Şimdi Ara

x-bow ve Crit hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • X-bow hakkındaki sorum. Elime bazen x-bow düşüyo kasarken ve bakıyorum sadece pschical atack var. X-bow lar int e basmıyomuydu

Crit hakkındaki soruma gelince. Demin bi mesaj okudum. Chine bow 1-1 mi 2-1 mi 3-0 int mi str mi ne diye soran arkadaşa Bi başka arkadaş critin yüksek gelmesi için bowda str verilmesi gerektiğinden bahsetmiş.

İnt veren bi bower düşünelim Criti daha yüksek vurması mantıklı değilmi ?

• avrupalilarda tek tip yapilandirma ile oyuna surulumus bir irk hybird veya 2/1 8/1 gibi yapilandirmaya uygun degiller belkide sebebi el yakmanin olmamasi neyse

`X-bow lar int e basmıyomuydu ` derken avrupa silahlarinda tek tip basma yeri olur ya int basar yada phy tam anlamadim ne demek istedigini ama silahtaki attack power yerini soruyorsun galiba tek tip oldugunda oyledir
  • roguelar silahlarının fiziksel atak yapması nedeniyle str gidilmezi gereken builddir
    avrupa çarlarında hybird olmaz nedeni ise silahlarınında tek tip atack yapmasıdır staff sadece magical atack yapar örneğin az önceki rogue örneğide fizikseldir...
    normal bow sorusuna dönersek int bow daha yüksek crit vurmuyor çünkü crit vuran skill ağacı fiziksel fakat çar mag atack yapmak için planlanmış dolayısıyla bir nuke attığındaki damage'e ulaşamıyor crit gelsede nadiren geçtiği olur ama genel anlamda böledir :)
  • arkadaşın demek istediği şey silahlara extradan basılan BLUE'lar sanırsam basabilir neden basmasın ki .. ha eğer sen normal hibrit olarak diyosan olmaz eu charlarda full gidersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: baddread

X-bow hakkındaki sorum. Elime bazen x-bow düşüyo kasarken ve bakıyorum sadece pschical atack var. X-bow lar int e basmıyomuydu

Crit hakkındaki soruma gelince. Demin bi mesaj okudum. Chine bow 1-1 mi 2-1 mi 3-0 int mi str mi ne diye soran arkadaşa Bi başka arkadaş critin yüksek gelmesi için bowda str verilmesi gerektiğinden bahsetmiş.

İnt veren bi bower düşünelim Criti daha yüksek vurması mantıklı değilmi ?

x-bow kullanan bir karakter str. basmalıdır

İkinci sorun ise; mag. ataklarda critical olmaz. Crit. sadece phy. atakta olur. Senin dediğin gibi int. veren bir okcu, phy. balance olarak zayıf kalacağından crit.leri bir pure str. okcu kadar olmaz. Ama normal (non-crit) vuruşlar daha yüksek olur.

• Avrupa geleli kaç yıl oldu hala öğrenemedn mi full str wiz kas istersen çok sağlam çar
  • full str wizz kastın 100 lw ff yaptın 1 skill çak 13k mp sendeki mp 10k mp falan kalmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avrupa charlar ya full str yada full int olur.Silahlarından da bunu görebiliriz zaten.
    Str charların daha crit vurmasıda şu yönde oluyor.
    Örnekle göstereyim.
    (rakamlar sallamadır.)

90lvl full STR ch bow:
    Critsiz vuruş:18k
    Critli vuruş:33k
    Crit artışı:15k

90lvl full İNT ch bow:
    Critsiz vuruş:26k
    Critli vuruş:34k
    Crit artışı:8k

Sonuç:Str charda crit daha önemlidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Avrupa charlar ya full str yada full int olur.Silahlarından da bunu görebiliriz zaten.
    Str charların daha crit vurmasıda şu yönde oluyor.
    Örnekle göstereyim.
    (rakamlar sallamadır.)

90lvl full STR ch bow:
    Critsiz vuruş:18k
    Critli vuruş:33k
    Crit artışı:15k

90lvl full İNT ch bow:
    Critsiz vuruş:26k
    Critli vuruş:34k
    Crit artışı:8k

Sonuç:Str charda crit daha önemlidir.

bu açıklama iyi oldu
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.