Şimdi Ara

X-Fi EXTREME MUSİC & AUDİGY 2 ZS TEST SONUÇLARI (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
10
Favori
145.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çoq delii bide logi ilee birleşmişşş daha bi manyq olmuşş onaa bostu bası fulliycenn evii zıplatırr :D:D:D:
  • Arkadaşlar ikinci el creative audıo ZS platinyum aldım ama kumandasını çalıştıramadım.Yada ben yapamadım...
    Bana yardım edebilirmisiniz .Bir de Ekranda Volumle oynayınca ekrana gelen görüntü yok oldu.Teşekkürler.
  • arkadaşlar audigy2 ile audigy2 zs arasında ki farklar nelerdir.?
  • CREATIVE Audigy 2 NX 7.1 CLA External Usb Ses Kartı ile AUDİGY 2 ZS özellikleri birebir aynımıdır?
    laptop'umda USB'den kullanmak istiyorum ve imzamdaki ses sistemine optik yada koaksiyel bağlantı ile 5.1/7.1 DD/DPLIIX ses alabilirmiyim?

CREATIVE Audigy 2 NX 7.1 CLA External Usb Ses Kartını önerirmisiniz?

tşk.
  • selam akradaslar ben bısı orenmek ıstıorm CREATİVE AUDİGY 2 ZS de optik çıkış warmı optik kabloylamı baqlıcaz z5500 e yksa coax kabloylamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bherky

selam akradaslar ben bısı orenmek ıstıorm CREATİVE AUDİGY 2 ZS de optik çıkış warmı optik kabloylamı baqlıcaz z5500 e yksa coax kabloylamı

Coax kablo ile bağlayacaksın optik çıkışı yok
  • audigy 2 zs kullanıcıyım. xpden vistaya terfi ettim. vista uyumlu driverları yükleyince "creative audio console" daki bazı özelliklerin kaybolduğunu gördüm, nedir bunlar; decoder kısmı, cmss 3d kısmı ve eax kısmındaki bir kaç eklenti.
    bu kısımlar xp driverlarını yüklediğimde vardı. vista driverları yüzünden mi böyle bir sorunla karşı karşıyayım?

biraz araştırma yaptım ve "daniel k" vista driverlarını buldum. bu driver benim sorunlarımı ortadan kaldırır mı? xpdeki sesi vistada alamıyorum bunun için ne yapmam gerek tekrar xpye mi dönmek zorundayım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

arkadaşlar audigy2 ile audigy2 zs arasında ki farklar nelerdir.?

Ben 4-5 yıllık düz Audigy 2 kullanıcısıyım.
    zs den farkı 2db snr daha az olması ve zs gibi dts ve türevlerini çözemiyor olması.
    Zs nin fazlalıkları da 2 db+ ses ve dts çözebiliyor olması.
  • x.fi extreme music kullanıcısıyım..Yeni yeni alışıyorum...

Sormak istediğim birşey var matrix butonunu kullanmadan winampta mp3 e 5 kanala dağıtmak istiyorum entertainment modunda hangi ayarı yapmalıyım ?
  • arkadaşlar bu kartların mic. kaydı hakkında bilgi edinebilirmiyim sizlerden...DJ Likle uraşıyorum ve vocal kaydı için bu iki karttan birini almayı düşünüyorum sizce hangisi bu konuda daha iyi ?
  • Sağlam Vista driverını resmi siteden indirin ve daha önce kurduklarınızı da tamamen silin.

Çalışmayan yazılım ve menüler içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_5750483/mpage_11/tm.htm#24548209 linkinde bahsettiğim Daniel K yazılımı bulun, indirin, onun driverını kurmayın..

Daha önceden indirdiğiniz driverı kurun, bitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABOOO -- 22 Eylül 2008; 13:52:10 >
  • Şu an yeni vista driverlarıyla dts ve dolby sorround seçenekleri aktif hale geldi, sanki seste daha iyi gibi geldi kulağıma....

• X-Fi xtreme audio kullanıyorum en son driver ı nedir veya en iyisi bende vista kullanıyorum bilen varmı ???
  • Bende Xtreme Music Aldım Ayarlar Kafamı Karıştırdı Yavaş Yavaş Çözücez Artık ... Xp için Son Sürüm Driver Çıktımı Acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

X-Fi xtreme audio kullanıyorum en son driver ı nedir veya en iyisi bende vista kullanıyorum bilen varmı ???

Evet banada lazım
  • Yurt dışından Sıfır Audigy2 ZS getirtsem bana pahalıyamı gelir. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • 4 Senedir Audigy 2 ZS kullanıyorum gerçekten mükemmel. ses kalitesi olsun verdiği bassların kalitesi olsun stabil çalışması olsun her konuda ayakta alkışlanacak bir f/p canvarı. Aa bak yeni modeli çıkmış hadi ondan alalım diyenler X-Fi alsınlar keyifleri bilir =) ama şunu da unutmasınlar şuan lider Audigy 2 ZS dir =) bunlar benim görüşlerimdir herkese saygılar
  • Arkadaşlar merhaba AUDİGY 2 ZS kullanıyorum fakat elimdeki 5.1 ses sisteminin yeşil , siyah , sarı ve pembe olan renkli kabloları aşağıdaki resimde ses kartına hangi numaralara bağlayacağım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilksav -- 11 Şubat 2009; 22:52:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: graffitti

Şu an yeni vista driverlarıyla dts ve dolby sorround seçenekleri aktif hale geldi, sanki seste daha iyi gibi geldi kulağıma....

arkadaşım bende bugün x-fi titanium aldım. bendeki resim aşağıdaki gibi. bir gariplik var mı? senin çizdiğin yazılar bende sol alt kenarda yazıyor. ayrıca elimde r.e.m. in dts müzikleri var. winamp da dts plugini ile dinleyebiliyorum ama creativenin kendi playeri açmıyor. dts müzikleri hangi program ile dinlemek gerekir?

ses kartı ile ilgili olarak programda yapmam gereken ayarlar var mı? ses sistemim megaworks thx 550.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 25 Şubat 2009; 21:09:09 >

• yok mu bir cevabı olan
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.