Şimdi Ara

--X CLIO A380 BLUEMOD. BY FRAGE.PKCN-- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

pekcin bu kasa zaten güzel ama uraşınca ne halde geldi,özellikle sticker süper olmuş,devam bakalım

SAOL ALİRIZA SENİN AĞAÇ EV KASA PROJEN BİTSİN Bİ SENİDE TEBRİK EDELİM YAA
  • harika olmuş emeğinize sağlık burada ne yetenekler varmışta haberimiz yokmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

harika olmuş emeğinize sağlık burada ne yetenekler varmışta haberimiz yokmuş

SAOL KARDEŞ AMA BU KADAR İTİFAT GEREKMEZ ÇÜNKÜ BU SÖZLERE LAİK ÇOK KASA VAR DH DA BENİMKİ SADECE BASİT Bİ MOD

AMA GENEDE SAOL BU SÖZLER İÇİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAGE.PKCN

quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

harika olmuş emeğinize sağlık burada ne yetenekler varmışta haberimiz yokmuş

SAOL KARDEŞ AMA BU KADAR İTİFAT GEREKMEZ ÇÜNKÜ BU SÖZLERE LAİK ÇOK KASA VAR DH DA BENİMKİ SADECE BASİT Bİ MOD

AMA GENEDE SAOL BU SÖZLER İÇİN

ben bu mod bölümünü yeni görüyorum o yüzden bana inanılmaz geldi buradaki yapılan modlar gerçekten büyük yetenekler var bütün topiclerdeki çalışmalara bakıyorum ve yorum yazıyorum hepsi birbirinden güzeller bu sözümüde bütün arkadaşlar için kullandım

• BENDE BÜTÜN ARKADAŞLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM!!!
  • ARKADAŞLAR DAHA NE YAPABİLİRİM BEN BU KASAYA ONERİLERİNİZİ SOLEYİN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::FRAGE.PKCN::. -- 20 Haziran 2008; 9:33:30 >
  • hayırdır neden satıyosun ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

hayırdır neden satıyosun ???

İSTEDİĞİM KASA BU DEİL BEN BUKADAR YAPABİLİOM BAŞKA YAPAMIYOM YAKINDA BAK ÇOK GZL BİŞEY YAPCAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::FRAGE.PKCN::. -- 20 Haziran 2008; 9:24:14 >
  • KASA COK GÜZEL AMA COK BÜYÜK SANA İYİ MODLAR
  • Güzel mod kasanın üstüne bir şeyler yapmayı düşündün mü ?Ekstra fan olabilir mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_İllusionist

Güzel mod kasanın üstüne bir şeyler yapmayı düşündün mü ?Ekstra fan olabilir mesela

SAOL KARDEŞ ÜSTE 12CM LİK FAN DELİĞİ AÇCAZ BİDE PLEXSİ FİLAN DEĞİŞCEK ONADA 12CM LİK FAN DELİKLERİ AÇCAZ!!!
  • eline sağlık güzeL olmus Stickeri nerde yaptırdın yoksa kendinmi yaptın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xLazine

eline sağlık güzeL olmus Stickeri nerde yaptırdın yoksa kendinmi yaptın ?

SAOL KARDEŞ REKLAMCIDAN YAPTIRDIM KASANIN KAPAĞININ BOYUTUNDA
  • kasa çok kaba(tam istediğim gibi) ve karizma.stickerlar çok yakışmış.neler yapacağını merakla bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: semih520

kasa çok kaba(tam istediğim gibi) ve karizma.stickerlar çok yakışmış.neler yapacağını merakla bekliyorum

SAOL KARDEŞ O KADARDA KABA DEİL ASLINDA
    STICKERI BENDE ÇOK BEYENİYOM

• pekçin döktürmüş kardeşim

gerçekten süper olmuş eline koluna Aklına sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiperalp

pekçin döktürmüş kardeşim

gerçekten süper olmuş eline koluna Aklına sağlık

SAĞOL ABİ YAPTIK BİŞİLER BOŞ OLDUKÇA AMA DAHA ÇOK ŞEY VAR YAPILCAK BU KASA Bİ BİTSE BAŞLICAM CM RC_690 A SANA DA BAŞARILAR
  • çok güzel olmuş. kasa içi boyamayı ben de çok yapmak istiyorum ama gözüm kesmiyor. o kadar kablolarla falan uğraştım tekrar çok zor olur :)
    ellerine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpboy

çok güzel olmuş. kasa içi boyamayı ben de çok yapmak istiyorum ama gözüm kesmiyor. o kadar kablolarla falan uğraştım tekrar çok zor olur :)
    ellerine sağlık

saol kardeş bence boya ayrı bi güzellik katıyo bu arada senin kasa ne?
  • Pekcin kasanı zaten ilk görenlerdenim güzel olmuş daha çok şey yapmanı bekliyorum kolay gelsin.Yakında bende kasamı mod yapıcam.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.