosan php nuke felan işini görebilir şu an ki sistemden daha iyi olacaktır eminim

ve şunuda söyleyeyim ciddi ciddi para kazanmak istiyorsan haber portalı olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tr.rdrtr.com Saçmalığı
    8 yıl önce açıldı
    http://www.kadikoyiphone.com/
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence haber portalı olmaz. ancak tayyip erdogan ile ilgili haberler verilebilir. mesela hayat hikayesi biyografisi veya tanıtım amaclı bişeyler yapılabilir. google da ilk sıralarda çıkar bence bole güzel bişey yapılırsa. isim de güzel cünkü. madem böle şans eseri isim benzerliğinden dolayı böle bi adresin var bence iyi deyerlendirilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna17 -- 17 Ağustos 2008; 16:24:33 >
  • joomla kurmak problem degilde sonrasını beceremiyorum duzenleme yapabilmek icin biraz uzmanlık gerektiriyor.
    ayrıca daha once bu siteyi acmıstım daha cok sikayetler geliyordu herkes derdini sikayetini yazıyordu siteye.
    qEccE nin teklıf ettigi joomla siteyi kurmamda yardımcı olan olurmu bende linux de windowsda host var
  • Bu siteyi çökertiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Bu siteyi çökertiler.

OLSUN TEKRAR KURARIZ
  • "..... AKP nin kapatılmayacağını fakat hazine yardımından %50 oranında mahrum bırakılacağını öğrendik bizlere söyleyin yada bir hesap no su veriniz hepimiz yardımlarımızı yapalım üstümüze düşen ne ise biz üstlenmeye hazırız..... "
    ister ver ister verme zaten senin paranla geçiniyorlar

bence sitende akp ile ilgili zerre bir şey olma zorunluluğu kalmasın. Aç bir wordpress bloğunu arkadaşım yaz her şeyi dilediğince.. Al bir de google adsense hesabını. Hem kimse hacklemeye çalışmaz ( ) hem de paşa paşa çok girilen bu siteden cebine para girer heyecan aramaya gerek yok
  • bencede kur bi kisisel blog rahatina bak :D

kimse birseyde diyemez (eger gercekten igneleyici seyler yazmasan) sonucta kendi ismin ve kendi blog un olucak
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • süper domain hocam.Arkadaşların dedikleri gibi kur bi blog,koy içine adsense arkana yaslan
  • ya bi yerden başla artıkın.
  • evet arkadasım baslıyacagımda guzel fıkırler geliyor sagolun
  • siteni hacklerseler ve içine başbakana ait hakaret içeren resimler koyarlarsa sen ne olursun bilmiyorum.

Sitenin güvenliğini ön planda tutsan iyi olur.

Başkası yapar sen çekersin cezasını..

Anlatamazsın.
  • sevemedim bu başkanı yaww.. :D
  • arkadaslar yorumunuz icin tesekkur ederim
    basbakanımıza karsıt bi durumum yok aksine basbakanı seviyorum
    guvenlik icin isi bilen uzman arkadaslarla beraber yapmayı dusunuyorum bu siteyi tabiki uzman arkadasları bulabilirsem tabiki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.