affan yukardaki soruma yardımcı olabilirmisin acaba
AUDİGY 2 ZS notebook ses kartı ile yakalayacağım performansı, X-fi extrem audio notebook ile karşılaştırdığımızda tercihiniz ne olur. ntbokta bu ses kartlarının aşırı ısınabildiği gibi bir yaklaşım var. değerlendirirmisiniz ?
quote:
Orjinalden alıntı: serif83
Slm arkadaşlar konuyla ilgisi varmı bilmiyorum ama çok merak ettiğim bir konu var z5500 ü p5ld2 anakartının optik ses çıkışından bağlı ben x-fi tarzı yüksek model bi ses kartı alsam yine optik bağlasam ses kalitesinde bi fark olurmu acaba? Yani benim düşüncem optical çıkış tüm cihazlarda aynı ses kalitesini veriyor sizbu konuda nasıl düşünüyorsunuz?
Tabiki fark olacaktır.optik bağlantıda sesi yine ses kartı işler.Ana ses kartı decoderi devre dışı kalır, z5500 ün decoderi devrededir.
Aykutx ilk z5500 ü aldığımda yine sen ilgilenmiştin cvp yazdığın için ayrıca teşekkür ederim. Konumuza dönersek yani asus anakartın optical çıkışından bağladığım sistemi x-fi optic bağlasam sesin daha kaliteli çıkacağını mı söylüyorsun acaba biraz açabilirmiyiz mümkünse.
Creative den başka kullanmayın bence
bu x-fi nin vista altındaki performansı üretilip üretilmediğini lütfen ustalardan birisi açıklasın.ses kartımı x-fi extreme music e upgrade etmeyi düşünüyordum nlütfen ustalar vista hakkında biraz açıklama yapsın.+ ları nelerdir - leri nelerdir gibi gibi.
Yeni aldım ve kartı taktım. PC kartı görmedi... Sorun nerden kaynaklanabilir. Not: 2.el aldım...
Bu incelemeden sonra bende Creative Audigy 2 ZS almayı düşünüyorum,tabi bulabilirsem:) İncelemelerin için teşekkürler affan:)
arkadaşlar optic bağlarsanız tabiki onboarda göre x-fi farkediyor şöyle anlatıyım müzik veya film izlerken tabiki spdif olarak ayarlamadan ben onboardana sony ses sistemime optic bağlantı yaptım müzikte ses güzel degil filimdede sony kendi decoderini kulanıyo .ama eğer dolb digital dışındaki mataryalleri dinlerseniz x-fi bariz bişekilde kaliteli bass derinlik ayarını dışındaki bütün ayarları eko crytalizer bunları optic digital de bağlarsanız kulanıyorsunuz ama filimde dd tabiki veya dts ses external decoderden çıkıyor .ama eğer dolyby digital live yüklerseniz daniel k.ozaman filimdede x-fi nin tüm hünerlerinden yararlanıyorsunuz bass frekans ayarı hariç
Arkadaşlar alkasız olabilir ama bir şey merak ettim bende x-fi fatality gamer var, çıkışlar altın renginde biliyorsunuz acaba gerçekten altın kaplamamı yoksa rengi mi öyle ve avantajı varmı bunun normal çıkışa göre?
audigy 2 zs ses kartının arkasındaki girişlere 5+1 (analog) hoparlör sistemini 3 jacka taktıktan sonra kulaklıklı mikrofonda baglama şansım varmı mikrofonu takıyorum ama kulaklık için giriş yok ne yapabilirim.
creative audigy 2 ZS almak isteyen arkadaslar benimle irtibata gecebilirler. elimdeki audigy 2 ZS'yi satiyorum
ikili dönüştürücü al birine on kolonu birine kulaklık tak
Şimdi de Audigy 2zs aldım. Çok beğendim kartı ya eski model olmasına rağmen taş gibi... Driver olarak son driver bu mudur? SBAX_WBUP2_LB_2_09_0016 Eski driverlara göre bir eksisi var mıdır?
creative x fi xtreme gamerde optik cıkıs var mı creative audigy 2 ZS de optik cıkıs var mı ?
creative gibi bence kalitesiz marka olmasına rağmen audigy 2zs oldukça iyi z2300le çok iyi uyum sağladı gerçektende tavsiye ederim. Aslında birde asusun yeni çıkarttığı ses karı ile demek isterdim ama malesef çok pahalı..
Arkadaşlar, Audigy 2 ZS de optik ses çıkışı varmı? Fiberoptik ses kablosu ile bağlantı için?
Selam.Creative X-Fi notebook aldım.Karttan memnunum fakat filmlerde ve guitar pro da seslerde gecikme olmaya başladı.Nasıl düzeltebilirim?Teşekkürler
Arkadaşlar x-fi gamer mı yoksa bu incelemedeki music'i mi önerirsiniz? bi de music neden üretimden kalktı?
quote:
Orjinalden alıntı: Atila
Arkadaşlar, Audigy 2 ZS de optik ses çıkışı varmı? Fiberoptik ses kablosu ile bağlantı için?
bildğim kadarıyla yoktu kartın arkasına bakın bi eğer kırmızı bi ışık yanıyorsa vardır yanmıyorsa yoktur