Şimdi Ara

##X-black vs Apple LED aydınlatma hangisi daha iyi##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kontrast,renk doygunluğu,tepki süresi gibi kriterleri göz önünde bulundurarak yorumlarınızı alalım lütfen.

Vaio larda bildiğim kadarıyla tek-çift lamba ve bide en son 11" modellerde olan LED aydınlatma modelleri var(hi-color serileri sanırım) Apple ın ise son modellerinde LED aydınlatma var ve opsiyonel olarak parlak ekran seçenekleri de sunuyorlar.

Benim sizden istediğim iki teknolojiyi karşılaştırmanız.

Not: Apple imac 24" modelini Gold da gördüm ve büyülendim bu modelde H-ips panel var bu panel LED aydınlatmadan daha mı iyidir?

• quote:

Orjinalden alıntı: narcolepsy

Kontrast,renk doygunluğu,tepki süresi gibi kriterleri göz önünde bulundurarak yorumlarınızı alalım lütfen.

Vaio larda bildiğim kadarıyla tek-çift lamba ve bide en son 11" modellerde olan LED aydınlatma modelleri var(hi-color serileri sanırım) Apple ın ise son modellerinde LED aydınlatma var ve opsiyonel olarak parlak ekran seçenekleri de sunuyorlar.

Benim sizden istediğim iki teknolojiyi karşılaştırmanız.

Not: Apple imac 24" modelini Gold da gördüm ve büyülendim bu modelde H-ips panel var bu panel LED aydınlatmadan daha mı iyidir?

Haftasonu Apple mağazasını gezdim, şunu rahatlıkla söyleyebilirim; macbook, macbook air, macbook pro lar hiçbiri Vaio kalitesinde ekrana sahip değiller. Kullandığım monitör S-IPS panel Apple Cinema Display, görüntü kalitesi LED'den daha kaliteli bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.