Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6B32B7D -- 21 Aralık 2009; 16:25:53 >
  • Server işi kolay yeterki takimlari oluşturalim.
  • evet millet kimseden ses cıkmadi. varmisiniz olasi bir turnuvaya?
  • ben varım LeanBack'te var anlaşılan

bence tdm veya ctf veya hq olsun oyun, sd oynayamıyorum çok sıkılıyorum

ctf en çekişmeli geçen oyun türü bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: KırıkKılıç

ben varım LeanBack'te var anlaşılan

bence tdm veya ctf veya hq olsun oyun, sd oynayamıyorum çok sıkılıyorum

ctf en çekişmeli geçen oyun türü bence

Siz takimlari olusturun gerisi kolay.
  • Ben XFire Kullanıcısıyım. COD4 ve COD5 MP oynuyorum. ve Gruba Katılmak İstiyorum. ;)
  • listeye benide ekleyin cod MW 2 oynuyorum.

x-fire kullanici adim: aydakiadam
  • Cod4-5 her türlü gelirim.
  • Dostum Benm Nickim SweeXT PM Attimistim Sana. Sen Demistin Konuya Nicknameni Yaz. Eklersen Sevinirim
  • arkadaşlar cod 4 x fireda serverlerın hepsi sıfır oyuncu olarak gözüküyor Türk serverleri azalmış ama dediğim gibi tüm ülkelerin serverleri oynayan yok gibi gösteriyor neden olabilir acaba birşeylerimi güncellemem gerekiyor acaba daha düne kadar oynuyordum bir sorun çıkmıyordu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum

saygılarımla
  • benim adım burda yazıor ama grupta değilim tekrar alabilir misin?
  • Davetiyeleriniz gönderildi arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuza

SweeXT, vermiş olduğun kullanıcı adı bir italyana ait ve en son 35 gün önce giriş yapmış X-Fire'a.Bu da sen olmadığına göre yanlış kullanıcı adı veriyorsun ikidir arkadaşım X-Fire programına girerken kullanıcı adı ve şifre giriyoruz.Orada girdiğin kullanıcı adını buraya yazmalısın

Aykut1993, X-Fire kullanıcı adını yazarsan sevinirim dostum, bulamadım senin kaydını.Yanlışlıkla gözümden kaçmış olabilir kusura bakma.
  • x FİRE ismi dragut1 veya taso ikisinden biri her haldi cod 2 de beni de ekleyin bi de tarif edin nasıl oynanacak deyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Davetiyeleriniz gönderildi arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuza

SweeXT, vermiş olduğun kullanıcı adı bir italyana ait ve en son 35 gün önce giriş yapmış X-Fire'a.Bu da sen olmadığına göre yanlış kullanıcı adı veriyorsun ikidir arkadaşım X-Fire programına girerken kullanıcı adı ve şifre giriyoruz.Orada girdiğin kullanıcı adını buraya yazmalısın

Aykut1993, X-Fire kullanıcı adını yazarsan sevinirim dostum, bulamadım senin kaydını.Yanlışlıkla gözümden kaçmış olabilir kusura bakma.

aykut1907 int. yeni açıldı girmiyorum diye atmış olabilirsin

• EVet tam olarak nickim Tasoo imiş
  • Cod 2 Maç yapmak İsteyen klanlar irtibata geçsin ( lider değilim ) (SERVER VAR) :

xfire : byalfa

[Suazo.7k]ByAlfA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 21 Ocak 2010; 20:17:09 >
  • Ben de COD4'e geri döndüm. Eskiden baya oynamştım da, şimdi de X-Fire'da detect diyorum olmuyor nedir bunun çözümü yav.

Ayırca X-Fire: pentium08
  • Arkadaşlar Yeni Farkına Varmışım. Özür Dilerim.

Username:562hmt562
  • Jabba The Hutt,

Tools -> Options -> Games -> Not Installed Game.Orada hangi oyunun gözükmesini istiyorsan 1 kere ona tıkla.Sol tarafta "Manuel Setup"u işaretle."Browse" basıp oyunun "exe" dosyası neredeyse(yani oyun hangi klasör içine kuruluysa) o klasöre gel."Ok" yap."Apply" yap.Tekrar "Ok" bas.İşlem tamamdır.Şimdi gözükmesi gerek.
  • Sağ ol oldu.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.