Şimdi Ara

X KONSOL BİLKONS ELEKTRONİK SIFIR PS3 XBOX 360 SLIM 4GB RGH Lİ SLIM 250 GB PAL (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
5
Favori
57.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekürler hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan
  • xbox 360 s satışına ne zaman başlayacaksınız?
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Your Life İs Mine

quote:

Orijinalden alıntı: rockyx

BİLKONS ELEKTRONİK XBOX 360 ARCADE JASPER 1.73FW+250GBHDD 2YIL GARANTİ+OYUN+HDMİ KABLO 550 tl essahmı laoo eğer kampanya bitmesse hemide + 1 kol alacam haa ağustosta. soğutuucuda takıyormusun abey :D

Soğutucu yarardan çok zarar getirir xbox'ı havadar bir alanda çalıştır yeter

saolun werdiğiniz bilgiler için zaten slim gelsin slim alıcam jasper biraz şaibeli

• teşekürler
  • Bilkons34'e her türlü güvenebilirsiniz havaleyi yaptım ertesi gün xbox elime ulaştı.550 tl 250 gb+xbox 360 arcade veriyor gerçekten iyi bir kampanya hem de çok ilgili küçük bir sorun oldu xboxla ilgili hemen hallettik.Gönül rahatlığı ile alışverişinizi yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nef'i -- 17 Temmuz 2010; 16:00:00 >
  • hayırlı olsun güle güle kullan
  • öncelikle merhaba benim 1 2 sorum olacaktı.Xbox 360 elite+ 1 tane ekstradan wireless kol almak istiyorum acaba ne kadara mâl olur?Makinaya 3 kya karşı herhangi bir dükkan garantisiveriyor musunuz ve son oalrak oyun hediyeniz var mı yanında şimdiden teşekkürler.
  • pm
  • pm
  • pm
  • peki 250gb versiyonda harddiskten kopya oyun oynanıyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooky61

peki 250gb versiyonda harddiskten kopya oyun oynanıyormu.

oynanır her daim
  • inş.bende almayı düşünüyorum şu 250 hdd olan arcadeden p.tesi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouLForce_TR

inş.bende almayı düşünüyorum şu 250 hdd olan arcadeden p.tesi gibi

işallah pazartesi haberleşiriz şimdiden hayırlı ugurlu olsun teşekürler
  • iyi günler.ben p.tesi değil de bugün almayı düşünüyorum bi haberleşelim ??bugün kargoya versek yarın gelir demi?
  • yakup bey teşekkurlerimi iletiyorum buradan sorunsuz hızlı alışverişi ve ilgisinden dolayı alışveriş edecek arkadaşlara kesinlikle yakup beyi tavsiye ediyorum. parayı yatırdım ve ertesi günü tam teşekkül ürünüm geldi hemde 1.75 fw li oyunları sorunsuz makina süper 250 gb hdd harika birsey hala güvenilecek insanların olması mükemmel bir sey ellerinize emeginize sağlık efendim hayırlı işler bol kazançlar.
  • Bende o üründen aldım. yarın kargoya verilecek salı günü de gelecek inş. Hayırlı işler...
  • Elinizde Xbox 360 için hdd var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell knight

Elinizde Xbox 360 için hdd var mı acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_36725796/tm.htm var link bakabilirsin teşekürler
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.