Şimdi Ara

X men Origins:Wolverine hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hugh Jackman ... Logan / Wolverine

Ryan Reynolds ... Wade Wilson / Deadpool

Liev Schreiber ... Victor Creed / Sabretooth

Dominic Monaghan ... Barnell Bohusk / Beak
    Lynn Collins ... Silver Fox
    Danny Huston ... William Stryker

Daniel Henney ... David North / Agent Zero

Taylor Kitsch ... Remy LeBeau / Gambit

Kevin Durand ... Frederick J. Dukes / The Blob
    other cast:

Scott Adkins ... Weapon XI
    Tim Pocock ... Scott Summers (rumored)

Myles Pollard ... Lumberjack (rumored)
    Will i Am ... John Wraith

Christian Clark

Matthew Dale ... Surgeon
    Alice Parkinson ... Elizabeth Howlett (rumored)
    Troye Sivan ... genç Logan

Yapım : 2009, ABD
    Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Fantastik / Macera
    Yönetmen : Gavin Hood
    Senaryo : David Benioff, David Ayer, Stan Lee
    Yapımcı : Hugh Jackman, Avi Arad, Lauren Shuler Donner, John Palermo
    Görüntü Yönetmeni : Donald McAlpine, Barry Robison
    Müzik : Harry Gregson-Williams
    Gösterim Tarihi : 1 Mayıs 2009

filmde wolverinin ayrıntılı hayatı konu alınıyor x-men dekilerin in yanısıra yeni karakterler de geliyor gambit,deadpool,blob gibi.film bence güzel olacak gibi gözüküyor x-men in devam filmi falan da değil! tamamen ayrı bir yapım ama filmde birçok mutanttan da söz edilecek

bakın:http://www.imdb.com/title/tt0458525/

• Wolverine en sevdiğim süper kahraman; Hugh Jackman da çok yakışıyor.. sabırsızlıkla bekliyorum, güzel olur umarım.
    bu cuma the incredible hulk, sonra the dark knight da var, iyi gidiyo hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: confused

Wolverine en sevdiğim süper kahraman; Hugh Jackman da çok yakışıyor.. sabırsızlıkla bekliyorum, güzel olur umarım.
    bu cuma the incredible hulk, sonra the dark knight da var, iyi gidiyo hadi bakalım
    bu sene çizgi roman dünyası coştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sand storm

bu sene çizgi roman dünyası coştu

Alıntıları Göster
    deadpool varsa izlenir bu film. inşallah lord of the rings'te gimliye yapılan bu filmde deadpool'a yapılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanashi

deadpool varsa izlenir bu film. inşallah lord of the rings'te gimliye yapılan bu filmde deadpool'a yapılmaz

Alıntıları Göster
    Oha Gambit te var kadroda..ne alaka yaw...nasıl bağlıycaklar gambiti çok merak ettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Oha Gambit te var kadroda..ne alaka yaw...nasıl bağlıycaklar gambiti çok merak ettim...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

aynen agzımdan aldın sanki lafı... Gambit sırf X-Mende oynatılmadı ve tepki gördü diye bu filmde var bence
    yoksa Wolverine'nin hayatında Gambitle bir mesele yok... :/

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Hocam şöyle çizgiroman zamanından kabataslak bi anlatsan. Bilmiyoruz o hikayeleri malum
    Mesela gambit kim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Scythe Law

quote:

aynen agzımdan aldın sanki lafı... Gambit sırf X-Mende oynatılmadı ve tepki gördü diye bu filmde var bence

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Scythe Law

quote:

bildiğim kadarıyla var. hatta rouge'dan dolayı var

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Scythe Law

quote:

bildiğim kadarıyla var. hatta rouge'dan dolayı var

Alıntıları Göster
    wuhuu Deadpool da var siz ona hazırlanın

• quote:

Orijinalden alıntı: Smokinli Şövalye

wuhuu Deadpool da var siz ona hazırlanın

Alıntıları Göster
    gambit

Güçleri: Fiziksel temasta bulunduğu bir objeyi kinetik enerji ile şarj ederek patlayıcı hale getirebilir. Patlamanın gücü onun objeyi ne kadar şarj ettiğiyle eşit orantılıdır. Ayrıca normal bir insandan daha çeviktir

özellik

Gambit en fazla hayranı olan X-Men karakterlerinden biridir. Wolverine kadar olmasa da onun için bir anti-kahraman denilebilir. Karizmatik kişiliği, yakışıklılığı, atletik fiziği ve Fransız aksanıyla kadınları etkisi altına almakta zorlanmaz. Her ne kadar Rogue'a aşık olsa da güzel kadınlarla flört etme fırsatını hiçbir zaman kaçırmaz. Kinetik enerjisini adına yakışır bir şekilde poker kartlarını şarj edip onları patlayıcılara dönüştürerek kullanır.

deadpool

Wolverine'den alınmış hızlı iyileşme yeteneğine sahiptir. Yakın dövüşte iyi eğitim almıştır. Süper-gücü olmasa da oldukça kuvvetli ve çeviktir. Yüksek teknoloji içeren aletler ve her türlü silahı kullanabilir

özellik

Wade Wilson olarak bilinen adamın geçmişi gizemlidir. Oldukça iyi eğitim almış bir paralı asker ve ihtiyaç duyduğunda başkalarının kılığına girebilen bir suikastçidir.

bilmeyenler için

• quote:

gambit

Güçleri: Fiziksel temasta bulunduğu bir objeyi kinetik enerji ile şarj ederek patlayıcı hale getirebilir. Patlamanın gücü onun objeyi ne kadar şarj ettiğiyle eşit orantılıdır. Ayrıca normal bir insandan daha çeviktir

özellik

Gambit en fazla hayranı olan X-Men karakterlerinden biridir. Wolverine kadar olmasa da onun için bir anti-kahraman denilebilir. Karizmatik kişiliği, yakışıklılığı, atletik fiziği ve Fransız aksanıyla kadınları etkisi altına almakta zorlanmaz. Her ne kadar Rogue'a aşık olsa da güzel kadınlarla flört etme fırsatını hiçbir zaman kaçırmaz. Kinetik enerjisini adına yakışır bir şekilde poker kartlarını şarj edip onları patlayıcılara dönüştürerek kullanır.

deadpool

Wolverine'den alınmış hızlı iyileşme yeteneğine sahiptir. Yakın dövüşte iyi eğitim almıştır. Süper-gücü olmasa da oldukça kuvvetli ve çeviktir. Yüksek teknoloji içeren aletler ve her türlü silahı kullanabilir

özellik

Wade Wilson olarak bilinen adamın geçmişi gizemlidir. Oldukça iyi eğitim almış bir paralı asker ve ihtiyaç duyduğunda başkalarının kılığına girebilen bir suikastçidir.

bilmeyenler için

Alıntıları Göster
    sabretooth

Güçleri: Sabretooth'un zarar görmüş veya yok olmuş hücreleri çok büyük bir hızla yenilenir, ayrıca hızlı iyileşme yeteneği sayesinde zehire ve pek çok uyuşturucuya karşı bağışıklıdır. Normal bir insandan çok daha kuvvetli ve çeviktir. Gelişmiş koku alma duyuları vardır. Ayrıca dişleri ve pençeleri kemik kadar sert şeyleri parçalayabilecek kadar keskindir. Sonradan iskeleti adamantium ile kaplanarak asla kırılmaz hale getirildi. Bir bakıma Wolverine'in daha iri, daha kuvvetli, daha hızlı ve daha vahşi versiyonu gibidir.

bilgi

Bir hükümet birliği için çalışmaya başlayan Victor Creed burada Logan adlı esrarengiz bir adamla ortak oldu. İkisi de Weapon X adlı çok gizli bir hükümet projesinin Sabretooh ve Wolverine kod adlı denekleri oldular. Aralarındaki anlaşmazlıkları Berlin'deki bir operasyon sırasında iyice su yüzüne çıkınca Creed ile Logan o günden sonra birbirlerinin en ölümcül düşmanları oldular.

blob

Güçleri: Anormal iriliği, süper-insan kuvvetine ve dayanıklılığına sahip olmasının dışında yere temas ettiği süre boyunca neredeyse hiçbir şeyin kendisini kıpırdatamamasını da sağlayabilir.

çok daha ayrıntılı bilgi içinhttp://www.msxlabs.org a girin hemen hemen tüm kahramanların hayatları falan var

• quote:

sabretooth

Güçleri: Sabretooth'un zarar görmüş veya yok olmuş hücreleri çok büyük bir hızla yenilenir, ayrıca hızlı iyileşme yeteneği sayesinde zehire ve pek çok uyuşturucuya karşı bağışıklıdır. Normal bir insandan çok daha kuvvetli ve çeviktir. Gelişmiş koku alma duyuları vardır. Ayrıca dişleri ve pençeleri kemik kadar sert şeyleri parçalayabilecek kadar keskindir. Sonradan iskeleti adamantium ile kaplanarak asla kırılmaz hale getirildi. Bir bakıma Wolverine'in daha iri, daha kuvvetli, daha hızlı ve daha vahşi versiyonu gibidir.

bilgi

Bir hükümet birliği için çalışmaya başlayan Victor Creed burada Logan adlı esrarengiz bir adamla ortak oldu. İkisi de Weapon X adlı çok gizli bir hükümet projesinin Sabretooh ve Wolverine kod adlı denekleri oldular. Aralarındaki anlaşmazlıkları Berlin'deki bir operasyon sırasında iyice su yüzüne çıkınca Creed ile Logan o günden sonra birbirlerinin en ölümcül düşmanları oldular.

blob

Güçleri: Anormal iriliği, süper-insan kuvvetine ve dayanıklılığına sahip olmasının dışında yere temas ettiği süre boyunca neredeyse hiçbir şeyin kendisini kıpırdatamamasını da sağlayabilir.

çok daha ayrıntılı bilgi içinhttp://www.msxlabs.org a girin hemen hemen tüm kahramanların hayatları falan var

Alıntıları Göster
    Şimdikkk

Wolverine in filminde onun nasıl bu hale geldiğini anlatan Weapon - X olarak adı geçen macerayı izleyeceğiz..

Normalde Wolverine in mutant gücü kendini yenileme ve hayvani içgüdüler ve çeviklik...Weapon X projesiyle vücudunun her kemiği dünyanın en sert metali olan adamantiumla kaplanıyor ve pençeleri takılıyor...ama bu proje sırasında logan ın tüm hafızasıda siliniyor...sabretooth wolverinenin o projeden önceki takım arkadaşı (özel tim) ..hikaye bundan ibaret...

bu hikayede gambit yok normalde...ama heralde biryerden sokucaklar hikayeye ama anlamadım...öyle birşey yaparlarsa çizgi roman fanlarından tepki alabilirler (örnek spiderman)

bakalım bekleyip görelim..

• quote:

Şimdikkk

Wolverine in filminde onun nasıl bu hale geldiğini anlatan Weapon - X olarak adı geçen macerayı izleyeceğiz..

Normalde Wolverine in mutant gücü kendini yenileme ve hayvani içgüdüler ve çeviklik...Weapon X projesiyle vücudunun her kemiği dünyanın en sert metali olan adamantiumla kaplanıyor ve pençeleri takılıyor...ama bu proje sırasında logan ın tüm hafızasıda siliniyor...sabretooth wolverinenin o projeden önceki takım arkadaşı (özel tim) ..hikaye bundan ibaret...

bu hikayede gambit yok normalde...ama heralde biryerden sokucaklar hikayeye ama anlamadım...öyle birşey yaparlarsa çizgi roman fanlarından tepki alabilirler (örnek spiderman)

bakalım bekleyip görelim..

Alıntıları Göster
    ben magneto'nun filmini bekliyorum sabırsızlıkla..

• quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

ben magneto'nun filmini bekliyorum sabırsızlıkla..

Alıntıları Göster
    magnetonun oyuncuları falan daha belli değil bi tek magneto rolünü oynayacak kişi belli lan mckellen yani x-men deki magneto
  • quote:

magnetonun oyuncuları falan daha belli değil bi tek magneto rolünü oynayacak kişi belli lan mckellen yani x-men deki magneto

Alıntıları Göster
    Sadece Wolverine nasıl olcak merak ediyorum daha 1 sene var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chev

Sadece Wolverine nasıl olcak merak ediyorum daha 1 sene var.

Alıntıları Göster
    x-men last stand filminde Gambit karakterini oynaması için Josh Holloway'e taklif yapmışlar,Holloway, Lost dizisindeki karaktere fazla benzediği için rolü geri çevirmiş.Bu nedenle Last Stand filmindeki senaryoda Gambit karakteri çıkarılarak film yapılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: -genjuro-

x-men last stand filminde Gambit karakterini oynaması için Josh Holloway'e taklif yapmışlar,Holloway, Lost dizisindeki karaktere fazla benzediği için rolü geri çevirmiş.Bu nedenle Last Stand filmindeki senaryoda Gambit karakteri çıkarılarak film yapılmış.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: -genjuro-

karakter olarak tıpkısının aynısı hemde..ikiside esprili, ukala, megaloman, karizma..

• quote:

Alıntıları Göster
    ne yaptılar ki gimliye ?

quote:

Orjinalden alıntı: nanashi

• quote:

ne yaptılar ki gimliye ?

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sand storm

ne yaptılar ki gimliye ?

quote:

adamı soytarı gibi gösterdiler sürekli ne olacak başka. mesela iki kulenin başında ki o kovalamaca sahnesi. aslında yanlış. gimli orada " biz cüceler kısa mesafe koşusunda iyiyiz" diyor ama aslında tam tersi. zaten bacakları kısa olan birisinin kısa mesafede hızlı olmasını bekleyemezsin. ayrıyeten cüceler öyle hemen yorulmazlar ama iki kulenin başında en sonda gimli burnundan soluya soluya geliyor . şimdilik aklıma gelenler bunlar

• quote:

quote:

ne yaptılar ki gimliye ?

quote:

adamı soytarı gibi gösterdiler sürekli ne olacak başka. mesela iki kulenin başında ki o kovalamaca sahnesi. aslında yanlış. gimli orada " biz cüceler kısa mesafe koşusunda iyiyiz" diyor ama aslında tam tersi. zaten bacakları kısa olan birisinin kısa mesafede hızlı olmasını bekleyemezsin. ayrıyeten cüceler öyle hemen yorulmazlar ama iki kulenin başında en sonda gimli burnundan soluya soluya geliyor . şimdilik aklıma gelenler bunlar

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

ne yaptılar ki gimliye ?

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.