Şimdi Ara

X-Fi EXTREME MUSİC & AUDİGY 2 ZS TEST SONUÇLARI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
10
Favori
145.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BENDEDE Z5500 VAR BURADA TEST in başındaki YAZILARI OKUDUM FAKAT SADECE 1. SAYFADAKİLERİ OKUDUM. SOB.W. BOZULMASINA ÜZÜLDÜM BENİMDE KAFAM KARIŞTI ACABA BENİM SUB.W. DAMI BOZUK ÇÜNKÜ SENİNKİNE BENZER BİR SORUNDA BENDE VARDI?BİRDE BENİM ANAKARTTAKİ SES KARTINA BAĞLI Z5500 HALA BİR KARAR VEREMEDİM ŞU AN ASKERDEYİM ÇARŞI İZNİME ÇIKTIM. SES KARTINDA NE ALMAM GEREKTİĞİNE KARAR VEREMEDİM SAĞOLSUN BÜTÜN ARKADAŞLAR YORUMLARIYLA KAFAMI KARIŞTIRDI
    BİR SES KARTINA 150 YTL le verilirmi ONDAN BİLE EMİN DEĞİLİM YANİ GERÇEKTEN FARK FAZLA OLACAKSA VERECEĞİM.
  • Üstad neyseki z 5500 bozuk değilmiş. Çünkü arkadaşların ısrarı üzerine onboard ses kartıyla denedim onda subbofer canavar gibi. Ses kartında bozuklak var galiba. Ya da yazılımla alakalı birşey var. X-fi alabilirsin yanlız insanı gıcık eden bir dorum var şu spidif bulamayınca digital bağlıyamıyorsun. Ben spidifi buldum ama beceremedim. galiba spidifde bozuldu... Bence Z5500 ünü öncelikle başka bir ses kartı ile dene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graffitti -- 31 Mart 2008; 10:30:18 >
  • ddts decoderde mp3 dinlerken center ayrı, ön surround ayrı, side surroundlar ayrı ve rear surroundlar ayrı ses veriyor. Aslında bazı şarkılarda bunun avantajını çok gördük ama şahsen analog mp3 dinlemeyi tercih ediyorum.
    (öte yandan eğer oyun oynayacaksanız en iyisi analog bağlantıya dönmek veya dijital bağlantıdan neo:6 seçmek olmalı)

ddts decoderde mp3 dinlerken center ayrı, ön surround ayrı, side surroundlar ayrı ve rear surroundlar ayrı ses veriyor. Aslında bazı şarkılarda bunun avantajını çok gördük ama şahsen analog mp3 dinlemeyi tercih ediyorum.
    (öte yandan eğer oyun oynayacaksanız en iyisi analog bağlantıya dönmek veya dijital bağlantıdan neo:6 seçmek olmalı) senin bu incelemenden yola çıkarak

Coax bağlı şekilde mp3leri dijital nasıl dinleniyor? Ben mp3leri winamptan dinlerim. Başka müzik programı mı kullanmak lazım.
    Bu şekilde yaptığımda adece ön sol ve ön sağ hoparlör çalıyor. switch dekoder bölümünde

Audigy2 zs ile gelen dvd audio dvdsini dijital 5.1 veya 7,1 çalamadım. Bu iki konudada switch dekoder bölümünde

• Yaa böyle bir şey yok x-fi gamer alacaktım sırf vista yüzünden vazgeçtim. Kartı alacam özelliklerin bazıları çalışmayacak kart tam verimli ses veremeyecek ne anladım ben galiba xonar daha uygun artık hedefte xonar var zaten oyun için almayacam, düzgün sürücü çıkarmayan creative e

Xonarla ilgili güzel bir test.
    http://techgage.com/article/asus_xonar_d2_sound_card/1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insicam -- 7 Nisan 2008; 23:38:01 >
  • insicam valla creative o kadar para veriyoruz içinden bir cacık çıkmıyor...
  • Ben kafaya takmıştım x-fi gamerı alacaktım para geçince elime ama vista kullanıyorum. Uzman arkadaşların dediklerine bakıyorum vistada dolby menüsü yokmuş, eax desteği de güme gitmiş birde donanımsal verimde azalmış geriye ne kaldı ki. Xonar düşünüyorum oda çok pahalı püfff.
  • Bence sabret. Ne olacak bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: insicam

Ben kafaya takmıştım x-fi gamerı alacaktım para geçince elime ama vista kullanıyorum. Uzman arkadaşların dediklerine bakıyorum vistada dolby menüsü yokmuş, eax desteği de güme gitmiş birde donanımsal verimde azalmış geriye ne kaldı ki. Xonar düşünüyorum oda çok pahalı püfff.

SP1 ile düzelir belki
  • Arkadaşlar audigy 2 zs notebook vista sürücüleri var mı?
  • slm arkadaşlar ben audigy 2 zs ses kartı arıyorum.hiçbir yerde bulamadım bildiğiniz site war mı?
  • paylaşım için sagol
  • Arkadaşlar creative yeni seri karet çıkaracakmı ? Çıkacaksa ne zaman haber varmı?
  • Ya bence x-Fi Xtreme Music kart üretimini durdurdu çunki sitede kart ile igili bilgiler cıkıyo ama kartın linki yok yani bence o kart artık üretilmiyo gibime geliyo benim.
  • Süper bi çalışma olmuş.Sayenizde AUDİGY 2 ZS ses kartını alıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkankar1

Ya bence x-Fi Xtreme Music kart üretimini durdurdu çunki sitede kart ile igili bilgiler cıkıyo ama kartın linki yok yani bence o kart artık üretilmiyo gibime geliyo benim.

Creative sitesinde kartın üretiminin durdurulduğu zaten yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman1994

Süper bi çalışma olmuş.Sayenizde AUDİGY 2 ZS ses kartını alıyorum.

BULDUYSAN BİRŞEY DEMEM AMA ARAMA AŞAMASINDAYSAN ÇOK ZOR BULURSUN.
  • bu audigy 2 zs kartına 6ch direct, kulaklık ve dijital bağlantıyı aynı anda yapabiliyomuyuz
    iyi akşamlar

edit:ayrıca xtreme music kartla dijital bağlantı yapan arkadaş varmıı??sırf bu yüzden kartı satıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanjin -- 17 Mayıs 2008; 4:20:22 >
  • Slm arkadaşlar konuyla ilgisi varmı bilmiyorum ama çok merak ettiğim bir konu var z5500 ü p5ld2 anakartının optik ses çıkışından bağlı ben x-fi tarzı yüksek model bi ses kartı alsam yine optik bağlasam ses kalitesinde bi fark olurmu acaba? Yani benim düşüncem optical çıkış tüm cihazlarda aynı ses kalitesini veriyor sizbu konuda nasıl düşünüyorsunuz?
  • Affan senin sayende Audigy 2zs aldım. saol calısmaların icin gercekten cok guzel bir kart.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hanjin

bu audigy 2 zs kartına 6ch direct, kulaklık ve dijital bağlantıyı aynı anda yapabiliyomuyuz
    iyi akşamlar

Evet testte de bahsettiğim gibi yapılabiliyor,zaten eklediğim fotoğraflarda da görülüyor

quote:

Affan senin sayende Audigy 2zs aldım. saol calısmaların icin gercekten cok guzel bir kart.

Rica ederim,kartın hayırlı uğurlu olsun,incelememi beğendiğine ve işe yaradığına sevindim,gerçekten harika karttır,Creative'nin alınabilir "bence" nadir ürünlerinden biridir...

Hoşçakalın,saygılar...

NOT : Yoğun iş ve yüksek lisans koşturmacasından dolayı çok katılamıyorum foruma,forumdaki arkadaşlarımızın kusura bakmamalarını diliyorum...

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.