Şimdi Ara

X-Fi Xtreme music ve Logitech X-530

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar x-530 aldım ve şimdide x-fi siparişi verdim. Şu anda o/b ses kartını kullanıyourum ve açıkçası pek memnun değilim. Baslar biraz problem oluyor. Hatta bazen woofer içinde motor var gibi horulduyor. Audigy 2 zs alacaktım ama hem hiçbiyerde yok hemde x-fi 'ye göre daha sert basları varmış. Sizce x-fi bu sisteme biraz lüks mü kaçar? Ama onun hakkında da çok iyi şeyler okudum. Yorumlardan anladığım kadarıyla on board karttan x-fi'ye geçince muazzam bir fark bekliyorum açıkcası. Ne dersiniz....

• Sevgili @metalmen80 kardeşim öncelikle ses kartın hayırlı olsun..Ben onboard'dan audigy 2 zs ye geçtiğimde hiçbirşey anlamamıştım..Ama zaman geçtikçe aradaki farkı anlamıştım..Demekki o zamanlar çok kötü bir ses kulağım varmış..Arada bariz bir 'ses kalitesi' farkı var...Bundan hiç şüphen olmasın..
    Kardeşim,şunu da belirtmek isterim;x-fi'nin x-530'a lüks kaçtığını düşünme.Gerçi audigy 2 zs x-530 için oldukça yeterli bir çözüm olurdu ama x-fi yi almanda iyi olmuş..İleride x-530 dan daha iyi bir hoparlör aldığında x-fi işini fazlasıyla görecektir..Uzun süre ses kartı almak gibi bir problemin olmayacak en azından.. Tekrar hayırlı olsun..
  • Eyvallah kardeşim. İnşallah verdiğimiz paralara değerler. Neler almam lazım ama ben gidip ses kartı filan alıyorum, kimsenin de haberi yok. Olsun kaliteli ses için değer be. Neyse bir dahaki sefere kendimi tutayım da bir bulaşık makinası alayım, enazından ortada görünür bir şey olurda paranın nereye gittiğini anlarlar yoksa babam bi kart parçasına 235 ytl verdiğimi duyarsa oyar
  • Kaliteli ses için değer kardeşim..Babana bunu kanıtlayabilirsin..Ben z5500 aldığımda(babamın haberi yoktu ) seti kurup babama dinletmiştim..Babam seti gördüğünde fiyatını sormuştu ve ona 750 milyon oldugunu söyleyince NE GEREK VARDI BE OĞLUM DEMİŞTİ..Sonra ona z5500 ün gücünü gösterince ''çok iyiymiş lem deyip güle güle kullanmamı dilemişti.. Umarım senin babanda benimki gibi tepki verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 3 Nisan 2006; 0:36:25 >
  • x fi alman çok iyi bir tercih bende megworks aldım en kısa zamanda bende x fi alıcam zs alıcaktım vazgeçti yok zaten sıfırı güle güle kullan iyi bir yatırım yapmışssın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.