Şimdi Ara

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (4174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.837
Cevap
180
Favori
2.500.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41724173417441754176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dolar üstat onları yeri zorda olsa ama icardinin yeri dolmaz 

• gopgop kullanıcısına yanıt

Ya valla iyi oldu. Ben şahsen istemiyordum hiç Özbek'i ama yanılttı beni. Büyük başgan dursun özbek  

• Aslan hologramı oldu mu?

• AslanAvda kullanıcısına yanıt

İşte Galatasaray bu yüzden son 30 yıldır ortalama her 2 sene 1 şampiyon oluyor. Galatasaray'da şampiyon olmayan başkan başarısızdır ve anında muhalefeti karşısında bulur. Galatasaray camiası öyle 2 transfere, hayali yıldızlara falan tav olmaz. Galatasaray camiası materyalisttir, tek başarı kriteri müzeye giren kupadır.

Rakiplerimizden en büyük farkımız bu. Bunlar hala yok Jesus gelsin, yok Ancelotti gelsin, yok Dzeko gelsin, yok şu gelsin derdindeler. Atalarımız ne güzel demiş; "Eşeğe altın semer de vursan, eşek yine eşektir"

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt

Olmamış saysak daha iyi  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adamı kalmaya ikna ederse Aleyna eder.  

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt

O kadar rezil bişey oldu ki ekrana bile yansıtmadılar büyük ihtimalle, arada bi sesi geldi sadece.  

• AslanAvda kullanıcısına yanıt

Bu adamın ağzının ayarı yok. Ben bizzat da tanışmıştım çok görgülü çok beyefendi birisi ama açıklama yaparken talihsizlik oluyor nedir.

• hiç yaşanmadı sayıyoruz hocam .

• baroştwitter
    “@ChampionsLeague 😁https://t.co/rkmk8Tl6jO”
    https://twitter.com/sinyorbaros/status/1665405429738815493

günün editi budur

• Galatasaray'ın Şampiyonluk kutlamaları bittiğine göre yavaştan jk'NIN Şampuanlık kutlamalarına geçmek istedim ama bulamadım arkadaşlar. Link verebilecek var mı? Hangi kanalda yayınlanıyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RedPyro kullanıcısına yanıt

Doğru da söylüyor seneye başarısız olunsa hepsi paket olur bizim camiada sabır pek yok.

Hatta sezon arası bile gönderilme ihtimalleri var.

• Bu hepsinden yıkıcı. Denizli'de ipler bizim elimizde değildi, Kadıköy'de de beraberlikle şampiyon olduk. Şimdi içerde dışarda fark yediler buna diyecek hiçbir şeyleri yok. Nasıl 6-0 hatırlanıyorsa bu sezonki galibiyetler de çok ikonik oldu.

• scofieldtwitter
    “Şurada baya baya çıldırdım”
    https://twitter.com/sco1905/status/1665440447467012098
  • Biz bugün kaybetseydik Fenerle el ele depremzede takımların maçları için kampanya yapacaklardı.

Hatta Jesus maç önü buna değindi.

Ancak planlamadığı bir şeyler oldu.  

Beşiktaş'a 5 puan eklense bile şampiyonluk şansı kalmadı artık.

• Teşekkürler Galatasaray.. Güzel, kaliteli ve keyifli bir sezon oldu.. İYİKİ GALATASARAYLIYIM..

İYİ GECELER ASLANLAR

• Fb jk artık sarmıyor ben çok sıkıldım bize artık real Madrid Manchester city falan lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

abartmadan diyorum fener yerine ben yerin dibine girdim burada.koca fener bu kadar aciz duruma düşmemişti.fenerli oyuncuların morallerine atom bombası attık direk 

• amma velakin kullanıcısına yanıt
    Valla bizde böyle, beğenene. Teneke bağlar yollarız kimse kusura bakmasın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 41724173417441754176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.