Şimdi Ara

X' de Chitin Shield (CS) alını Kocaeli ve İst. çevreleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Resurrection
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xigenonda Chitin Shield +0 ve +7 alınır
    Ayriyetten +8 İron İmpact
    64 int grade 1 dd 25
    +9/ str 19 Priest Fabric Set alınır

satan ark. mail yoluyla ulaşırlarsa sevinirim MeTaPHoR_1@hotmail.de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4MeTaPHoR -- 27 Ekim 2007; 14:53:08 >

• cs 7 nerden bulunsun ya sen kafayı mı yedin kaç milyar eder o zaten cs 0 1 milyar civarı
  • +0 cs 350-450 arası +7 cs ise 450-500 arası sen kafayımı yedin asıl ? fiyat bilmiosun heralde :)
  • +0 CS - 400 YTL NORMALDE AMA SERVERA GÖRE DEĞİŞİR BAZI SERVER GEÇ AÇILDIĞI İÇİN DAHA AZ OLUR CS PAHALILAŞIR +7 Sİ DE 650 600 ARASI SERVERA GÖRE DEĞİŞİR DİYORUM

CS +7 : 650 YTL
    CS +0 : 400
    +8 İİ : 200 YTL
    +9FABRIC SET : 200 YTL 1.50 MİLYAR PARA LAZIM NERDEYSE 1.45 ASLINDA AMA EĞER SADECE 1 ADAMDAN ALACAKSAN İNDİRMEYE ÇALIŞ 1.25 YE FALAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4eVeRack -- 27 Ekim 2007; 10:05:11 >
  • fiyatı fazla önemli deil item önemli benm için :)
  • bir varmış bir yokmuş..

bir baba-oğul varmış.. baba sabahtan akşama kadar çalışıp evine çoOok paralar getirirmiş, oğluna da harçlığını çoOok çoOok verirmiş, oğlu da harçlığını çoOok ama çoOok cömertce saçma sapan yerlere harcarmış..

anonim!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4MeTaPHoR

fiyatı fazla önemli deil item önemli benm için :)

baba fabrikatör galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :pitbuLL: -- 27 Ekim 2007; 10:35:13 >
  • herkezin düşüncesi farklıdır ve bende oyundan kazandıgım parayı oyuna yatırıyorum bence normal bişey :)
  • zengin çocugu belli
  • orası beni ilgilendirio :) ama neyse ltfn benm hakkımda deil itemler hakkında yorum yapalım
  • up up
  • ya belki item alip gb ye cevircek ve gb yi ytl ile satcak alla alla herseye karismayin ya
  • adamlar harbi ezik yaa.biz 8 cs görüoz hergün cafede.bunlar +7 ye saçmalık diyor..
    metaphoruda tanırım.cs yi gb ye çevirecek eşek yükü kar edicek.maliyeti çok ama karlı iş

demedi demeyin :D
  • saol kardeşim

• şöyle diyeyim. +1 +2 +3 +4 +5 +6 CS +0 CS'den ucuzdur. +7 CS +0'dan pahalıdır. Aralarında öyle bir oynama yok. +0 CS 350-450 arasıdır. eğer adamını bulursan 300 e bile bulabilirsin. +7 ile +0 arasındada 100 ytl fark ya yapar ya yapmaz. 500'ü geçen CS fiyatı kesinlikle olamaz (+8 ve üstü olamdıkça). yani olur, alırsanızda siz bilirsiniz para sizin.

bu arada 4MeTaPHoR bende izmitliyim. PM'den CS için ne kadar bütçe ayırdığını söylersen sevinirim. CS satmıyorum yada satanı tanımıyorum. almak istiyorum, bilgi olması açısından. Lütfen PM'ini bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.