Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaslar steam uzerınden bırbırımıze ulasmak ve bir catı altında toplanmak maksatıyla bır grup olustırmus bulunmaktayız gruba katılmak isteyenlerın asagıda verecegım lınkle tıklayarak join demeleri kafi olacaktır...

Ne kadar cok kişiyi bu grupta toplarsak özel maclar ve oyunlar kurmak o kadar kolaylasmıs olacak grupbu duyurmak ta tabıkı bız uyelere kalıyor... Friends listınızden gruba uye olduktan sonra arkadaslarınıza sag clik İNVİTE TO GRUP MW2 -- turkey kısmına tıklamanız yeterlıolacaktır...

http://steamcommunity.com/groups/mw2turkey
  • Kusura bakmayın biraz geç ilgilenebildim malesef.

FpsGaming.Org, RoyaLGuarD, DiabloXT, sazan84, B52., varor, Dreamteam, xxsnake ve n0sferatu-.Sizleride ekledim arkadaşlar ve davetiyelerinizi atıyorum.Hoşgeldiniz gruba
    Edit: n0sferatu-, 5'den fazla xfire grubuna üye olduğundan davetiye alamıyorsun haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 15 Aralık 2009; 22:35:56 >
  • Çok sağolasın Komikaze hocam, davetiye geldi biraz önce.
  • Rica ederim ne demek
  • Xfire nickim :

buldum grubu xfire'da ancak davet edilmeden katılamıyoruz sanırsam, davet bekliyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walou -- 27 Ocak 2021; 22:51:18 >
  • Davetiyeni yolladım Walou
  • Arkadaşlar,
    X-Fire grubunda bir sorun çıktı ve malesef ki X-Fire'daki bir bug(hata)'dan dolayı bunun düzeltilmesi mümkün olmadığından dolayı yeni grubumuzu açtım ve aktif olan tüm üyelere davetiyelerini attım.Eğer ki kendini grupta göremeyen ve davetiye isteyen olursa burdan belirtmesi/istemesi yeterli olacaktır
  • Geçmiş olsun. Bu sayede giren girmeyen belli olur hem, yenilenmiş olur.
  • Kesinlikle katılıyorum.Aktif olan olmayan daha belli olur şimdi.Tek tek herkesin profiline baktım.Yaklaşık bir 40-50 kişiye davet göndermedim.Çünkü yarısı 300 küsür gündür offline, bir diğer yarısı ise 1 yıldan fazladır offline.Tekrar söylüyorum, grup daveti almayan arkadaşlar davet istedikleri buradan belirtebilirler
  • Benide eklerseniz sevinirim.

xfire: adalitalip
    Cod4 nick: Adali

Herkeze kolay gelsin iyi oyunlar.
  • beni de ekler misin xfire: fearless444
  • xfire : kurtts

dot4n/alpertunga
  • xxsnake, SyNeRGeNIX ve murc-i.Sizleride ekledim ve davetiyelerinizi yolladım arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuzaÜye sayımız 300 e ulaşmıştır.Çılgın Codcular 2, 4, 5, 6 farketmesizin git gide çoğalıyorHayırlı olsuun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

xxsnake, SyNeRGeNIX ve murc-i.Sizleride ekledim ve davetiyelerinizi yolladım arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuzaÜye sayımız 300 e ulaşmıştır.Çılgın Codcular 2, 4, 5, 6 farketmesizin git gide çoğalıyorHayırlı olsuun

300 Denden fazla grupacamaz misiniz cok kisi vardir katilamayan diye dusunuyorum.
  • Üye sayısı sınırlamamız yok.üye sayımız 300 ama xfire'da aktif olmayan/olamayan kullanıcılar olduğu için 300'ü aşmıyor xfire içindeki kişi sayısı şu anda
  • Xfire: Dregoth23

benide eklerseniz sevinirim.
  • XFire : 6gr1mmj0w(6 , 1 ve 0 var)

Beni de ekler misiniz ? Şimdiden teşekkürler.
  • Call of Duty 4 maçı yapsak güzel olur
  • şöyle yapsak bir turnuva niteliginde bir maclar yapsak kimler ve hangi takimlar katilir cod4 olark?
  • evet olmuyor böyle server filan varsa toplanip maç yapalim ama akşam 10 dan sonra olsun iş güç var çünkü
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.