Şimdi Ara

[X]-R-[4]-P ile alışveriş yapıyorum çevrimdışı oldu bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [X]-R-[4]-P ile 83 priestimi takas ediyorum onun beramustaki 80 lvl warrioru ile yorumlarınızı bekliyorum

ilk ben verceğim sonra o yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asımmavzer1 -- 27 Haziran 2010; 14:56:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [X]-R-[4]-P

Bu mesaj silindi.
    Arkadaşın hiç referansı yok. Bide neden önce sen veriyorsun charı?
  • quote:

ikimiz içinde hayırlısı olur umarım

inş öle olur ilk ben veriyorum tüm bilgileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: asımmavzer1

quote:

ikimiz içinde hayırlısı olur umarım

inş öle olur ilk ben veriyorum tüm bilgileri

Alıntıları Göster
    şuan o değiştirdi bana vercek birazdan warriorun bilgilerini bekliyorum

• quote:

şuan o değiştirdi bana vercek birazdan warriorun bilgilerini bekliyorum

Alıntıları Göster
    çevrimdışı oldu kendileri
  • quote:

çevrimdışı oldu kendileri

Alıntıları Göster
    [X]-R-[4]-P ne yapmaya çalışıyon umut turan
  • quote:

[X]-R-[4]-P ne yapmaya çalışıyon umut turan

Alıntıları Göster
    yorumunuda silmiş beyfendi
  • quote:

yorumunuda silmiş beyfendi

Alıntıları Göster
    Göz göre göre soyuldun bravo. Yorumumu okusaydin keşke..ama kendi düşen ağlamazmış
  • Umut turan

Fa1rpLay_@hotmail.com
    192.168.1.4
    218 722 393 74 tc no

hiç blöf olarak filan algılama charı geri versende vermesende savcılıga şikayette bulunucağım.

0264 283 02 12 tel numaram
    Serdar Duran : 534 625 57 62 cep numaram .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Göz göre göre soyuldun bravo. Yorumumu okusaydin keşke..ama kendi düşen ağlamazmış

Alıntıları Göster
    Hadi Bakalım Geçmiş Olsun 2dk Konuştugun Kişiyle Referanssız Alışverişe Geçersen Olacagı Bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A1E0DA5D4

Hadi Bakalım Geçmiş Olsun 2dk Konuştugun Kişiyle Referanssız Alışverişe Geçersen Olacagı Bu.

Alıntıları Göster
    aynn ya çocuk kendini riske atıyor tc no herşeyi bende okul bilgilerin bende şu oyun için kafanı arıtma gel şu msn ye adam gibi
    e okul bilgileri
    218 722 393 74
    37020

umut turan
  • quote:

aynn ya çocuk kendini riske atıyor tc no herşeyi bende okul bilgilerin bende şu oyun için kafanı arıtma gel şu msn ye adam gibi
    e okul bilgileri
    218 722 393 74
    37020

umut turan

Alıntıları Göster
    ah keske biraz daha bekleseydin guzel kardesim.XR4P adli arkadas basindan buyuk hack gectikden sonra birakip 1-2yildir online olmayan biri buyuk olasilikla bu oyun islerinden elini cekmis forumuda birakmis birisi.Sanirim birisi onu ve hesabini kullanarak seni dolandirmis.Gecmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenon

ah keske biraz daha bekleseydin guzel kardesim.XR4P adli arkadas basindan buyuk hack gectikden sonra birakip 1-2yildir online olmayan biri buyuk olasilikla bu oyun islerinden elini cekmis forumuda birakmis birisi.Sanirim birisi onu ve hesabini kullanarak seni dolandirmis.Gecmis olsun.

Alıntıları Göster
    ilk sen niye veriyorsun ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freedom21

ilk sen niye veriyorsun ki?

Alıntıları Göster
    Her önüne gelene güvenmeyin şu işlerde.
  • quote:

e okul bilgileri
    218 722 393 74
    37020

umut turan

o tc nin ve okul bilgilerinin ona ait olduğunu sanmıyorum minareyi çalan kılıfını hazırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freedom21 -- 27 Haziran 2010; 16:02:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freedom21

quote:

e okul bilgileri
    218 722 393 74
    37020

umut turan

o tc nin ve okul bilgilerinin ona ait olduğunu sanmıyorum minareyi çalan kılıfını hazırlar

Alıntıları Göster
    onun tc no ve numarası herşeyi onun

• savcılığa verilen Her suç duyurusu cevaplanmak zorundadır mikinede takar :) heryerinede takar zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeGame

savcılığa verilen Her suç duyurusu cevaplanmak zorundadır mikinede takar :) heryerinede takar zorunda.
    Forumda çok örnekler var. Git bi araştır derim. 1000 TL + dolandırılmalar çok oldu. Hiç biri savcılıktan sonuç alamadı. Referansı olmayan birine keşke ilk vermeseydin. Geçmiş olsun dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

Forumda çok örnekler var. Git bi araştır derim. 1000 TL + dolandırılmalar çok oldu. Hiç biri savcılıktan sonuç alamadı. Referansı olmayan birine keşke ilk vermeseydin. Geçmiş olsun dostum

Alıntıları Göster
    referanslı,daha önce alışverişi olmuş insanlarla alışveriş yaparsanız başınızın ağrıma olasılığı dahada düşer.. geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

referanslı,daha önce alışverişi olmuş insanlarla alışveriş yaparsanız başınızın ağrıma olasılığı dahada düşer.. geçmiş olsun..

Alıntıları Göster
    Bence hiç biri gidip şikayette bulunmadı sonuç alamama gibi bir durum yokdur . savcılık kişiye ulaşır mahkeme olur delil yetersizliğinden iptal olur büyük ihtimalle ama sonuç alamama diye birşey yokdur .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.