Şimdi Ara

X KONSOL BİLKONS ELEKTRONİK SIFIR PS3 XBOX 360 SLIM 4GB RGH Lİ SLIM 250 GB PAL (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
5
Favori
57.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberDiamond

pm attım.

pm
  • Selamlar,

Xbox 360 slim icin pal adaptor yada cevirici arıyorum. fiyatlar nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzahid

Selamlar,

Xbox 360 slim icin pal adaptor yada cevirici arıyorum. fiyatlar nedir?

pm
  • Yav bende karasız kaldım şimdielite fwli istiom ama slimde istiom ama slim kopya çalıştırmıo arcada 250 gb var acaip kararsızım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooky61

Yav bende karasız kaldım şimdielite fwli istiom ama slimde istiom ama slim kopya çalıştırmıo arcada 250 gb var acaip kararsızım:)

250gb arcade alabilirsin
  • fwli elite geldimi )Geldiyse söz alcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooky61

fwli elite geldimi )Geldiyse söz alcam :D

pm
  • Dün parayı yatırdım bugün xbox kapımda. Şehirdışından alacaklar hiç düşünmeden bilkons'a güvenebilir. Özenli kargolama için ayrıca teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

Dün parayı yatırdım bugün xbox kapımda. Şehirdışından alacaklar hiç düşünmeden bilkons'a güvenebilir. Özenli kargolama için ayrıca teşekkür ederim

hayırlı olsun güle güle kullan teşekürler
  • dün ps3 sipariş verdım bugun elime ulasdı çok özenle bir kargo olmus tşk ederim yakup abiye tam istedigim gibi gözünüz kapalı alişveriş yapabılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

dün ps3 sipariş verdım bugun elime ulasdı çok özenle bir kargo olmus tşk ederim yakup abiye tam istedigim gibi gözünüz kapalı alişveriş yapabılırsınız

hayırlı olsun güle güle kullan teşekürler
  • Kargo ücreti kime ait hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Kargo ücreti kime ait hocam ?

kargo ücretini karşılamıyoruz yanlız anlaşmamız var çogu firmayla uygun fiyatta yollayabiliriz teşekürler
  • Arkadaşlar XBOX almayı düşünüyorum sizce ARCADE mi almalıyım ? Yoksa ELİTE mi ?

Ayrıca Kadıköyden bir firma ile görüştüm 3K hatası vermeyen makina olmaz , yok öyle birşey dedi ... ???

Ne tavsiye edersiniz ? Ürün garantisi kaç yıl ? Ayrıca Kredi Kartına (Maksimum / Acess / Bonus) 3 taksit fiyatı ne olur ???
  • Bugün Bilkons'tan Xbox'ıma J-TAG işlemi yaptırttım.
    İlgililer ve sıcak bir ortam var.
    Konularında bilgili olduklarıda açıkça görülüyor usanmadan sorularıma cevap verdiler ve işlemler yapılırken uzun sohbetler oldu kesinlikle tavsiye ederim.

Yakup bey ve diğer arkadaşlara da çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necropotance

Bugün Bilkons'tan Xbox'ıma J-TAG işlemi yaptırttım.
    İlgililer ve sıcak bir ortam var.
    Konularında bilgili olduklarıda açıkça görülüyor usanmadan sorularıma cevap verdiler ve işlemler yapılırken uzun sohbetler oldu kesinlikle tavsiye ederim.

Yakup bey ve diğer arkadaşlara da çok teşekkürler.

teşekürler hayırlı olsun güle güle kullan
  • bilkons34 ;

Yukarıda ki mesajıma cevap bekliyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: josi83

Arkadaşlar XBOX almayı düşünüyorum sizce ARCADE mi almalıyım ? Yoksa ELİTE mi ?

Ayrıca Kadıköyden bir firma ile görüştüm 3K hatası vermeyen makina olmaz , yok öyle birşey dedi ... ???

Ne tavsiye edersiniz ? Ürün garantisi kaç yıl ? Ayrıca Kredi Kartına (Maksimum / Acess / Bonus) 3 taksit fiyatı ne olur ???

mrb arcade ile elite arasındaki fark jasper board makinalarda board olarak ikiside aynıdır elite makinada extra 120gb hdd bulunmaktadır kasa siyahtır
    head set çıkar ürünün garantisi fw atılmazsa 2yıl garantisi vardır fw atıldıgı taktirde garanti kapsamından çıkmaktadır 16 aydır bizim sattıgımız ürünlerden
    3K veren olmadı çok şükür tabiki 3K vermez diye bişeyde yok elektronik ürünlerde arıza vermez diye bişey yoktur Kredi Kartına taksit olanagımız vardır ufak bir vade uygulanmaktadır

• Pm

Teşekkürler ..
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.