Şimdi Ara

www.turkishmu.com (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • enes bana msn de charimi haksiz yere sildi die tgbv e kufur eden ben deildim.
  • tgbvyi gerçekten tanısaydın bi muhabbetin bi kere oyun dışı konuşsaydın bu hakaretleri haketmedigini gorürsün
  • Sayın tgbv ilk kurulan serverin versiyonu neydi acaba 65k full stat olan varya?
  • 1.00e
  • Bu yaziwww.turkishmu.com sitesinden alinmis olup ic yuzleri her paragrafin altinda cevap olarak verilmistir .

EN BAŞINDAN DEDİĞİMİZ GİBİ SERVERİMİZ KOLAY DEĞİLDİ VEDE KURAL ÇİĞNEYEN KİŞİLERE “KİM OLDUKLARINA” BAKILMAKSIZIN CEZA VERİLDİ… BUNUN ÖRNEKLERİNİ SERVER OYUNCULARI HATIRLAYACAKTIR. ABES, @AGAQ, MANOLKAN*,PESMERGE,CARBON,ADI AKLIMA GELMEYEN VEDE O DÖNEMDE SAHİBİ OLDUĞUM İNTERNET CAFEYE GELEN BİR ÇOK KİŞİ. BU KİŞİLER İLE YÜZ YÜZE BAKARKEN VEDE DONATE ÜCRETİNDEN ÇOK DAHA FAZLASINI KAZANMAMA RAĞMEN İŞLEDİKLERİ SUÇUN CEZALARINI ALMIŞLARDIR…
    cevap:(( tgbv bircok haksiz silmeler yapmistir vede abes,carbon son dk ya kadar vardi)

GELELİM DİĞER KONUYA TURKISMU ADMİNLERİNE; GÖREVİ İSTEYEREK VE SEVEREK VERDİĞİM ADMİNLER

ADMİN DENETİM / KORHAN ABİ / ADMİN MUSEELF / ADMİN DARKLORD / ADMİN JANDARMA /

BU ADMİNLER ZAMANLARINDA SERVER ÜZERİNDE ÇOK ETKİLİ KONUMLARA GELDİLER VE HEPSİDE ADMİNLİKTEN AYRILDI. KİMİSİ ŞEREFİ İLE İSTİFA ETTİ. KİMİSİ YAPTIĞINI İNKAR EDEREK GÖREVDEN ATILDI. SİZLER ADMİN OLMAYI KOLAYMI SANIYORSUNUZ OYUNCUNUN BUTUN YUKUNU CEKECEKSİN KONUSURKEN NAZİK OLACAKSIN, OYUN HAKKINDA COK SEY BİLECEKSİN VE HEPSİ BİR YANA GÖREVİNİ HATALI KULLANMANIN TEK CEZASI VAR “OYUNCU VE ADMİN ACCOUNTLARININ SİLİNMESİ”

ADMİNLERİN SİLİNME NEDENLERİNİ AKLIMA GELDİKÇE BİRAZ YAZAYIM BİLGİNİZ OLSUN ; LEVELİ YETMEYEN KİŞİLERİ IŞINLAMAK, ADMİN CHARI İLE KESTİĞİ YARATIKTAN DÜŞEN İTEMLERİ KENDİ VEYA BAŞKASININ CHARINA AKTARMAK, OYUNCUYA HAKARET ETMEK AŞAĞILAMAK, SEBEPSİZ SÜREKLİ PLAYER KESMEK, OYUNCUYA YANLI VEYA YANLIŞ CEZA VERMEK….
    cevvap=(tgbv utanmadan birde boyle yziyorsun biri afk (pc baisnda olmamak) iken hic afk cezasi almadigi halde 48 saat ceza almis olup(normalde 24 saattir) ustune ustluk daviasa cekip herkesi daviasa cagirip playeri herkese kestirmistir en cok kesene odul bile verdi tabi admin 10 kesdigi sayisi bilemiorum. bub ir pleyara asagilamak deilmidir cezasi varsa ceker veririsin daviasa cekip onurula oynamanin ne anlamai var!!! bU sadece orneklerden bi tanesi)))

BAZI KİŞİLERİN KENDİ YAPTIKLARI KURAL DIŞI HAREKETLERE VERDİĞİMİZ CEZALARI KENDİ AÇILARINDAN HAKSIZ BULMALARI NEDENİ İLE BİRÇOK FORUM SAYFASINDA HAKKIMIZDA KARALAMA ÇALIŞMASI YÜRÜTMEKTEDİRLER.
    ( karalama deil ic yuzunuz)

BU KİŞİLERE HİÇ BİR KOŞUL ALTINDA CEVAP VERME İHTİYACI HİSSETMİYORUM VEDE KENDİLERİNE BASİT BİR ÖNERİ SUNUYORUM…”” LÜTFEN TURKISH-MU YÖNETİMİNİ VEDE ÖZELLİKLE BENİ AĞIR TABİRLER İLE ELEŞTİREN KİŞİLER İLK ÖNCE BU DENLİ SEVİYELİ BİR SERVER KURUP İŞLETSİNLER. KENDİLERİ ADLARINA EN UFAK BİR LEKE GELMEDEN BU GÖREVİ 2 SENE SÜRDÜRSÜNLER ONDAN SONRA BENİM HAKKIMDA İSTEDİKLERİNİ SÖYLEME HAKKINI KENDİLERİNDE HİSSETSİNLER””””……
    cevap:( evt bi server arkdasmla kurdum 4mps internet baglantisi cift cekirdekli bi cihaz 24 saat online asagi yuakri 1 sene oldu hala calismaktadir vede nedense kimse sana yapildigi kadar agir elesitrele tutulmamisimdir hatta hicbir admin tutlmamistir.)
    cevap verme ihtiyaci issedemessin cunku ancak sen kendi formunda konusabilirsin oda azilar editleyere k silerek banlayrak sonra kendi yazini ekleyerek dieer plaerlara ic yuzunu ogrettirmemeye alisirsin bu formlar tabi isine gelmez cunku burasi OZGuR BİR forumdur)

DONATE SATIŞI VEDE SERVER KAPANMA NEDENLERİ HAKKINDA BİRÇOK YANLIŞ YAZIMADA BURADAN CEVAB VEREYİM. SERVER KURULDUGUNDA ALINAN CİHAZ 3000 YTL CİVARINDAYDIKİ BU MİKTAR BİLE TÜM DONATE SATIŞLARINDAN FAZLADIR. 2005-2006 YILLARI 2MBPS İNTERNET HIZININ ÜCRETİ 240 YTL CİVARIDIRKİ TOPLAMDA ÇIKAN MİKTAR GENE ÇOK FAZLA BİR MEBLAĞDIR. BİR DÖNEM İKİ AYRI BAĞLANTI ÜZERİNDEN HİZMET VERDİĞİMİZ HESAP ETMEYE GEREK BİLE GÖRMÜYORUM. BEN SERVERDA DONATE SATIŞINDAN SORUMLU TEK KİŞİYDİM VEDE SERVERİM CİHAZIMI BAŞKASINA DEVRETMEDEN ÖNCE BAZI FORUMLARDA YAZILDIĞI GİBİ SON GÜNE KADAR DONATE SATIŞI YAPMADIM. 1 AY ÖNCEDEN FORUMDA DA BELİRTTİĞİM GİBİ DONATE SATIŞINI DURDURDUM VEDE BANA DONATE BORCU OLAN KİŞİLERE “SERVERİ DEVAM ETTİRECEK KİŞİYE” ÖDEME YAPMALARINI SÖYLEDİM. HER ZAMAN SÖYLEMİŞİMDİR ŞİMDİ GENE SÖYLÜYORUM BEN MADDİ DURUMU YETERLİ OLAN BİR KİŞİYİM VEDE SERVERI HİÇBİR ZAMAN PARA KAZANMA ARACI OLARAK GÖRMEDİM. DONATE SATIŞI BENİM FİKRİM DEĞİLDİ.
    :cevap(hala atip tutuyorsun suan 4mps baglanti ve cift cekirrdekli son cihaz kulana bir co kserver var senin gibi donater fiyati 200 ytlden satip bide boyle kendi cebinden para oduyormus gibi konusmadi. ayrica server devri ise tamamen alan edit satlan charlar bas kaldirmasin die yani pleyarlar unutulmak amaciyla( 600 ytl e geckin edit charlar satilmistir) baska servera devir one suruldu sonra devir edilen server cok az bi zamnda server kapandi !!!!

donate satisi cok pahali 200 tl civari arica serverda kaliteli itemler cikamsi cok cok zordu ama satilan donaterler fll ozellik ve +13 du buda playerlara aldirmaya zorlanan nedenlerden biridir hatta serverda kizistirma yapilartak donatere ihtiac duyduruluyordu (doanter etkisi baya fazla idi.)

HEPSİ BİRYANA SERVER KURULDUĞUNDAN KAPANA KADAR OYNAYAN HERKESE BEN HAKKIMI HELAL ETTİM VEDE ARKAMDAN KONUŞTUKLARI HİÇBİR ŞEYE KIZMADIĞIMI BELİRTİYORUM. İNSANOĞLUNUN YAPISINDAN VARDIR BU HEP KENDİNİ HAKLI GÖRMEYE BAŞKALARININ YAPTIKLARI GÜZEL ŞEYLERE DEĞİL HATALARINA BAKMAYI TERCİH EDER. HATASIZ İŞ VE KUL OLMAZ. YAZIYI OKUYAN HERKESE SAYGILAR VE HÜRMETLER.

tgbv
    (kizmassan tabi okadar ksiini hakkini yedin okadar kastigi charlari plaerlari sildin emek yedin para edin edit char sattin!!! doater sattin ayrimcilikl yaptin vede en onemlsi nedenlerden birise plaerlari asagilamayi bir marifet edindin

vede 1 sene gecti asagi yukari ANİDEN BU YAZİLARİ YAZMA İSTEGİ GORDUN NEDENSE!!! Hangi duzenbaazliklar icindesin bilemiyorum yeniden mi server acma girisiminde bulunacan yoksa. ama bu sefer cogu player senin ic yuzzunu taaaa birsene once ogrendi!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: espresto

Bu yaziwww.turkishmu.com sitesinden alinmis olup ic yuzleri her paragrafin altinda cevap olarak verilmistir .

EN BAŞINDAN DEDİĞİMİZ GİBİ SERVERİMİZ KOLAY DEĞİLDİ VEDE KURAL ÇİĞNEYEN KİŞİLERE “KİM OLDUKLARINA” BAKILMAKSIZIN CEZA VERİLDİ… BUNUN ÖRNEKLERİNİ SERVER OYUNCULARI HATIRLAYACAKTIR. ABES, @AGAQ, MANOLKAN*,PESMERGE,CARBON,ADI AKLIMA GELMEYEN VEDE O DÖNEMDE SAHİBİ OLDUĞUM İNTERNET CAFEYE GELEN BİR ÇOK KİŞİ. BU KİŞİLER İLE YÜZ YÜZE BAKARKEN VEDE DONATE ÜCRETİNDEN ÇOK DAHA FAZLASINI KAZANMAMA RAĞMEN İŞLEDİKLERİ SUÇUN CEZALARINI ALMIŞLARDIR…
    cevap:(( tgbv bircok haksiz silmeler yapmistir vede abes,carbon son dk ya kadar vardi)

GELELİM DİĞER KONUYA TURKISMU ADMİNLERİNE; GÖREVİ İSTEYEREK VE SEVEREK VERDİĞİM ADMİNLER

ADMİN DENETİM / KORHAN ABİ / ADMİN MUSEELF / ADMİN DARKLORD / ADMİN JANDARMA /

BU ADMİNLER ZAMANLARINDA SERVER ÜZERİNDE ÇOK ETKİLİ KONUMLARA GELDİLER VE HEPSİDE ADMİNLİKTEN AYRILDI. KİMİSİ ŞEREFİ İLE İSTİFA ETTİ. KİMİSİ YAPTIĞINI İNKAR EDEREK GÖREVDEN ATILDI. SİZLER ADMİN OLMAYI KOLAYMI SANIYORSUNUZ OYUNCUNUN BUTUN YUKUNU CEKECEKSİN KONUSURKEN NAZİK OLACAKSIN, OYUN HAKKINDA COK SEY BİLECEKSİN VE HEPSİ BİR YANA GÖREVİNİ HATALI KULLANMANIN TEK CEZASI VAR “OYUNCU VE ADMİN ACCOUNTLARININ SİLİNMESİ”

ADMİNLERİN SİLİNME NEDENLERİNİ AKLIMA GELDİKÇE BİRAZ YAZAYIM BİLGİNİZ OLSUN ; LEVELİ YETMEYEN KİŞİLERİ IŞINLAMAK, ADMİN CHARI İLE KESTİĞİ YARATIKTAN DÜŞEN İTEMLERİ KENDİ VEYA BAŞKASININ CHARINA AKTARMAK, OYUNCUYA HAKARET ETMEK AŞAĞILAMAK, SEBEPSİZ SÜREKLİ PLAYER KESMEK, OYUNCUYA YANLI VEYA YANLIŞ CEZA VERMEK….
    cevvap=(tgbv utanmadan birde boyle yziyorsun biri afk (pc baisnda olmamak) iken hic afk cezasi almadigi halde 48 saat ceza almis olup(normalde 24 saattir) ustune ustluk daviasa cekip herkesi daviasa cagirip playeri herkese kestirmistir en cok kesene odul bile verdi tabi admin 10 kesdigi sayisi bilemiorum. bub ir pleyara asagilamak deilmidir cezasi varsa ceker veririsin daviasa cekip onurula oynamanin ne anlamai var!!! bU sadece orneklerden bi tanesi)))

BAZI KİŞİLERİN KENDİ YAPTIKLARI KURAL DIŞI HAREKETLERE VERDİĞİMİZ CEZALARI KENDİ AÇILARINDAN HAKSIZ BULMALARI NEDENİ İLE BİRÇOK FORUM SAYFASINDA HAKKIMIZDA KARALAMA ÇALIŞMASI YÜRÜTMEKTEDİRLER.
    ( karalama deil ic yuzunuz)

BU KİŞİLERE HİÇ BİR KOŞUL ALTINDA CEVAP VERME İHTİYACI HİSSETMİYORUM VEDE KENDİLERİNE BASİT BİR ÖNERİ SUNUYORUM…”” LÜTFEN TURKISH-MU YÖNETİMİNİ VEDE ÖZELLİKLE BENİ AĞIR TABİRLER İLE ELEŞTİREN KİŞİLER İLK ÖNCE BU DENLİ SEVİYELİ BİR SERVER KURUP İŞLETSİNLER. KENDİLERİ ADLARINA EN UFAK BİR LEKE GELMEDEN BU GÖREVİ 2 SENE SÜRDÜRSÜNLER ONDAN SONRA BENİM HAKKIMDA İSTEDİKLERİNİ SÖYLEME HAKKINI KENDİLERİNDE HİSSETSİNLER””””……
    cevap:( evt bi server arkdasmla kurdum 4mps internet baglantisi cift cekirdekli bi cihaz 24 saat online asagi yuakri 1 sene oldu hala calismaktadir vede nedense kimse sana yapildigi kadar agir elesitrele tutulmamisimdir hatta hicbir admin tutlmamistir.)
    cevap verme ihtiyaci issedemessin cunku ancak sen kendi formunda konusabilirsin oda azilar editleyere k silerek banlayrak sonra kendi yazini ekleyerek dieer plaerlara ic yuzunu ogrettirmemeye alisirsin bu formlar tabi isine gelmez cunku burasi OZGuR BİR forumdur)

DONATE SATIŞI VEDE SERVER KAPANMA NEDENLERİ HAKKINDA BİRÇOK YANLIŞ YAZIMADA BURADAN CEVAB VEREYİM. SERVER KURULDUGUNDA ALINAN CİHAZ 3000 YTL CİVARINDAYDIKİ BU MİKTAR BİLE TÜM DONATE SATIŞLARINDAN FAZLADIR. 2005-2006 YILLARI 2MBPS İNTERNET HIZININ ÜCRETİ 240 YTL CİVARIDIRKİ TOPLAMDA ÇIKAN MİKTAR GENE ÇOK FAZLA BİR MEBLAĞDIR. BİR DÖNEM İKİ AYRI BAĞLANTI ÜZERİNDEN HİZMET VERDİĞİMİZ HESAP ETMEYE GEREK BİLE GÖRMÜYORUM. BEN SERVERDA DONATE SATIŞINDAN SORUMLU TEK KİŞİYDİM VEDE SERVERİM CİHAZIMI BAŞKASINA DEVRETMEDEN ÖNCE BAZI FORUMLARDA YAZILDIĞI GİBİ SON GÜNE KADAR DONATE SATIŞI YAPMADIM. 1 AY ÖNCEDEN FORUMDA DA BELİRTTİĞİM GİBİ DONATE SATIŞINI DURDURDUM VEDE BANA DONATE BORCU OLAN KİŞİLERE “SERVERİ DEVAM ETTİRECEK KİŞİYE” ÖDEME YAPMALARINI SÖYLEDİM. HER ZAMAN SÖYLEMİŞİMDİR ŞİMDİ GENE SÖYLÜYORUM BEN MADDİ DURUMU YETERLİ OLAN BİR KİŞİYİM VEDE SERVERI HİÇBİR ZAMAN PARA KAZANMA ARACI OLARAK GÖRMEDİM. DONATE SATIŞI BENİM FİKRİM DEĞİLDİ.
    :cevap(hala atip tutuyorsun suan 4mps baglanti ve cift cekirrdekli son cihaz kulana bir co kserver var senin gibi donater fiyati 200 ytlden satip bide boyle kendi cebinden para oduyormus gibi konusmadi. ayrica server devri ise tamamen alan edit satlan charlar bas kaldirmasin die yani pleyarlar unutulmak amaciyla( 600 ytl e geckin edit charlar satilmistir) baska servera devir one suruldu sonra devir edilen server cok az bi zamnda server kapandi !!!!

donate satisi cok pahali 200 tl civari arica serverda kaliteli itemler cikamsi cok cok zordu ama satilan donaterler fll ozellik ve +13 du buda playerlara aldirmaya zorlanan nedenlerden biridir hatta serverda kizistirma yapilartak donatere ihtiac duyduruluyordu (doanter etkisi baya fazla idi.)

HEPSİ BİRYANA SERVER KURULDUĞUNDAN KAPANA KADAR OYNAYAN HERKESE BEN HAKKIMI HELAL ETTİM VEDE ARKAMDAN KONUŞTUKLARI HİÇBİR ŞEYE KIZMADIĞIMI BELİRTİYORUM. İNSANOĞLUNUN YAPISINDAN VARDIR BU HEP KENDİNİ HAKLI GÖRMEYE BAŞKALARININ YAPTIKLARI GÜZEL ŞEYLERE DEĞİL HATALARINA BAKMAYI TERCİH EDER. HATASIZ İŞ VE KUL OLMAZ. YAZIYI OKUYAN HERKESE SAYGILAR VE HÜRMETLER.

tgbv
    (kizmassan tabi okadar ksiini hakkini yedin okadar kastigi charlari plaerlari sildin emek yedin para edin edit char sattin!!! doater sattin ayrimcilikl yaptin vede en onemlsi nedenlerden birise plaerlari asagilamayi bir marifet edindin

vede 1 sene gecti asagi yukari ANİDEN BU YAZİLARİ YAZMA İSTEGİ GORDUN NEDENSE!!! Hangi duzenbaazliklar icindesin bilemiyorum yeniden mi server acma girisiminde bulunacan yoksa. ama bu sefer cogu player senin ic yuzzunu taaaa birsene once ogrendi!!!!

sen kingmudaki espresto musun

• evt turkishmunun alt yuzunu ogrendikten sonra oraa gecmistim alt yuzunu orenmem baya zamnin aldi cunku adi utunde dolandiricilik adami ole gozunu boyularki ic uzunu anlaman zor oluyo
  • BloodYCaT hatırladın mı bende kingmuda fenrir satın almıştım şimdi biz satmadık diyolar ne adamlar war ya şu dünyada bi iş yapıonuz arkasında durun bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB

BloodYCaT hatırladın mı bende kingmuda fenrir satın almıştım şimdi biz satmadık diyolar ne adamlar war ya şu dünyada bi iş yapıonuz arkasında durun bari

arkdasim ben eski kingmuda player dim forumunda moderatordum sonra castle mu kuruldu orda admindim ama kardesim kingmu ayri castle mu ayri bir serverdi.!!! baska serverin itemini nasil olurda basak serverda istersin.

• quote:

quote:

BloodYCaT hatırladın mı bende kingmuda fenrir satın almıştım şimdi biz satmadık diyolar ne adamlar war ya şu dünyada bi iş yapıonuz arkasında durun bari

arkdasim ben eski kingmuda player dim forumunda moderatordum sonra castle mu kuruldu orda admindim ama kardesim kingmu ayri castle mu ayri bir serverdi.!!! baska serverin itemini nasil olurda basak serverda istersin.

ben item falan istemiyorum iice oku şunu
    ben sadece donate satan serverlara bir iş yapıoyosunuz arkasında durun diyorum yalan dolanla milleti kandırmayın diyorum umarım herkes anlamıştır başta sen dahil

• quote:

quote:

quote:

ben item falan istemiyorum iice oku şunu
    ben sadece donate satan serverlara bir iş yapıoyosunuz arkasında durun diyorum yalan dolanla milleti kandırmayın diyorum umarım herkes anlamıştır başta sen dahil

burada lafım esprestoya deil donate satan serverlar kapanıcaklarsa donatelerin parasını versinler ne kadar kul hakkına girdiklerinin farkında deiller herhaldee

• Kime Biz Satmadik Demişim ..?? Madem Fenrir aLdin..Ve istiyosun niye aLdıgın char adiyla gelip istemedin ? Ben nerden bilicem senin olup olmadigini..Boş boş konusmayin Serverin adinida kirletmeyin.Kimsenin hakkını yemiyoruz.Sen bana gelip: "bana espresto satti dedin.." Espresto nun ne yetkisi vardi ki.Ve Kapanılacagi bilinen bi Server açılmaz zaten.Siz 10ytl verionuz biz server açık kalsın diye harcama yapmıyoruz.Ve Eski kingmu kapanalı nerdeyse 6 ayı oldu.6 ay önce kimin ne alıp almadigini bilemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

Kime Biz Satmadik Demişim ..?? Madem Fenrir aLdin..Ve istiyosun niye aLdıgın char adiyla gelip istemedin ? Ben nerden bilicem senin olup olmadigini..Boş boş konusmayin Serverin adinida kirletmeyin.Kimsenin hakkını yemiyoruz.Sen bana gelip: "bana espresto satti dedin.." Espresto nun ne yetkisi vardi ki.Ve Kapanılacagi bilinen bi Server açılmaz zaten.Siz 10ytl verionuz biz server açık kalsın diye harcama yapmıyoruz.Ve Eski kingmu kapanalı nerdeyse 6 ayı oldu.6 ay önce kimin ne alıp almadigini bilemem.

KatıLıyorum..ßi Kere YakLaşımı ßiLe YaLnış..Serverin Forum Sitesinden konunun Link inin Vereyim..
    TıkLa

(Sofi ßen..)

• quote:

Orjinalden alıntı: tgbv

Uzun Zamandır Her Gün Bu Forumu Ve Benzeri Olan Bir Çok Forumu Dikkatle Takip Ediyorum.

Türkiye'de İnsanların Ne Kadar Bencilleştiğine Deflaraca Şahid Oldum. Serverim 2 Seneden Fazla Online Oldu vede Ben Kendi Vicdanım Rahat Olacak Kadar Adil Davrandım Burada Bir Çok Kişinin Şahsım Hakkında Söyledikleri Kendilerini Haklı Gördükleri Mesajları Okudukça Serveri Devretmekte Haklı Olduguma Daha Çok İnanıyorum.

2005 Senesinde En Hızlı Bağlantının Kaç Para Olduguna Bakabilen Kişiler Varsa Ve 2005 Yılından 2007 Yılına Kadar Açık Durmuş Bir Serverin Ne Kadar Masrafı Olacağını Tahmin Edebilirlerki Konu hiç Bu Değil. Ben Maddi Durumu İyi Olan Bir Şahsım.

Turkishmu İçerisinde İnsanların Ne Kadar Alçalabileceğine Şahid Oldum. Burada Şahsım Hakkında Düzenbaz Diyen Kişilerin Sahte Fotolar İle Birilerini Sildirmeye Çalıştıklarını, Adminlere Nasıl Çamur Attıklarını, Abi Dediğim Kişileri Sildirip Aramızı Bozduklarını (@aga@ Sevdiğim Saydığım Bir Abiydi ve Sildirildi Aramız Açıldı, Kardeşim Kadar Sevdiğim Abes Silindi), yada Dürüstlüğüne İnandığım Kişilere Neler Yaptıgımı ( Hediye Donate, Kendi Kastığım Charı Hediye, Oyunu Bırakan Arkadaşlarımın Charlarını Hediye, Adminlik ...) Şifresini Verdiği Kşilerin Yaptıklarını Adminlere Mal Eden Bile Oldu. Ama Hiçbiri Bunları Söyelemez. Çünkü Dürüst Olmak Çesaret İster.

Bir Serverda Adminler Ceza Alıyorsa, Serverin Kuruldugu Yerdekiler Ceza Alıyorsa, Donate Yapmış Kişiler Ceza Alıyorsa yada Serverin Bulundugu Cafenin Müşterileri Toptan Siliniyorsa; Kusura Bakmayın Kimse Adam Kayırma Olduğunu Söyleyemez.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neyse Buraya Kadar Kızgınlığımı Dile Getirdim. Buradan Sonra Yazacaklarım Haricinde; Eski Sayfalar İçin Kimse İle Sözlü Yazılı Tartışmaya Girmeye Niyetim Yok...

Bilindiği Gibi Serverimi Devrettikten Sonra Kendim Yada Yakın Çevremden Kimseyle Mu-Server İşletmeye Kalkışmadım. Bir Çok Oyuncuma """Ücretsiz""" Server Kuruverdim ve Bir Çoğunda Epey Keyifli Dakikalar Geçirdim. Bir Kısmında Hayla Oynuyorum. Hali Hazırda Boş Olan ""turkishmu.com"" İsmini ve Siteyi Açık Olan Bir Servera Hediye Etmek İstiyorum.

İsmi Almak İsteyen Kişiler Buraya Dileklerini Belirtirse Yardımcı Olurum. Sadece Bir İki Ufak Şartım Olacak :

1 - İçerisinde Küfüre İzin Veren Serverlar Yazmasın.
    2 - tgbv@turkishmu.com İsimli Mail Adresini Ben Kullanıyorum ve Bir Çok İletişimim O Adres İle Mümkünse Bende Kalmasını İstiyorum.
    3 - Kısa Süre Sonra Kapatacak Serverlar Yazmasın.

Sürcü Lisan Ettiysem Affola.
    GURCAN ABI SENİN AÇDİGİN SEVERİN İL PLAYERİYİM VE BEN KURMUŞ VEYA KURACAYİN HER SERVERDE OYNAMAYA HAZİRİM
    SEN YATERKİ KUR SENDEN BEN DONETER SET ALMİŞTİM VE HİÇ PİŞMANDA DELİM ŞU AN OLSA YİNE ALİRİM BEN SANA SAMİMİYETİMLE İNANİYORUMKU YENİ ACACAGİN SERVERDE BENCE COK KALİTELİ OLACAK YİNE DOB DOLU BİR SERVER OLACAGİNA İNANİYORUM
    OYUN BİLE OLSA ANİLARİ HİÇ AMA HİÇ UNUTULMUYOR
    SİZLERİ COK OZLEDİK ŞİMDİDEN HAYİRLİ OLSUN

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_14049485/mpage_1/key_//tm.htm#14227054 bolumune bakin ii yonde dusunenler bile haizran 2007 den sonra ic yuzunu ogrenmislerdir.
    ha sunuda diyim serveri devrettigi kiside kendisi hepsi numaradan adini htrlamadsigim bi serverdi ismi devrettim diyerek aradan siyrildi(akli sira) bilin bakalin o server sonra ne oldu kapandi cok az bi zamnda ha bide server oynayan playerlarin yanina baska server charlari eklicek ha bide server baa uzun zamndir duruyormus 5000 kadar kayitli oyunucusu flan var dediler google bi arama yaptimki ozamn ole bi servera bi yazi bile yazilmamisti server adina .sitesi bile yoktu.

dedigim gibi sadece paraicin ypamadiklari duzenbazlik ve dolandiricilik yoktu.
    smdi yazdigi yazi bile duzenbazlik bana kalirsa . sitesini konu basligi yaparak bole durustluk gosteriyor kendince TGBV .
    playerlarida kandiramicaksin artik!

GURCAN ABIYLE SENIN ARANDA BIR PROMLEM ODUYSA BIR ADALETSIZLIK OLDUYSA EMINIM SEN ADALETSİZLİK İSTEMİŞSİNDİR İSTEDİKLERİN YERİNE GELMEYİNCE BU FORUMDA AKLIN SIRA ÇAMUR ATMAYA CALİŞİRSİN FORUMA BAKARSAN HERKES GURCAN ABIDEN MEMNUN ADMIN DENETIMİN rLzApex YAZDIKLARİ OKURSAN ADALETİ ADALETSİZİ AYIR EDECEKSİNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicLife1 -- 23 Şubat 2008; 18:21:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: salmador

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_14049485/mpage_1/key_//tm.htm#14227054 bolumune bakin ii yonde dusunenler bile haizran 2007 den sonra ic yuzunu ogrenmislerdir.
    ha sunuda diyim serveri devrettigi kiside kendisi hepsi numaradan adini htrlamadsigim bi serverdi ismi devrettim diyerek aradan siyrildi(akli sira) bilin bakalin o server sonra ne oldu kapandi cok az bi zamnda ha bide server oynayan playerlarin yanina baska server charlari eklicek ha bide server baa uzun zamndir duruyormus 5000 kadar kayitli oyunucusu flan var dediler google bi arama yaptimki ozamn ole bi servera bi yazi bile yazilmamisti server adina .sitesi bile yoktu.

dedigim gibi sadece paraicin ypamadiklari duzenbazlik ve dolandiricilik yoktu.
    smdi yazdigi yazi bile duzenbazlik bana kalirsa . sitesini konu basligi yaparak bole durustluk gosteriyor kendince TGBV .
    playerlarida kandiramicaksin artik!

GURCAN ABIYLE SENIN ARANDA BIR PROMLEM ODUYSA BIR ADALETSIZLIK OLDUYSA EMINIM SEN ADALETSİZLİK İSTEMİŞSİNDİR İSTEDİKLERİN YERİNE GELMEYİNCE BU FORUMDA AKLIN SIRA ÇAMUR ATMAYA CALİŞİRSİN FORUMA BAKARSAN HERKES GURCAN ABIDEN MEMNUN ADMIN DENETIMİN rLzApex YAZDIKLARİ OKURSAN ADALETİ ADALETSİZİ AYIR EDECEKSİNDİR

bak arkdasim serverin ic yuzunu bilsen konusmazdin
    ornek vericem sana son verisondfa oynadiysan zati serverda point gecislerinde sonra edit charlar yapildi vede OturanBoga adlii EDİT char 600ytle satildi bundan haberin var mi_?
    serverda neden ranking sitesi yoktu arada bir konuldu biara bazi charlar resleri cok deisti buna hatra dediler vede sonrada ranking sitesi kaldirdilar. ranking serverin aynasi denilebilir. ama cok adaletli serverinda oakdar basit seyi koymadilar.

sana soruorum tgbv forumda kenidi ismiyle (gurcan ozturk) denildigi icin bir playere hem forumda hemde oyunda banlamadimi. hemde bole bir kural yokken

herkese soruyorum bir oyuncuya hem duel hemde party atinca kasarken durmassa acc silimi yapilirmi
    bole bi kuralda koydular ama kimlerie isledigni tgbv bilir vede bunu ic yuzun bilenler vede cezaler foruma deil emalie atmasi zorunlu idi. oyuzden bilemiyordu cogu kimse ceza nednelerini.

herkese soruyorum bir player AFK(klavyeden uzaklasmak) kasarken admin gelip onu daviasa cekip herkese onu kesitirirmi (kestigi zamn tekrar davias basa aliyordu milleti cagiriyordu ) afk cezasi 24 saattken o 48 saaat alip vede hicbir cevapta verilmemisti player gayet guzel bir dillle sormustu ama konusma cesareti bile olunmadi.(not:o player birde special serverina girebiliyordu(special server ayri bir para odenip alinmakta olup vede orada afk serbestti ama gecici sure kapali oldugundan server normal serverda kasiordu)

herkese soruyorum donater ucretleri benim maddi ihtiyacim yok diyerek doanter seti donater seti 200 tl apmasi anormal normal mi(doanter 50 ytl idi) ne tesaduuFDUR Kİ server item cikma oranida gayet zorlasti .

peki diyosunuz kisen bunlari nerden biliosun_?
    ben turkishmuda 1 sene yi gecki oynaan bir player ve 5 i geckin full char yapmis/kullanmis olup server adminlerini yaptiklarini yasayarak ve gorerek ogrenmis oyunda 24 saat masa basinda 18 saat gecirmis bir playerdim
    peki dier bir sorunuz: goz gore gore nie oynadin._?
    goz gore gore oynamadim gordukten sonra biraktim 6 ay girmedim arkdaslar uzerine geldim duzellmistir belki bi ihtimal die ama hala devam ve isi civitmislar iice. hani derler ya huylu huyundan vazgecmez. cok gercekci atasozu.
    turkishmu server berbat bir server olup ama plaerlari vazgecilmez bi dosttu hepside birakti....

• Bu konuya biraz gec kaldım ama TurkishMu bir efsane kalacak bende donate aldımıstım bende cok emek verdim ama Türkiye de hic bir online server ayakta kalamıyor bunu göz önünde bulundurun kapanınca da kızmaya hakkınız yok! Enes bilirsin beni SMART Konyadan (Avcı,Mendoza,MoonSTAR,KızılBey)
  • aaa Smart Nbr ßen Deltoro ~ K3HaN3T (furkan abiyle kasmıştık)
    msn yi ekle konuşalım
    Uqur91@windowslive.com
  • Oyun Sahibide Oyuncuda alanda satanda , Bencil bunu kimse inkar etmesin. Herkesin 1 sucu vardır böyle şeyler oluyor. Yabancı serverlarda yardımlaşma vardır ama turk serverlarında selam yazsan cvp vermezler bu böyledir.. Nese başarılar gelecekte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mukitasi

Oyun Sahibide Oyuncuda alanda satanda , Bencil bunu kimse inkar etmesin. Herkesin 1 sucu vardır böyle şeyler oluyor. Yabancı serverlarda yardımlaşma vardır ama turk serverlarında selam yazsan cvp vermezler bu böyledir.. Nese başarılar gelecekte.

Turkish-Mu öyle değildi çok iyi arkadaşlıklar kurmuştum:)
    Gerçekten çok değerli insanlar vardı..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.