Şimdi Ara

X BÖLÜM OLMAZSA OKUMAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kafasında tek bir bölüm olup o olmazsa okumam diyen var mı aranızda merak ettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• up

• matematik dersi olmasaydı muhtemelen iyi yere giremezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 13 Eylül 2020; 18:9:2 >
  • X bölümü değil de X üniversitesi olmazsa okumam diyenler bana çok mantıksız geliyor.
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    onlar genelde ya o üniversite dışında ya da o üniversitenin en kötü bölümünde okuyor

Eskişehirde olmassa okumam diyen gördüm.Tıp okuyacaktı puanı çok daha iyi ünilere de yetiyordu.

• NedLance N kullanıcısına yanıt
    eskişehir neden bir insanın amacı olur ki hıcam ben anlamıyorum bu eskişehircileri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Hocam ögrenci şehri diye reklam yapılıyor o yüzden ortam meraklısı gençler orayı istiyor.

• Arkadaş vardı sadece elektrik mühendisi olmak istiyordu. Itü veya ytü 40k yapmasaydı her türlü mezundu. Afrikada santrellerde çalışmak istiyordu amcası da sanırım bu işi yapıyordu.
    13k yaptı itu elektrik geldi :)
    2 tercih yaptı,dediğini yaptı çocuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o bendim aslında. diş hekimliiği dısında baska bölümü okumam dıyordum.mezun senemdeki sınavdan sonra cok bunalıma gırdım ve o donem tercıh yap yap dıyenlerı dınledım hemsırelıge gıttım.sımdı daha bolümü okumaya baslamadan pısmanlıgını yasamaya baslıyorym.belki kırıkla denerım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    x üniversiteLER harici okumam baya mantıklı bence
  • X üniversiteler demedi X üniversitesi dedim.

Hangi bölüm olursa olsun illaha x üni olsun demek mantıksız geliyor bana dedim.
  • var askeri pilotluk(subaylık) ya da normal pilotaj
  • Mchunchu kullanıcısına yanıt
    hocam ya yeteneğiniz yoksa da atılırsanız okuldan?

• NedLance N kullanıcısına yanıt
    biliyorum hocam reklamı da ne bileyim ist ankara olmazsa eskişehir istersin çok ortamcıysan ille de esk esk demezsin

Belki arkadasları ist ankaradan daha iyi reklam yapmıştır.

yeteneğe göre okuldan atmıyorlarki herhangi bir disiplin suçu olmazsa atılma olmuyor.
  • bölüm yerine üniversite seçenler çok saçma. Adam X üniversitesi olsun hangi bölüm olursa olsun diyor. Sanki hayatının geri kalanında orada yaşayacaksın, parayı ailen gönderecek hep orada kalacaksın. 4 yıl sonra gidicen işte ne kasıyon :D bari adam akıllı bir bölüm oku da kötü yerde oku o hayalini kurduğun şehre iş hayatında kalıcı olarak gelirsin
  • Mchunchu kullanıcısına yanıt
    hocam uçağı düzgün uçuramazsan atıkıyorsun diye biliyorum :D belki yanlıştır ama mantıklı olan bu bence :D

• x üniversite/x bölüm olmazsa okumam diyordum iyi bir sıralamadan mezuna bıraktım

hayatta biraz idealist olmak lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.