Bence hiç biri gidip şikayette bulunmadı sonuç alamama gibi bir durum yokdur . savcılık kişiye ulaşır mahkeme olur delil yetersizliğinden iptal olur büyük ihtimalle ama sonuç alamama diye birşey yokdur .
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun. Daha konu hakkında cevap alamadan tüm bilgileri vermişsin. Önce nedir ne değildir araştıracaksın. Tanımadığın insanlara da pat diye hesabını vermeyeceksin. Ne diyelim yazık olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
Geçmiş olsun. Daha konu hakkında cevap alamadan tüm bilgileri vermişsin. Önce nedir ne değildir araştıracaksın. Tanımadığın insanlara da pat diye hesabını vermeyeceksin. Ne diyelim yazık olmuş.
Alıntıları Göster
kötü olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: gezizekalı
kötü olmuş
Alıntıları Göster
Takası yüz yüze yapardım.Geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: DonToucHim
Takası yüz yüze yapardım.Geçmiş olsun.
Alıntıları Göster
Savcılığa gidip ne diyeceksin? Ben paşa paşa charımı verdim o vermedi mi diyeceksin? Var mı herhangi bir kanıtın? Kanıtın olsa dahi bu en fazla msn konuşmalarıdır yada pm den konuşmalarındır. Hadi o da olmasın telefonla konuşurken ses kaydı var desen bile mahkeme ses kayıtlarını delil olarak kabul etmiyor. Kısacası eğer charını alan kişi insafa gelip geri vermezse yapacağın tek şey soğuk bi su içmek olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
Savcılığa gidip ne diyeceksin? Ben paşa paşa charımı verdim o vermedi mi diyeceksin? Var mı herhangi bir kanıtın? Kanıtın olsa dahi bu en fazla msn konuşmalarıdır yada pm den konuşmalarındır. Hadi o da olmasın telefonla konuşurken ses kaydı var desen bile mahkeme ses kayıtlarını delil olarak kabul etmiyor. Kısacası eğer charını alan kişi insafa gelip geri vermezse yapacağın tek şey soğuk bi su içmek olur.
Alıntıları Göster
Ben bildim bileli o herif beramustaki karakterini satmaya çalışır
göz göre göre soyulmuşşun
kendi düşen aglamaz
(umarım bu kadar kişiyi yanıltırsın xtrap)
quote:
Orijinalden alıntı: ExCamLy
göz göre göre soyulmuşşun
kendi düşen aglamaz
(umarım bu kadar kişiyi yanıltırsın xtrap)
premium kodlarıyla ticket at 24 saatte çar sende
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
premium kodlarıyla ticket at 24 saatte çar sende
Alıntıları Göster
Eski üyelerdendi, beramusta warrioru falan vardı. Ne diyebilirim ki bu durum karşısında, geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Can`
Eski üyelerdendi, beramusta warrioru falan vardı. Ne diyebilirim ki bu durum karşısında, geçmiş olsun.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar şuan son durum nedir ? Diğer arkadaş karakteri alıp kaçtı mı ? Bizide bilgilendirirseniz bizde forumun güvenliği için gerekeni yapalım.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan
Arkadaşlar şuan son durum nedir ? Diğer arkadaş karakteri alıp kaçtı mı ? Bizide bilgilendirirseniz bizde forumun güvenliği için gerekeni yapalım.
evet xrap almış kaçmış
quote:
Orijinalden alıntı: S[L]atanic
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan
adam utanmadan bide konu açmış şifre nasıl degiştiririm diye
yazık oldu
quote:
Orijinalden alıntı: ExCamLy
adam utanmadan bide konu açmış şifre nasıl degiştiririm diye
yazık oldu
Alıntıları Göster
geçmiş olsun umarım ortada bir yanlış anlaşılma vardır.Sorun düzelir inş..
quote:
Orijinalden alıntı: nbaps3
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
malesef char gitti şimdi nasıl alabiliriz charı :S 2 haftadır onun elinde
quote:
Orijinalden alıntı: asımmavzer1
Alıntıları Göster
nasılmı alabilirsin adamlar öbür konuda sana tam adresini verdiler hala aynı şeyler bırakın bu işleri o charı unut bence alamazsın yani
quote:
Alıntıları Göster
geçmiş olsun kardeşim ama dediğin bilgiler doğruysa bir polis tanıdığa veya o tip kişilere danışabilirsin adam çoktan boşaltmıştır char diye tahmin ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Kamikaze00
nasılmı alabilirsin adamlar öbür konuda sana tam adresini verdiler hala aynı şeyler bırakın bu işleri o charı unut bence alamazsın yani
alcam mecburum...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kamikaze00
alcam mecburum...
Alıntıları Göster
nasıl mecbursun kaptırdığn char 250 tl felan eder sanırım sen adamı bulana 500 tl vericeksin anlamadım ben bu işi
quote:
Orijinalden alıntı: Stahli
nasıl mecbursun kaptırdığn char 250 tl felan eder sanırım sen adamı bulana 500 tl vericeksin anlamadım ben bu işi