emeği geçen herkeze bizi aydınlattığı için teşekkür ediyorum.
x fi elite pro sahibiyim vista sürücüsüde çıktı kutudan kurdum ve hiç bir sorun yok.. muhteşem kart.. ancak entertainment mode da dts dolby özellikleri bende yok nedendir acaba?? xp dede gözükmüyordu?? yardım lütfenn.. sevgiler..
audigy 2 zs yi , optik girişi olan ev sinema sistemine nasıl bağlarım arkadaşlar ?
arkadaslar merhaba meşhuuur z5500 furyasına bende katıldım ve ses kartı olarak da forumdan bir arkadastan audigy 2 zs (2. el olarak tabii ki) aldım.orjinal değil ancak netten indirme driver cd si ile. netten son sürümünü de indirdim ama eax console ve media go yazılımları yok.bu yazılımları nereden bulabilirim? baska bir yol yoksa,elinde olan arkadas bir cd ye cekip bana yollarsa cok sevinirim (masrafları tabii ki bana ait)
tesekkur ederim
arkadaşlar Creative X-FI Xtreme Audio bu kart nasıl x-540 la kullanıcamda Xtreme gamer la arasında çokmu fark vardır?????
Arkadaşlar,
X-FI serisinde kartlarda optik veya coax çıkış var mı..? Ben ilk bakışta hiç göremedim.. Ev sinema receiver'ıma oradan bağlamak daha mantıklı geliyor...
Şu an kullandığım anakartta bile var bunlar
xfi extreme music kartı kullanan birisi olarak kesinlikle tavsiye ederim.
CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO enternal external ses kartı acaba bu kart hakkında bılgı verebılırsenız sevınıırm yanı alınabılınırmı guzel bır kartmı
meraba arkadaslar bende bır x-fi kullanıcısıyım fakat canımı sıkan bıseyvar bu karta on panel kulaklık cıkısını nasıl baglarızya kulaklıgı taktıgım zaman otomatık algılaması ıcın kartın ustunde bırsuru cıkıs mevcut ama hangısı kulaklık cıkısı yakarım dıye ugrasmadım bılen bırı varsalutfen yardım etsın
ARKADAŞLAR X-Fİ GAMER ALMAK İSTİYORUM FAKAT BAZI ARKADAŞLAR VİSTADA FİYASKO DİYOR BUNU VİSTADA TAM PERFORMANS KULLANMANIN BİR YOLU YOKMU YOKSA ÇOOK SAÇMA Bİ OLAY.VİSTA EPEY SÜREDİR PİYASADA VE X-Fİ DE YENİ BİR TEKNOLOJİ.ACİL CEVAP LÜÜÜÜTFEENN.
Dostum sıkma canını, al sen kartı.o laflar hurafe
Merhaba ustalar bende creative audigy 2 zs notebook ses kartı var fakat vista ıcın driver larım yok bulamıyorum yardımcı olurmusunuz lutfen sımdıden tesekkurler.
Arkadaşlar,forumda bukadar okuduktan sonra Xtreme Gamer benimde aklımı çeldi.X540 var evde ve onboard ses kartı var realtek,bu kartı aldığımda gerçekten çok farkedecek midir? Forumda bu ikiliyi kullanan vardır mutlak,bilgi verirse sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: guitarist cebeci
arkadaşlar Creative X-FI Xtreme Audio bu kart nasıl x-540 la kullanıcamda Xtreme gamer la arasında çokmu fark vardır?????
Dostum fark Audigy SE ile X-Fi XtremeGamer kadar biri EMU20K1 kullanıyor diğeri CA0106 kullnıyor. XtremeGamer, XtremeMusic in traşlanmış hali yani altın plakaları falan yok işte birazda devre plakası küçültülmüş hali.
X-fi serisinin ASIO sürücülere sahip olduğu düşünülürse, müzik kayıt işleriyle ilgilenenler için, sırf bu yüzden x-fi serisi kart alınmaya değer. Dünya üzerinde hem 7+1 ses çıkışı verip hem de müzik icra için ASIO sürücüsü sunan başka marka-model kart yok. M-audio halt etmiş! :)
Arkadaşlar şöyle bir problemim var. Ses kartımı logitech z5500 le birlikte kullanıyorum. Xfi nin ses test modunda subwoferdan çok az ses geliyor. Logitech'i kendi uzaktan kumandasındaki test tuşuna bastığımda subwooferdan çok üstün bir ses alıyorum. Bu ses testindeki durum sizdede aynımı. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
Bu konuda bir bilgisi olan arkadaş yok galiba... Teşekkürler...
Arkadaxlar Logitech Z5500 ün subboferı bozulmuş. En azından ben öyle tahmin ediyorum. Şöyleki. Yukarda bahsettiğim gibi kendi uzaktan kumandasın hala çok kuvvetli bir ses alıyorum fakat pc testinde alamıyordum. Subbufer yerine başka kolana verdim gerçekte iyi bir ses veriyor. Yarın teknik servise götürmeyi düşünüyorum...
VİSTA ÇIKALİ NE KADAR OLDU HAYLA VİSTA DRİVERLERİ YOK MU AUDİGY 2 ZS'NİN YOKSA ALMAYALIM