Elite ile Arcade pack arasında ne fark var acaba? Bir de Tüplü TV'lerde oynanışı nasıldır? Jasper boardlarda 3K hatası olmuyor o konuda sıkıntı yok sanırım..
120 gb hdd vede kasa olarak siyahtır elite birde aksesuar farkı vardır kutu içerigi tamdır board olarak aynıdır arcade jasper modelinde 256 mb memory mevcuttur hdd extra daha sonra alabilirsin
Hocam güzel satışta şimdi şöyle bir tablo oluştursanız insanların kafasındaki soru işaretlerine daha net çözümler üretmiş olursunuz; Örnek : fiyat 480 TL , Bonus karta 10 taksit fiyatı 5?? TL gibi, insanlar hesabı kitabı ona göre yapar gelirler, bu sadece benim düşüncem ve önerim karar size kalmış, hayırlı satışlar :)
müşterilerimizin kafasında soru işareti şu anda yok soracak olan arkadaşlara zaten telden yardımcı oluyoruz real olarak tavsiyen için teşekürler
Çok iyi niyetli ve esnaf insanlar. Herkese tavsiye ederim. Her türlü konuda yardımcı olacaklarına eminim.
2 Gün önce Yakup beyden Xbox 360 arcade pack aldım.Sağolsun arkadaşların hepsi çok ilgili,güler yüzlü ve dürüst insanlar.Bana çok yardımcı oldular.Burdan onlara tekrar teşekkür ederim.
Öncelikle hizmetiniz için teşekkür ederim. XBOX 360-ELİTE için DVD rom a 1,6 FW atılması gerekiyor(yeni oyunlarda beyaz fon üstü Xbox 360 yazıp kalıyor,oyun açılmıyor da), YArdımcı olabilir misiniz?Syglarımla.
arkadaşlar ps3 alacaktım vazgectim x box360 almaya karar verdim ama hangi modelini almalıyım kopya oyunları nasıl calıştıracağım kablosuz özelliği varmı harddisc olmalı olmamalımı bu cihazların yardım ederseniz sevinirim