Şimdi Ara

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (4172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
83.837
Cevap
180
Favori
2.500.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41704171417241734174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lig tarihinin en iyi sezon finali. Son maç 2. sıradaki olan rakibinle ve adeta perişan ediyorsun oyun olarak. Yani yenmek demek yetmez bu maçı tarif etmeye. Film çeksen inanmam öyle bir sezon finaliydi.

• ya birde twitter yorumcuları var.. icardiyi alın falan diyor..
    oğlum bu adam fener aglama diye amigoluk yapiyor.. size mi gelsin birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de bu huso'dan Fenerliler de dert yanıyor.
    Bu adam neymiş ya

• Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!
  • ulan Boey'in gidişi aklıma geliyor üzülüyorum ya, çok büyük kayıp olacak çok.

• Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Samatta fenere geri dönüyormuş, onunla idare edecekler artık :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonluğu kutlama organizasyonumuzda şölen öncesi gösteri maçımıza meze oldukları için ezeli rakibimize teşekkür etmemiz lazim

• Yenilen kaybeden kötü durumda olan Fenerliler.
    Ama son seviye ağlayan diğer kuşlar hiç şasırmadım
    Evet ismael erken kovulsaydi 5 puan silinseydi Jüpiter patlasaydi karincalar goc etmeseydi sampiyondunuz :)))

• Hadise falan geliyordu hani ne oldu o iş ben mi kaçırdım Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

• Sino anca yesin semirsin şişsin bet reklamı yapsın. İlla ki aramız bozuk değildir de üşendi demek şişko. Geleydi iyiydi.

Bu arada adam 3.5 milyon doların üzerini çizfi de gitti ama buna rağmen giderken kendisini uğurlamaya bir kişi gitmemişti. Havaalanındaki hüzünlü bakışlarını hatırlıyorum. Adamdan vefa bekliyoruz ama gösterdiğimiz yoğun ilgiyi biz de aniden keserek bi vefasızlık yapmıştık. Ama geleydi yine de iyiydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dursun Başkan müthiş konuştu " Şampiyon zaten belliydi Bugün biz kim ikinci olacak kim üçüncü olacak onu TAYİN ETTİK" dedi. Roketttttt 🚀

• Fenerin gelecek sene yıldız transferi Samatta oldu 🤣🤣🤣

• FENER AĞLAMAAAAAA "İCARDİYİ ALAQ FENERE" acacacsjfkwkvmsö

• Bu Erden Başkan niye sürekli kafası iyiymiş gibi konuşuyor

• tekkral34 kullanıcısına yanıt

Şu an 5 puan kurtarmıyor hocam onları. Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

5 puanlık hesabın tutması için Galatasaray'ın bugün puan kaybetmesi lazımdı.

Doğrusu 14 maç rahatlığı olmasa Beşiktaş maçında öyle oynanmazdı. Beşiktaş maçını çok kötü bireysel performans ile oynadık. Rahatlık yüzünden.

• Cebinde konyaksız gezmiyordur şahsen ben olsam gezmem 😂

• amma velakin kullanıcısına yanıt
    bahar candan gibi hüso. saçmaladıkça dikkat çekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erden başkan zafer sarhoşluğu yaşıyor Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

• Erden Timur kafası güzel gibi ama müthiş konuşuyor.

• Fenere 5 10 sezonda bir böyle bir film çekiyoruz zaten. Denizli, bugün, statlarında kupa kaldırdık karanlıklar ve yıldızlar altında vesaire, Freddy'nin kabusu gibi çöktük üzerlerine.

Büyük bir heyecanla gününbitmesini bekliyorum. Her yerde Fenerlilerin ağlamalarını izleme aşamasına geçeceğim.

• 
Sayfa: önceki 41704171417241734174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.