Arkadaşlar XBOX almayı düşünüyorum sizce ARCADE mi almalıyım ? Yoksa ELİTE mi ?
Ayrıca Kadıköyden bir firma ile görüştüm 3K hatası vermeyen makina olmaz , yok öyle birşey dedi ... ???
Ne tavsiye edersiniz ? Ürün garantisi kaç yıl ? Ayrıca Kredi Kartına (Maksimum / Acess / Bonus) 3 taksit fiyatı ne olur ???
Bugün Bilkons'tan Xbox'ıma J-TAG işlemi yaptırttım. İlgililer ve sıcak bir ortam var. Konularında bilgili olduklarıda açıkça görülüyor usanmadan sorularıma cevap verdiler ve işlemler yapılırken uzun sohbetler oldu kesinlikle tavsiye ederim.
Yakup bey ve diğer arkadaşlara da çok teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: necropotance
Bugün Bilkons'tan Xbox'ıma J-TAG işlemi yaptırttım. İlgililer ve sıcak bir ortam var. Konularında bilgili olduklarıda açıkça görülüyor usanmadan sorularıma cevap verdiler ve işlemler yapılırken uzun sohbetler oldu kesinlikle tavsiye ederim.
Yakup bey ve diğer arkadaşlara da çok teşekkürler.
Arkadaşlar XBOX almayı düşünüyorum sizce ARCADE mi almalıyım ? Yoksa ELİTE mi ?
Ayrıca Kadıköyden bir firma ile görüştüm 3K hatası vermeyen makina olmaz , yok öyle birşey dedi ... ???
Ne tavsiye edersiniz ? Ürün garantisi kaç yıl ? Ayrıca Kredi Kartına (Maksimum / Acess / Bonus) 3 taksit fiyatı ne olur ???
mrb arcade ile elite arasındaki fark jasper board makinalarda board olarak ikiside aynıdır elite makinada extra 120gb hdd bulunmaktadır kasa siyahtır head set çıkar ürünün garantisi fw atılmazsa 2yıl garantisi vardır fw atıldıgı taktirde garanti kapsamından çıkmaktadır 16 aydır bizim sattıgımız ürünlerden 3K veren olmadı çok şükür tabiki 3K vermez diye bişeyde yok elektronik ürünlerde arıza vermez diye bişey yoktur Kredi Kartına taksit olanagımız vardır ufak bir vade uygulanmaktadır