bu ne yafss poti kız seni fena harcamış kızmış belli...
xena hemende ortalığı karıştırmışsın
quote:
Orjinalden alıntı: Gti
quote:
Orjinalden alıntı: B.S.S.
quote:
Orjinalden alıntı: Gti
B.s.s. Katılım zamanı: 13 Aralık 2004, Mesaj sayısı: 171 Son 50 | Son 100 Üye şu anda Forumda Son mesaj 6 Mayıs 2005, 21:06:28 Son giriş 6 Mayıs 2005, 20:45:45
Gti Katılım zamanı: 29 Ocak 2005, Mesaj sayısı: 1218 Son 50 | Son 100 Üye şu anda Forumda değil Son mesaj 6 Mayıs 2005, 20:56:27 Son giriş 6 Mayıs 2005, 20:30:53 hacı sen eski üyelerdenmişin
MESAJ SAYILARINA BAKINCA HİÇ DE ÖLE GÖSTERMİYO AMAA
sorma be hacı gereksizlerden cıktığımız yok şu sıralar (ters cvp)
AYNEN YAA. MİLLET DİĞER YERLERDE (MESAJ SAYISI ARTAN YERLER) YARDIM BEKLİYO. BİZ BURDA GEYİK YAPIYOZ YAA. AYIP
gti benim hesaba bişey olmuş bugün profilimi gizledim ama baktım hala gözüküyor... ayarlardan profili gizle seçili ne oldu ya anlamadım şansızlıklar hep beni mi buluyo
gti benim hesaba bişey olmuş bugün profilimi gizledim ama baktım hala gözüküyor... ayarlardan profili gizle seçili ne oldu ya anlamadım şansızlıklar hep beni mi buluyo
profilini sen tabi ki göreceksin. biz göremiyoruz. gti ben olduum için söz hakkı doğdu
gti sen nası olabiliyosun ya ala alaa hepten karıştırdın kafamı burda kim kim belli değil yaa
quote:
Orjinalden alıntı: XENA
gti sen nası olabiliyosun ya ala alaa hepten karıştırdın kafamı burda kim kim belli değil yaa
puıahahaha... citiayyy ben deilim tabi ki... o benim kankadır... ben poti...
pis poti kül sen
we citiay kapıdan girer esas adam cön
hoşgeldin
arkadaşlar ben yatıyorum hepinize işyi uykular dilerim (yada öneririm ) kendinizi iyi bakın üşütmeyin ok?
quote:
Orjinalden alıntı: XENA
arkadaşlar ben yatıyorum hepinize işyi uykular dilerim (yada öneririm ) kendinizi iyi bakın üşütmeyin ok?
saol
cok erken deil mi ?? daha akşam yeni oluyo
Abi gereksize en çok msj atanlardan biriyim ama isterseniz oyun forumunu doldururum ne dersiniz
quote:
Orjinalden alıntı: DarkSpirit
Abi gereksize en çok msj atanlardan biriyim ama isterseniz oyun forumunu doldururum ne dersiniz