Şimdi Ara

X-FI XTREME GAMER WIN 7 SORUNU. KART ÇÖPE Mİ GİDECEK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar x-fi xtreme gamer ses kartım var. win7 kullanmaya başladığımdan beri sistem kartı görmyüor. farklı yuvaya taktım, biostan pci slotlarının aktif olup olmadıklarını kontrol ettim, format attım, win7 uyumlu driver, alchemy...vs ne varsa indirip yüklemeye çalıştım. daniel k nın ürettiği driver ı da kurmaya çalıştım. kurulum daha başlamadan hepsi de resimdeki hatayı verdi. ne yaptıysam sistem kartı görmedi. internette yaptığım araştırmadan türkçe olan sitelerden bi çözüm bulamadım. ingilizce sitelerde bu durumla karşılaşan insanlar gördüm fakat yeterli ingilizce bilgim olmadığı için nasıl çözdüklerini anlayamadım. bana yardımcı olabilecek bir öneriniz var mı? aksi taktirde 100$'lık kart çöpe gidecek.

resmi yükleyemedim. hata mesajında tam olarak şu yazıyor.

Setup is unable to detect a supported product on your system.
    Please ensure that your product is properly installed before running this
    Setup program.

Setup will exit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubsoda -- 27 Mart 2011; 23:51:01 >

• Hocam anakartın girşlerinde sorun olabilir... Başka bir kartta denemeye çalışın...
  • Benimde aynı kartım var win 7 kurmayı düşünüyorum umarım böyle bir sorunla karşılaşmam...
    Sistemimi yenilediniz acaba? Anakartta bir sorun olabilirmi?
  • sistemde herhangi bir değişiklik yapmadım. anakartın slotlarında sorun olduğunu düşünmüyorum. ses kartı takılıyken kartın kırmızı ışığı yanıyor ama win 7 donanımda göremiyor bir türlü.
  • Aynı karttan ucuz buldum diye almıştım sonra arkadaşıma verdim ve kurulu olan windows 7 64 bit ile sorunsuz şekilde test etmiştim.

Yani windowsta sorun yok başka bir problem ara yanlış driver kurmuş olabilirsin.
  • bozuk o kart bana wer sorununu unuuuuut gitsiin :) umarım farkında değilsindir hipnoz yaptım.

kardeş moral bozucu şeyler biliyorum,umarım 1 tebbessüm ettirebildiysem.ii şanslar
  • Ben bu kartı win7 de uzun süre kullanmıştım. Sorun win7 sorunu değil gibi. Sanırım kart vefat etmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.