Şimdi Ara

X. GELENEKSEL DH HALI SAHA MÜSABAKASI 01 EKİM 20:00-21:00 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen nerde oturuyon ?
  • gs stadının orda temden alınabilecek yerde
  • Beyler benim yarın Taksim' deki işim 16.00 gibi biter. Mecidiyeköy' den de atlar metrobüse gelirim.
    Bu sefer söz veriyorum gecikme gibi bir durumum olmayacak Ancak 4 saat ne halt yiyecem maça kadar hiç bilmiyorum

Siz gelene kadar oturur 2-3 maçı izlerim artık
  • Son 7 saat :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

kim alcak beni

+1
  • metrobüs için ayvansaray mı daha kolay olur edirnekapı mı? araba altında kalmayalım
  • quote:

quote:

kim alcak beni

+1

Bakalim kim o sansli

Kerasuslu: ayvansaray daha yakin
  • Ayvansaray metrobüsünün orda buluşup gidelim
  • Ayvansaray durağından ne kadar yürüyeceğiz geriye doğru yav çok mu o arası
  • maç 2. takımın rahat bir şekilde 5 farkla maçı kazanmasıyla bitti

ve kimse gelip almadı beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Kılıç -- 1 Ekim 2011; 21:46:09 >
  • Fenerbahce gibi oynadik ama rakip takim da Young Boys gibiydi.
  • Şadan'ın rakip takımdan para alıp şike yaptığına dair kesin bulgular varmış savcının elinde. Türk adaletine güveniyoruz. Umarım en kısa zamanda Şadan'ı Aziz Yıldırım'ın hücre arkadaşı olarak görürüz.
  • rahat bir maç oldu
  • dayanamadim rakip takimda fenerli kardeslerimi gorunce gonul sikesi yaptim ama yine de fayda etmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Şadan'ın rakip takımdan para alıp şike yaptığına dair kesin bulgular varmış savcının elinde. Türk adaletine güveniyoruz. Umarım en kısa zamanda Şadan'ı Aziz Yıldırım'ın hücre arkadaşı olarak görürüz.

Şahsen yedek donları, atletleri falan hazırladım, kapının çalmasını bekliyorum abi. Beni de alırlar Şadan' la birlikte
    Şu vücuda bir çekidüzen verinceye kadar elimi ayağımı çektim bu tür işlerden. Son 1-1.5 yıldır gerçekten bitik durumdayım. Hareket edemiyorum. Durduğum yerde bile terliyorum.
    Futbol oynamak desen, ilk 10 dakikanın sonunda yığılacakmış gibi hissediyorum kendimi.

Açıkçası, bugünkü halim beni biraz daha korkuttu. İlk defa bu kadar aciz hissettim çünkü kendimi.

Kilo fazlalığı var eyvallah, sigara var ona da eyvallah.
    Ama sonuçta ben eskiden sporcuydum. Her ne kadar sporu bırakmış olsam da, bu kadar kötü bir duruma düşmemeliydim diye düşünüyorum.

İlk fırsatta dahiliyeye görünüp, yapılabilecek tüm testleri yaptırıcam. En son 4 yıl evvel check-up' a girmiştim.

Malesef vücudumda yolunda gitmeyen birşeyler var. Normal bir tıkanma değil çünkü bu.

• bi ara 2 fark filan açmıştık yanlış hatırlamıyorsam.rakibide önemsemeyince işte galatasaray - hamburg maçı gibi oldu.2-0 dan 3-2 yenilmiş, uefadan elenmiş bir takım, bir soğuk duş etkisi yaptı yinede güzel maçtı herkesin ayağına sağlık ee şimdi haftaya maç yapıyor muyuz?
  • Şadan resimler nerde?
  • Yakın bi zamanda maç planı var mı
  • forum pert oldu olalı bizim maçlar da yalan olmaya başladı iyice, yok mu hareket
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.