Şimdi Ara

www.turkishmu.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun Zamandır Her Gün Bu Forumu Ve Benzeri Olan Bir Çok Forumu Dikkatle Takip Ediyorum.

Türkiye'de İnsanların Ne Kadar Bencilleştiğine Deflaraca Şahid Oldum. Serverim 2 Seneden Fazla Online Oldu vede Ben Kendi Vicdanım Rahat Olacak Kadar Adil Davrandım Burada Bir Çok Kişinin Şahsım Hakkında Söyledikleri Kendilerini Haklı Gördükleri Mesajları Okudukça Serveri Devretmekte Haklı Olduguma Daha Çok İnanıyorum.

2005 Senesinde En Hızlı Bağlantının Kaç Para Olduguna Bakabilen Kişiler Varsa Ve 2005 Yılından 2007 Yılına Kadar Açık Durmuş Bir Serverin Ne Kadar Masrafı Olacağını Tahmin Edebilirlerki Konu hiç Bu Değil. Ben Maddi Durumu İyi Olan Bir Şahsım.

Turkishmu İçerisinde İnsanların Ne Kadar Alçalabileceğine Şahid Oldum. Burada Şahsım Hakkında Düzenbaz Diyen Kişilerin Sahte Fotolar İle Birilerini Sildirmeye Çalıştıklarını, Adminlere Nasıl Çamur Attıklarını, Abi Dediğim Kişileri Sildirip Aramızı Bozduklarını (@aga@ Sevdiğim Saydığım Bir Abiydi ve Sildirildi Aramız Açıldı, Kardeşim Kadar Sevdiğim Abes Silindi), yada Dürüstlüğüne İnandığım Kişilere Neler Yaptıgımı ( Hediye Donate, Kendi Kastığım Charı Hediye, Oyunu Bırakan Arkadaşlarımın Charlarını Hediye, Adminlik ...) Şifresini Verdiği Kşilerin Yaptıklarını Adminlere Mal Eden Bile Oldu. Ama Hiçbiri Bunları Söyelemez. Çünkü Dürüst Olmak Çesaret İster.

Bir Serverda Adminler Ceza Alıyorsa, Serverin Kuruldugu Yerdekiler Ceza Alıyorsa, Donate Yapmış Kişiler Ceza Alıyorsa yada Serverin Bulundugu Cafenin Müşterileri Toptan Siliniyorsa; Kusura Bakmayın Kimse Adam Kayırma Olduğunu Söyleyemez.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neyse Buraya Kadar Kızgınlığımı Dile Getirdim. Buradan Sonra Yazacaklarım Haricinde; Eski Sayfalar İçin Kimse İle Sözlü Yazılı Tartışmaya Girmeye Niyetim Yok...

Bilindiği Gibi Serverimi Devrettikten Sonra Kendim Yada Yakın Çevremden Kimseyle Mu-Server İşletmeye Kalkışmadım. Bir Çok Oyuncuma """Ücretsiz""" Server Kuruverdim ve Bir Çoğunda Epey Keyifli Dakikalar Geçirdim. Bir Kısmında Hayla Oynuyorum. Hali Hazırda Boş Olan ""turkishmu.com"" İsmini ve Siteyi Açık Olan Bir Servera Hediye Etmek İstiyorum.

İsmi Almak İsteyen Kişiler Buraya Dileklerini Belirtirse Yardımcı Olurum. Sadece Bir İki Ufak Şartım Olacak :

1 - İçerisinde Küfüre İzin Veren Serverlar Yazmasın.
    2 - tgbv@turkishmu.com İsimli Mail Adresini Ben Kullanıyorum ve Bir Çok İletişimim O Adres İle Mümkünse Bende Kalmasını İstiyorum.
    3 - Kısa Süre Sonra Kapatacak Serverlar Yazmasın.

Sürcü Lisan Ettiysem Affola.

• quote:

Neyse Buraya Kadar Kızgınlığımı Dile Getirdim. Buradan Sonra Yazacaklarım Haricinde; Eski Sayfalar İçin Kimse İle Sözlü Yazılı Tartışmaya Girmeye Niyetim Yok...

Bilindiği Gibi Serverimi Devrettikten Sonra Kendim Yada Yakın Çevremden Kimseyle Mu-Server İşletmeye Kalkışmadım. Bir Çok Oyuncuma """Ücretsiz""" Server Kuruverdim ve Bir Çoğunda Epey Keyifli Dakikalar Geçirdim. Bir Kısmında Hayla Oynuyorum. Hali Hazırda Boş Olan ""turkishmu.com"" İsmini ve Siteyi Açık Olan Bir Servera Hediye Etmek İstiyorum.

İsmi Almak İsteyen Kişiler Buraya Dileklerini Belirtirse Yardımcı Olurum. Sadece Bir İki Ufak Şartım Olacak :

2 - tgbv@turkishmu.com İsimli Mail Adresini Ben Kullanıyorum ve Bir Çok İletişimim O Adres İle Mümkünse Bende Kalmasını İstiyorum.

GüzeL ßir Davraniş Fakat Degmez..Burda ßu yönde ßagışlar Çok oldu ama bu gunlerde parazitler çok ve kafasi esen ister senden bu ismi kirletmene degmez..

SaygiLar

• quote:

Orjinalden alıntı: tgbv

Uzun Zamandır Her Gün Bu Forumu Ve Benzeri Olan Bir Çok Forumu Dikkatle Takip Ediyorum.

Türkiye'de İnsanların Ne Kadar Bencilleştiğine Deflaraca Şahid Oldum. Serverim 2 Seneden Fazla Online Oldu vede Ben Kendi Vicdanım Rahat Olacak Kadar Adil Davrandım Burada Bir Çok Kişinin Şahsım Hakkında Söyledikleri Kendilerini Haklı Gördükleri Mesajları Okudukça Serveri Devretmekte Haklı Olduguma Daha Çok İnanıyorum.

2005 Senesinde En Hızlı Bağlantının Kaç Para Olduguna Bakabilen Kişiler Varsa Ve 2005 Yılından 2007 Yılına Kadar Açık Durmuş Bir Serverin Ne Kadar Masrafı Olacağını Tahmin Edebilirlerki Konu hiç Bu Değil. Ben Maddi Durumu İyi Olan Bir Şahsım.

Turkishmu İçerisinde İnsanların Ne Kadar Alçalabileceğine Şahid Oldum. Burada Şahsım Hakkında Düzenbaz Diyen Kişilerin Sahte Fotolar İle Birilerini Sildirmeye Çalıştıklarını, Adminlere Nasıl Çamur Attıklarını, Abi Dediğim Kişileri Sildirip Aramızı Bozduklarını (@aga@ Sevdiğim Saydığım Bir Abiydi ve Sildirildi Aramız Açıldı, Kardeşim Kadar Sevdiğim Abes Silindi), yada Dürüstlüğüne İnandığım Kişilere Neler Yaptıgımı ( Hediye Donate, Kendi Kastığım Charı Hediye, Oyunu Bırakan Arkadaşlarımın Charlarını Hediye, Adminlik ...) Şifresini Verdiği Kşilerin Yaptıklarını Adminlere Mal Eden Bile Oldu. Ama Hiçbiri Bunları Söyelemez. Çünkü Dürüst Olmak Çesaret İster.

Bir Serverda Adminler Ceza Alıyorsa, Serverin Kuruldugu Yerdekiler Ceza Alıyorsa, Donate Yapmış Kişiler Ceza Alıyorsa yada Serverin Bulundugu Cafenin Müşterileri Toptan Siliniyorsa; Kusura Bakmayın Kimse Adam Kayırma Olduğunu Söyleyemez.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tebrikler...! Cok güzel bir davraniş.!

• BU LAFLARİ BAZI KİSİLERİN DUYMASİ LAZİM
  • Ben bunu hiç söyliyemedim yüzünüze karşı ondan söylemek istiyorum. Turksihmu ilk başladığım serwer dı ve şu ana kadar en çok zevk aldığım serwer dı. 300lwl bile olamama rağmen çok keyifliydi.
  • tgbv Türkish-Mu oynadığım En Güzel ve ZevkLi Serverlardan birisiydi..Kapatılmasına çok üzülmüştüm..o kadar emek para vs boşa gitmişti..Ama canınız SaoLsun..Hayatta olduğunu Görmek ßeni Sevindirdi
    Hiç GözükmüyodunFakat Serverin önce Resetlenmesinive sonrasında KapatıLma Nedenini HaLa AnLamış Değilim..
    SaygıLar..
  • s.a Gürcan abi nasısın iyimisn seni gördügüme sevindim serverda sorunlar çoktu bunları saymak istemiyorum ama yinede oynadıgım en güzel serverdı tabi eski playerlar oldugunda ama hataların bazılarınında sende oldugunu biliyorum ancak yinede en iyi serverdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msuf -- 2 Şubat 2008; 21:11:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.work724.com/
    4 yıl önce açıldı
    www.smmpanelo.com
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeniden Bi Mu online Açabilirmisin AcabaGurcan abi?
  • adama bak ya benim mulara login oldugum adı kuruyo kalıbına tükürümem tükürük bezlerime yasık
  • Turkish-Mu,Türkiye'de gerçekten yeri unutulmayan sunuculardan birisi olarak tarihe geçicek,Alan kişinin gürcan abi kadar dürüst olması gerek...Sadece isim değil gerçekten açık tutabilecekseniz ve gerçek ilgiyi gösterebilecekseniz başvurun...

Saygılar...
  • Bence Kimse TurkishMu Ismine Yakisan Bir Server Yapamaz Kolay Kolay..
    Her Yigidin Harci Degil..
    Bir Cok Kiside Korku Var.
    Acaba Ismine Layik Olabilirmiyim..

Ben Isterimki Bir Efsane Kalsin..
    Yinede Tabi Siz Bilirsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

Turkish-Mu,Türkiye'de gerçekten yeri unutulmayan sunuculardan birisi olarak tarihe geçicek,Alan kişinin gürcan abi kadar dürüst olması gerek...Sadece isim değil gerçekten açık tutabilecekseniz ve gerçek ilgiyi gösterebilecekseniz başvurun...

Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: DarKLq

Bence Kimse TurkishMu Ismine Yakisan Bir Server Yapamaz Kolay Kolay..
    Her Yigidin Harci Degil..
    Bir Cok Kiside Korku Var.
    Acaba Ismine Layik Olabilirmiyim..

Ben Isterimki Bir Efsane Kalsin..
    Yinede Tabi Siz Bilirsiniz..

Bencede
  • Bence yeterince adildin tgbv muazzam bir serverin vardı o nedenle hatırlarsan 2 yöneticin bir ara istifa etmişti görevinden onlardan biri bendim biriside bir abimizdi o göreve layık olmadığımız için ve görevimizi kötüye kullandığımız için istifa etmiştik ikimizde.Çünkü senin serverine yakışmayacak hareketlerde bulunmuştuk.
    Uzun zaman oldu belki hatırlarsın Admin Denetim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 5 Şubat 2008; 21:25:58 >
  • bu yaptıgın çok güzel bir davranış 6 yıldan beri mu online oynarım ilk oynadıgım global muydu ondan sonra 5-6 server daha degiştirdim ve turkish mu ya geçtim hayatımda gördügüm en zevkli mu online server ıydı 1 yıl oynadım daha sonra adsl kapandı 6 ay sonra açtırdıgımda server yoktuçok üzülmüştüm gerçekten süper bir serverdı türkishmudan sonra onun %10 u tat verecek 1 server a raslıyamadım.
    @tgbv bu davranışın çok iyi bir davranış ama tekrar turkish muyu eski hali gibi yeniden kursan çok güzel olurdu.
  • Sizin gibi Bir ustaya her zaman kapımız açıktır. Serverimiz serverinizdir..

Mu-Turkiye / Com / Net / Org

-
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgbv

Uzun Zamandır Her Gün Bu Forumu Ve Benzeri Olan Bir Çok Forumu Dikkatle Takip Ediyorum.

2005 Senesinde En Hızlı Bağlantının Kaç Para Olduguna Bakabilen Kişiler Varsa Ve 2005 Yılından 2007 YılınaKadar Açık Durmuş Bir Serverin Ne Kadar Masrafı Olacağını Tahmin Edebilirlerki Konu hiç Bu Değil. Ben Maddi Durumu İyi Olan Bir Şahsım.

tgbv ic alt yuzunu solersen sevinirim.
    seni ne karakterde oldugunu asil playerlar yani oyunu ic yuzunu bilenler biliyor
    Frankfurt ile kurdugun duzunbazliklar
    or: server exp dusuk sisteme gectiginde point aktarimi vardi ve obakimdan 10-20 civari full statlar onceki server gecis yaparak 37k civari point verdiler AMA bole birsey yok cunku bunlar full donaterli edit char satisa konuldu forumunda Bunlarin hepsi editti vede satislarindan kim gelir elde etti artik orasi siz dusunun
    dier bir ornek haksiz silmeler daha dogrusu ounda donater aldirmak icin duzen bazliklar vardi. playerlar arasinda kargasa ve dusman yaratarak donater alinmasi saglaniyodu. ayrica server kapanirken son gun bile donater parasi aldilar yazik be !!! sattginiz edit charlar dan sonra ardindan serveri kpatmanizdan hatta biri mahkemeye bile basvurdu. vede alinan donaterlerden hesap fisi kesilmemisti
    ayrica serverda admin arkadaslari playerdi vede oyundak inormal playerlar admin ark.larini saldirdigi zamn veya kestigi zamn kendileri bas edemedikleri zamn tgbv charlari siliyordu bahane bularark tabi:

ayrica oyunda kasarken sana biri duel atti mi ve party atip durmadi mi charin siliniyoduç herkez ici rahat kasamiyordu tabi tgbv(gurcan ozturk arkdaslari haric) party ve trade kapama komutu yaptigin zamn(bu dogal vunku guzsuz kisiler surekli party atma ihitmali yuksek) 2. duel atip durmamak duel attiginda mouse yani ok duel talebi olan ekrainin disinda ise durmuyor buda gaet dogal birsey ama bunr atipo durmadigin zamn program kulllanior die char siliniyordu tabi yandaslari olanlari bole yakalayip yolladigin zamn serverda bulamadim die silmiyordu.

Mİllet server zorlandi die doanter aliordu herkes aldiktan sonra tak die kapandi server tabi buda bir duzendi herkesi oyundan biraktirmak icin elinden gelein yaptilar cok gordum banlatan kisi sonradan ayni charla itiraf etmesne ragmen kabul etmeyen, cok gordum adam afk kaliyor diye daviasa cekip alay gecen herkese kestiirip sonrada ban veren tabi ban veren GM de oyunda dusmani playaerin dusmani afk ban 24 saat cocuk ilk afk cezasi 48 saat aldi cocuk konusmasina bile cevap vermeden ole durdu tgbv ayrica serverda satilan edit charlar mahkemeye basvurmasin diye oyundan iice soguttu ki kendileri birakti
    adimnler palyerlare karsi kopek gibi davranmaya kalkti bunlarin basinda gurcan ozturk vardi.
    dusunsenize forumda bir player gurcan dedigi icin forumda ve oyunda suresiz banlandi tgbv denilecekmis . ha bole bi kuralda yoktu.
    en son mayista player saysi 0 kadar dustu cunku gurcan ozturkun hakkettigi server buydu zaten kediside boyle istiyodu adam nie kapatmasinki edit charlardan milyar lar kazandi sattigi edit plaerlarda vede hakkini normal olarak kazanna playerlarada kasma sansi vermedi

parayi cebine koydu ve kapatti

daha niceleri var...
    anltabildiysem ne mutlu.
    ha tgbv ne yapti biliyormusunuz sadece durust admin yuzu verdi kandirrabilgi kisilere
    Gurcan ozturk sen dolandiriciliktan baska birsey yapmadin.

yeniden mi server acmayi dusunuyosun tekrar mi plaerlari kandirmaya calisacaksin acaba _??biandaa geliverdin sessiizlikten!!!! sanirim dolandirdigin paralar bitti!!!

• http://forum.donanimhaber.com/m_14049485/mpage_1/key_//tm.htm#14227054 bolumune bakin ii yonde dusunenler bile haizran 2007 den sonra ic yuzunu ogrenmislerdir.
    ha sunuda diyim serveri devrettigi kiside kendisi hepsi numaradan adini htrlamadsigim bi serverdi ismi devrettim diyerek aradan siyrildi(akli sira) bilin bakalin o server sonra ne oldu kapandi cok az bi zamnda ha bide server oynayan playerlarin yanina baska server charlari eklicek ha bide server baa uzun zamndir duruyormus 5000 kadar kayitli oyunucusu flan var dediler google bi arama yaptimki ozamn ole bi servera bi yazi bile yazilmamisti server adina .sitesi bile yoktu.

dedigim gibi sadece paraicin ypamadiklari duzenbazlik ve dolandiricilik yoktu.
    smdi yazdigi yazi bile duzenbazlik bana kalirsa . sitesini konu basligi yaparak bole durustluk gosteriyor kendince TGBV .
    playerlarida kandiramicaksin artik!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espresto -- 10 Şubat 2008; 23:22:03 >

• Sinirlenince her insan herşeyi yapabilir ben o chara ne kadar emek verdim bunu herkes biliyor sadece ben rahat 250 ytl verdim oyuna bu kesin rakam yani... silinince insan delirir tabi benim yaptıgımda yanlıştı ama güvendigimiz abla dedigimiz biri neyse... espartaso msnne var sa versene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Sm_EnEs_ -- 15 Şubat 2008; 15:19:46 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.