Şimdi Ara

X-FI PLATINUM için sürücü!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar x-fi platinum ses kartım var. XP'den windows 7 64 bit geçicem.
    Fakat sitesindeki sürücülerde Console Launcher falan yok sanırım.
    Bana bi sürücü tavsiye eder misiniz bu kart için. Mutlaka Console Launcher olsun ama sistemi de kilitleyip çöktürmesin.
    Yoksa sadece sitesinden sürücüyümü indireyim. Ne dersiniz Kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

• Console Launcher dediğin zaten kart üreticisinin hazırladığı bir kontrol yazılımı. Driver değil daha ziyade kontrol arabirimi. Driver'ı win7 otomatik bulur diye tahmin ediyorum.
  • tamamda bana o yazılım lazım zaten. Acaba şu PAX pack denen yazılımı kullansam olmaz mı?
    Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsan01

tamamda bana o yazılım lazım zaten. Acaba şu PAX pack denen yazılımı kullansam olmaz mı?
    Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum...

İndirmelerde console launcher beta yazılım olarak mevcut. Bir deneyin isterseniz..
  • koca forumda 1 tane kullanan yok ...
  • Ahmet bey siz denedinizmi peki windows 7 64 bit de bu ses kartını sorun varmı ? Bende almak üzeriyim de ses kartından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.ayhan

Ahmet bey siz denedinizmi peki windows 7 64 bit de bu ses kartını sorun varmı ? Bende almak üzeriyim de ses kartından...

ben şu anda kullanıyorum. Daniel K. paketini yüklerseniz bir problem olmuyor. Eğer ilerde Windows 8 e geçmek isterseniz 2 kere düşünün derim. Creativenin tam destekli win8 sürücüsü yok. halen beta var. Daniel K. nın win8 için paket yayınlanmasını bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım yani sound blaster z serisi ses kartlarını beklycez. win8 uyumlu ürünleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.