Şimdi Ara

X men Origins:Wolverine hakkında bilgi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: nanashi

quote:

Orjinalden alıntı: sand storm

ne yaptılar ki gimliye ?

quote:

Orjinalden alıntı: nanashi

deadpool varsa izlenir bu film. inşallah lord of the rings'te gimliye yapılan bu filmde deadpool'a yapılmaz

adamı soytarı gibi gösterdiler sürekli ne olacak başka. mesela iki kulenin başında ki o kovalamaca sahnesi. aslında yanlış. gimli orada " biz cüceler kısa mesafe koşusunda iyiyiz" diyor ama aslında tam tersi. zaten bacakları kısa olan birisinin kısa mesafede hızlı olmasını bekleyemezsin. ayrıyeten cüceler öyle hemen yorulmazlar ama iki kulenin başında en sonda gimli burnundan soluya soluya geliyor . şimdilik aklıma gelenler bunlar

doğru, legolası hep daha ön planda tuttular bir örnek kitaptaki miğfer dibinde gimli legolastan daha çok uruk öldürüyor filmde legolas makinalı tüfek gibi 10'ar 20'şer indiriyor..

• millet legolası daha çok sevdiği için daha havalı gösterildi
  • Comic Con'dan iki video geldi, kamera çekimi yalnız.

http://www.traileraddict.com/trailer/xmen-origins-wolverine/leaked-comic-con-footage-ii
    http://www.traileraddict.com/trailer/xmen-origins-wolverine/leaked-comic-con-footage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 28 Temmuz 2008; 14:22:59 >

• Hele şükür Gambit oynuyo İnşallah çizgi filmdeki lafını burda da söyler
  • Oo Gambit şu Jetix'te X-Men çizgi filmindeki kartlı herif değil miydi?
    Süper valla o herif.Bir de sopası vardı sanırım.Harika dövüşüyor
    Bir de şu Deadpool istediği kılığa girebilen manyak mıydı?Sanırım Wolverine'in çok eski bir dostuydu.Bir de X-Men ekibindeydi sanki
  • Hugh Jackman çok yakışıyor Wolverine karakterine.
  • fragmanda gambit ortaya çıkınca millet çoştu.
  • Aha gambit işte beklediğim an de filmle alakası nasıl olcak acaba, normal x-men filmlerinde oynatmamışlardı şimdi mi oynatıyorlar
  • Sabırsızlıkla bekliyorum, güzel film olucak,
  • Gambit'inde gelmesiyle birlikte çok güzel olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PUni

Hugh Jackman çok yakışıyor Wolverine karakterine.

kesinlikle katılıyorum ayrıca ben en çok gimliyi seviyodum
  • Wolverine için değil Gambit için izledim trailerı Gambit çıktığında millet nasıl haykırdı.
    Üç filmde de bizleri Gambitten yoksun bıraktılar
  • diğer filmler beklediğim kadar iyi değildi sürekli birileri ölüp duruyordu bunda şimdi gambit de var işallah güzel olur bekleyip göreceğiz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.