Şimdi Ara

X-Fi EXTREME MUSİC & AUDİGY 2 ZS TEST SONUÇLARI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
10
Favori
145.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: potenzaturka

quote:

Orjinalden alıntı: deepface

Arkadaslar elimde X-Fi Fatal1ty logitech z-5500 var. bu ikiliyi optikten bagladıgım zaman arka iki kolondan ses alamıyorum. ayrıca baslar ve tizler cok boguk bir sekilde cıkıyor. creative in cd si ile gelen driver ı kurmama (Full olarak) ragmen bi turlu beceremedim. Elimden gelen butun denemeleri yapmama ragmen bi turlu istedigim gibi ses alamamakla birlikte bu cihazın on kısmındaki yada bu optik cıkısının herhangi bir ayarını da bulamadım. Sadece buldugum tek cozum svm yi acmak oldu. ama oda test driver oynunda istedigim sesi almama yarrdımcı olmadı arkadaslar birisi bana bu konuda yardım etsin. eger arkadan 3 kablo ile analog olarak baglayınca ses daha duzgun geliyor ama optik kullanmaya kalkınca butun is karısıyor.

bu soruya cevap verebilen yok heralde bende arka kolonlardan ses alamıyorum decoderle optik bağlantı yapınca.

dts den efect tuşuna basınca değişiklik olmuyormu mesela stereo yada movie modunda dts optik bağlantıyı otomatik bulmuştur zaten oda olmadı volume panel modlarıyla oyna

• quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

hiç çekinmeden x-fi alabilirsin. zs artık mazi oldu. x-fi çok daha iyi. bakma sen burda yapılmış önyargılı teste
    quote:

Orjinalden alıntı: KontG

arkadaşlar çok kararsız kaldım... zs bulamıyorum hiçbiyerden.. x-fi alırsam kötü mü yapmış olurum? bi problem olur mu?

ayıp olmuyor mu arkadaşım bı ınsanın toplum için uzun sure emek ve zaman harcadığı gozlemlerıne "onyargılı" deyıp kestırıp atmak.bı testtte sen yap gorelım madem "onyargısızından" olsun senınki

• ARkadasim gercekten cok titiz ve guzel bir inceleme calismasi yapmissin.Tesekkur ederim.Audigy 2 zs konusunda kafamda olusan tum soru isaretlerini kaldiran bir inceleme oldu.Su kart iyi, su kart kotu tarzinda bi inceleme olmamasi daha iyi olmus.herkes kendi kullanim alanina gore tercihini yapacaktir.Benim tercihim Audigy 2 zs...
    TEkrar tesekkurler
  • Arkadaşlar Gigaworks G500 den daha ii verim alabilmek için bgn X-Fi Extreme Audio aldım fakat takmayı bilmediğimden beklemek zorundayım:) umarım iyi bir seçim yapmışımdır,açıklamalar için teşekkürler
  • ben aynı zamanda da bir g500 kullanıcısıyım. öncelikle şunu söyleyeyim x-fi extreme audio kesinlikle fark getirecektir. iyi seçim. fakat x-fi extreme music tavsiyemdir. g500 daha iyisini hakediyor diye düşünüyorum. ama dediğim gibi iyi seçim iyi günlerde kullan. tizlerde ve mid seslerdeki farkı anında hissedeceksin ve tabi daha düzgün ve yumuşak vuran bass. hatta onboard dan x-fi ye geçiyorsan sana eski ses biraz komik bile gelebilir. farkı anlayacaksın. tabi ayarlarınıda iyi şekilde yaparsan çok düzgün ve dolgun ses alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugsymaloone -- 9 Ocak 2008; 17:35:40 >
  • creative x-fi ses kartlarının yeni driverini duyurdu. deneyelim görelim arkadaşlar.

http://ccftp.creative.com/manualdn/Drivers/AVP/10469/0xE545059D/SBXF_PCDVRBETA_LB_2_14_0001
  • bugsymaloone arkadaşım xtreme audio ve xtreme music aynı şey değilmi yoksa farklı bşy de benmi bilmiyorum? bu arada ewt on board dan x-fi ye geçeceğim fakat hala kullanamıyorum takmayı bilmediğimden yardımcı olabilecek biri varsa uygun birzmnda takmak istiyorum anakarta fln zarar vermiyim de:S
  • Slm arkadaşlar...

Xtreme Audio .. GAMER ve MUSIC modellerinden daha alt bi model.... hatta audigy 2 den de alt model diyebiliriz sanırım Audigy 1 lerdeki çiplerden varmış üstünde öyle bişi okumuştum yabancı forumda... Ucuz olmasının da nedeni bu.. Ama yine de onboard dan.. Audigy 1 den iyidir kanımca....

*blue1907

kasanın yan kapağını aç... ama önce bilgisyaarın fişini prizden çek.... aç kasayı yan yatır .. sonra ses kartını sokabileceğin 1-2 en fazla 3 slot olur sanırsam .. neyse o slotlardan herhangi birine kartı eline al.. zaten yanlış takma şansın yok.. ya takarsın ya takamazsın... ses kartının altındaki dişli ve boşluğa göre slota yerleştirmen lazım... kendin yapabilirsin.... kartı al eline tam slotun üstüne getir... ve slota sonuna oturana kadar hafif baskı uygula o oturur... sonra kasaya vidala onu ... tamamdır... umarım işine yarar :)) takmak çok bişi değil.. hatta tam tersine zevkli ve kolay... ilk olsun bu hadi dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 10 Ocak 2008; 0:25:25 >

• Darkchild açıklaman için çok teşekkürler uğraşıcam şimdi,daha fazla bekleyemiycem:):)
  • Çok kolaymış hemen yaptım veeee kalitesini anında belli etti shantel-disko partizaniyle denedim ilk olarak,ses gerçekten müthişşşş,teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanyo

Ayrıca X-FI ye optik çıkış yapmak isteyenler aşağıdaki şekilde bir aparatla bu işi halledebilirler Audigy ZS ile X-FI bağlantıları aynı...

X-Fi EXTREME MUSİC & AUDİGY 2 ZS TEST SONUÇLARI

Arkadaşlar ben bu ürünü nerden alabilirim...
  • quote:

Yukardaki ekranda sol baştaki ikona tıkladığınızda aşağıdaki ekran açılacak.İşaretlediğim yeri seçerseniz dijital çıkış devreye girer.

bende de extreme gamer var fakat o ikona tıklayınca
    dolby ile ilgili hiç bisi cıkmıyor :S
    aynı maksimum sesde bile bozulma olmuyor denmiş ben sesi maksimum a getirince markası sennheiser pc160 kullalıgımda cızıltılar geliyor
    baska bi sorunda RMAA ile ses kartı testi yapamadım gerekli olan 1db lik sesi elde edemiyor musum (ekde verilen bütün ayarları yaptım )

acaba bi sorun mu var kartta yoksa ayarlarında mı bi problem var(default a da aldım ama )

bi yardımcı olurasnız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenyy -- 28 Ocak 2008; 4:39:56 >

• ufak bi sorum olucaktı şimdi bende creative audigy value 7.1 var daha çok oyun oynayan bi tipim ve sadece kulaklık kullanıyorum(plantronics gamecom1)ben şimdi 2. el olarak audigy2 zs ye gecmek istiyorum fazla fark gorurumuyum değermi değmezmi?
  • xfi deki 24 bit crystalizer desteği ve eax 5.0 desteği çok önemli özellikler
  • Selamlar ;

X-Fi extreme music kartını bende aldım (daha doğrusu turnuvadan ödül olarak geldi) Herşey gayet güzel ama film izlerken seslerde sorun oluyor vede çok çok az geliyor.Ses sistemi Creative THX-550 Megaworks.Bu ayarları bulabileceğim bir yer varmı?

İlk sayfadki ayarlar uygunmudur analog için .
  • AUDİGY 2 ZS vista da sorun yaratır mı? ve nereden bulabiliriz hb de vatan da ve bimeks de bulamadım yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aenyy

quote:

Yukardaki ekranda sol baştaki ikona tıkladığınızda aşağıdaki ekran açılacak.İşaretlediğim yeri seçerseniz dijital çıkış devreye girer.

bende de extreme gamer var fakat o ikona tıklayınca
    dolby ile ilgili hiç bisi cıkmıyor :S
    aynı maksimum sesde bile bozulma olmuyor denmiş ben sesi maksimum a getirince markası sennheiser pc160 kullalıgımda cızıltılar geliyor
    baska bi sorunda RMAA ile ses kartı testi yapamadım gerekli olan 1db lik sesi elde edemiyor musum (ekde verilen bütün ayarları yaptım )

acaba bi sorun mu var kartta yoksa ayarlarında mı bi problem var(default a da aldım ama )

bi yardımcı olurasnız çok sevinirim

bendede çıkmıyo peki decoder olmadan anolog bağlantıda dts ve dolby digital kullanıla bilirmi decoder etkisi yaratırmı yardımcı olursanız sevinirim
    sistemim s750 ses kartım fatal1ty

• Extreme gamer dahil vede fatal1ty elite pro dahil dts ve dolby işlemci üzerinde işlendiği için internala gerek duyulmadı için entertainment modda gözükmemektedir.Bu iconların gözüktüğü kartları arkadaşlarımıza sorarsanız kartlarda ki özelliklerin farkından dolayı olduğunu görebilirsiniz
  • Kart ne yazıkki vistada facia. XP aldığım kaliteyi hiçbirşekilde alamıyorum. Sesler kolonda patlıyor. Baslar tıslıyor. İğrenç bir durum... Vistayıda bırakıp xp ye dönmek istemiyorum ortada kaldım... Gıcık bir durum...
  • creative in yeni vista uyumlu kartları ne zaman gelir bi bilgisi olan varmı?

geçen hafta x-fi extreme gamer alıcaktım iyiki almamışım bu vista uyumsuzluğu çok kötü...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.