Şimdi Ara

WYD GLOBAL UYELIK YARDIM ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyi ki Hort iyi oldu bu Ay başına kadar oynıcak oyun yoktu. Rohanı oynıcam ama kota 7 gb Bari bunda zaman geciriris.COD4 oynamaktan rüyamda M4 carbineler G3 ler görmeye başladım . polat045 arkadaşımızdan başka oynayan yokmu yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzZeHiR -- 16 Haziran 2008; 16:26:14 >
  • beyler oyundaki nick imi söledim oyundada size yardımcı olurum tekrar sölüyorum lwl im 350 !
  • tmm arkadaşım oyuna başladım ben. Sen hangi serverdasın bide nasıl pm atıcam sölermisin.
  • farketmiyo 3 server var zaten 3 ündede dolasıyorum /xFeatx bosluk mesajını yazarsın
  • arkadaşlar üyelik alamiyorum bi yardim edrmisiniz lütven password problem çıkıyor nasil bişey yazmama lazim onu söleyin yeter
    şöle bi hata yazisi cıkıyor
    Password is case-sensitive and should be 6 to 10 characters and contain at least one number.)
    nasil bi rakam istiyor bana yardim edin lütven
  • quote:

Orjinalden alıntı: salmador

arkadaşlar üyelik alamiyorum bi yardim edrmisiniz lütven password problem çıkıyor nasil bişey yazmama lazim onu söleyin yeter
    şöle bi hata yazisi cıkıyor
    Password is case-sensitive and should be 6 to 10 characters and contain at least one number.)
    nasil bi rakam istiyor bana yardim edin lütven

hem rakam hem harf istiyo
    abc123 gibi
    saygılar
  • tşkr edrim çok saol sayende aldim acc
    bu arada bu oyunda lvl kaca kadar çıkıyor bundada reset olayi varmı
  • ya rehber var sakamısınız, girin adam rehber yapmıs yazıyor orada zaten, ne garip insansınız ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 9 Temmuz 2008; 12:13:42 >
  • bende yeni başladım oyuna. 255 level
    oyundaki nick: GlobalKing
  • Biraz hort olacak ama oynayan kaldı mı be ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.