Şimdi Ara

www.theaudiotubes.com siteden alışveriş yapacaklar dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.theaudiotubes.com/about-us.html

Bu siteden satın aldığım 4 adet mac diye satılan lambalar dan bir tanesi diğer üçünden cok faklı uç tanesi ışığı tamam ken

Bir tanesi ışığı sönük ve ve sıcaklığı daha az

Tayf audio da bias yapmama rağmen lambalarda dan kaynaklı sorun belli lambaların bir tanesinin sertifikası da da yazıyor zaten farklı olduğu

Burdan alışveriş yapacak arkadaşlar dikkatli olsunlar

Bunu whatsupdan site sahibine yazmama rağmen donup cevap vermekte bile tenezzül etmedi

Satış yaptığı lambalara fatura da kesmedi

Sizler dikkat edin beni 440 usd zarara soktu siz bu zarara uğramayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayıp etmişler
  • Seri bağlı amfilerde sorun cok belli olurken

Paralel bağlılarda sorun az olur Muş

Jadis kullandığımı ve seri bağlı olduğunu ve kendilerin de de jadis olduğunu söyleyen birinden çıkan sonuca bak

• Tuğrul Bey'in sözünü ettiği lambaları, her kanalda 2 paralel EL34 kullanan kendi amfimde de denedim. Eşlenik 4 lambayı çıkarıp bu lambaları taktım. Kontrol için bias akımlarını ölçünce, 35mA, 34mA, 35mA, 46mA gibi bir durumla karşılaştım. Hemen amfiyi kapatıp lamba sertifikalarını kontrol edince, quad setin kutusunda ve 3 lambanın sertifikasında plate akımı 40mA olarak yazarken, farklı akım ölçtüğüm lambanın sertifikasında 48mA yazdığını farkettim. Lambalı amfiler konusunda sizler kadar tecrubem yok ama, sertifikasında yazana göre %20, benim ölçümüme göre yaklaşık %30 yüksek plate akımı olan bir lambanın, diğer üç lamba ile eşlenik sayılabileceğini düşünmüyorum.
  • Bir arkadaşımız da copland anfi var bugün gelcek paralel mis galiba demeyeceğiz

• Lambaların sertifikalarının resimlerini çekmiştim. Umarım satıcının cevap vermemesi, sadece bir iletişim kopukluğundan kaynaklanmıştır ve sorun en kısa sürede çözülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: coyote

Lambaların sertifikalarının resimlerini çekmiştim. Umarım satıcının cevap vermemesi, sadece bir iletişim kopukluğundan kaynaklanmıştır ve sorun en kısa sürede çözülür.

Daha oncede Selahattin ARkadasimiz da aldı onda da ayni dava onun da telefonlarına donmedi

Site sahibi Tanju Unlusoy bey efendi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com Alışveriş tecrübesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Esnaf" olmak için malı getirip satmak yetmiyor demek ki. Misal, geçen haftawww.nostubestore.com Koray Bey'den, pre katı için 4 çift lamba aldım. Sağolsun, telefonla ve maille sorduğum tüm acemi işi sorularıma sabırla cevap verdi. Kargo paketinin sağlamlığı ve lamba kutularının etiketlenmesindeki özeni söylemiyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyote -- 29 Ocak 2018; 16:5:58 >
  • müşteri memnuniyetine çok önem veriyormuş . Sitesinde yazıyor . :D
  • Geçmiş olsun hocam. Aklımızda olsun bu muhterem...

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    halt etmişler.
    amerikan eski cihazlarda filamalar hep seri bağlıdır. aynı geleneksel yaklaşım amerikan cihazlarda da devam ediyor belli ki. eğer lambanın filamanı bozuksa seri bağlantıda diğer lambalarda çalışmaz. bunun farkında oldukları halde paralel ile az sorun olurmuş??? (hiç sorun olmaz) karşısındaki keklemeye çalışmak gibi bir gayret sezdim...

ek olarak lambanın emisyon ve kazancı farklı olabilir. ancak aynı seri lambada filaman aydınlık ve ısıtma değeri aynı olur; olmak zorunda. değilse bir anormallik, farklılık ve sıkıntıdan net bahsedilebilir. zira katot akımı bile filaman yuzunden değişecek. katot akımının değişmesi sesin değişmesi demek. ısrarcı olalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.