|
Bildirim
Sophie Turner gibi bir yeteneksizlik abidesini zorla kakalamaya çalışırlarsa izleyiciden de böyle tokadı yerler.
|
Bu karı bana çok itici geliyor... Eğer diğer insanlar da benim gibi düşünüyorsa demek ki normal bir durum.
|
Tam Sophia Turner jenabetine saydıracaktım ,sağolsun forumdaki arkadaşlar gereğini yapmış ,
Güzel desen güzel değil ,ruh desen yok ,soğuk karı ... |
Sophie Turner ve Jennifer Lawrance var filmde. İzlememek için dana başka bir neden gerekli mi?
|
90 larda abd ilk uzay mekigi arizalaninca yardima dikey kalkis yapan x men mekigi yardima gider :)
|
Wolverine'siz bir X-Men filmi için kimse vaktini harcamasın.
|
Sophie Turner başrolde normal bu durum daha beter olur inş
|
hocam güzel olmasına baya güzelde filmlerde sinirleri alınmış çiğ köftelik et gibi ruhsuz bir hali var.
![]() |
Hugh Jackman oynamasada Wolwerine karakteri olmadan x-men filmleri zevk vermiyor
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Haziran 2019; 1:17:50 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 10 Haziran 2019; 11:40:47 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Haziran 2019; 11:53:54 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rachsuchtig -- 10 Haziran 2019; 11:56:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |