Şimdi Ara

X-530 ve de DVD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar X-530 almayı düşünüyorum ve formu baya bi araştırdım ancak X-530 un "DVD Player" a hangi aparatlar vasıtasıyla (tam olarak aparatın adı) bağlandığı ve bu işlemi sağlayan aparatların fiyatları hakkında bilgi (ve de link) verir misiniz? Bu arada X-530 un Dvd performansı Pc ye göre nasıl seste bir azalma yada bozulma ya da uydulardan birinden yada birkaçından ses alamama durumu var mı?
    Bu işlerle uğraşan üstadlar cevabınız bekliyorum ve de size şimdiden teşekkür ediyorum....

• sadece ben bile defalarca o dönüştürücülerin fotografını koydum. benden başka birçok kişide o dönüştücülerin fotografını koydu. anlamıyorum nasıl bulunamıyor. ben 1 dk aradım ve buldum.. (http://forum.donanimhaber.com/m_5002688/mpage_1/key_x%252D530%252Cd%25F6n%25FC%25FEt%25FCr%25FCc%25FC//tm.htm#5011906 ).

x-530 un dvd player ile olan performansından ben çok memnun kalmıştım. sesler çok net , subwoofer ise herzamanki gibi ( 10-14 m2 lik odada ) ortalığı inletiyordu . ama bazı arkadaşlar beğenmemiş. olabilir. audigy2 zs ye bağlayınca haliyle dvd lerde ses biraz daha netleşiyor ama asla dvd player daki çıkan 5.1 sese kötü diyemem. x-530 bu konuda işini çok iyi yapıyor. odada kullanıcaksan rahatlıkla alabilirsin.

• Tibi bilgilerin ve verdiğin link için çok teşekkür ederim..Kusura bakma arama işini galiba biraz salla pati yapmışım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.