Şimdi Ara

!X_Seller! & !Aliexpres! Güvencesi İle Tüm Çin Telefon Modelleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
36
Favori
25.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk cengaver bekleniyor. Ben de pusudayım hani.
  • Beyler facebook grubumuza girerseniz sipariş verenleri görebilirsiniz hatta ilk sayfadaki aliexpress linkine tıklarsanız orada sipariş verenlerin sayısı yazıyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam daha önce de başıma geldi. 4.5g telefonda 3g imei kullandığım için Avea telefonu o 3g cihaz olarak görüyor LTE açmıyordu. Elimde 3g imei bir kaç tane var. Emin misiniz kesin olarak işe yarar mı? Oldu da 4.5g açılmadı burada sizin düzeltme imkanınız var mı? Elimizde kalmasın cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Hocam daha önce de başıma geldi. 4.5g telefonda 3g imei kullandığım için Avea telefonu o 3g cihaz olarak görüyor LTE açmıyordu. Elimde 3g imei bir kaç tane var. Emin misiniz kesin olarak işe yarar mı? Oldu da 4.5g açılmadı burada sizin düzeltme imkanınız var mı? Elimizde kalmasın cihaz.

Almak istediğiniz modele atılan imei den değil o sizin dediğiniz sorun, almış olduğunuz telefonun band20 yani 800mhz lik 4g frekansı nı desteklememesinden. Avea ve vodafone da 4g sorunu yaşarsınız bu durumda, turkcell de ise band 20 frekansı kullanılmadığı icin tüm tellerde 4g çalışır. Hong kong listesindeki teller band20 çalıştırır, shenzhen listesindede desteklediği bantlar kısmında band20 yazanlar veya global yazanlar sorunsuz çalışır. (coolpad cool1, z17, oneplus, letv x820... Vb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_Seller -- 1 Temmuz 2017; 17:39:25 >

• hocam selamlar band 20 olan redmi note 4 düşünüyorum genel olarak soruyorum telefonların arka alt kısmında uyarılar oluyor onlar kalıcı mı yoksa şu fotoğraftaki gibi çıkarılabilir şekilde mi?

!X_Seller! & !Aliexpres! Güvencesi İle Tüm Çin Telefon Modelleri
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    yok hocam sıkıntı olmaz. redmi note 3 pro kullanıyorum nokia 2100 imeisi attım turkcell kullanıyorum gayet memnunum.
  • StG 44 kullanıcısına yanıt
    Hepsi çıkarılabilir etiket

• Redmi Note 4 için konuşursak 690 lira yapıyor. Forumda şuan sıfır Redmi Note 4 750 lira zaten. Yani özellikle yazdım sanırım ben anlamadım diye ama fiyatlar drive dosyasında yazıyor dediniz. Bu u durumda pek bir albenisi yok. 60 lira verip imei işi hallolmuş, 1 günde alabileceğiniz seviyede. Şahsen beklentim büyüktü. 750 liralık teli 600 falan verse yine iyi olacaktı.

İlerleyen zamanda liste fiyatından stoklu satışta olur

• asıl önemli konu mağduriyet durumu.

daha önce anna vb satıcılar gümrükte takılan, elimize geçmeyen ürün için para iadesi yapmadı ve milleti dolandırdılar.

ürün gelmezse ne yapılacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

asıl önemli konu mağduriyet durumu.

daha önce anna vb satıcılar gümrükte takılan, elimize geçmeyen ürün için para iadesi yapmadı ve milleti dolandırdılar.

ürün gelmezse ne yapılacak ?

Genelde biraz daha ucuza almak için aliexpress yerine açıktan para yollayanların başına gelen bir durum özellikle. Aliexpress ten alıp mesela kutu açılımını videoya alarak yaparsanız herhangibir sorun yaşarsanız ıspatlamış olursunuz, bu durumda paranızın geri ödenmemesi sözkonusu değil (Aliexpress te tecrübeli arkadaşlar bu konuda yardımcı olur size) Ayrıca kutunun çinde açılıp rom , imei işlemlerinin yapılması da artı bir avantaj çünkü tel kontrol edilmiş oluyor, kapalı kutu alıp arıza çıkması halinde hiçbirşey yapamamanızın önüne geçiliyor yani. Anna da ki teller gibi posta taktiğiyle gelmiyor teller, Bulgaristan, Gürcistan gibi tel girişi yasak olmayan yerlere ithal edilip, oralara gidip gelen arkadaşlarımızın cebinde taşınarak gümrük ile alakamız olmayan bir şekilde geliyor 4 yıldır getirdiğimiz gibi. Eski ilanlarıma göz atabilirsiniz bununla ilgili.

İlk mesajdaki rehber de dikkatle incelerseniz bir sorunla karşılaşacak olurda dispute açarsanız ne aldığınıza kanıt olması için ödeme anındaki mesaj kutusuna ürünün ayrıntılı bilgisini giriş eklendi. Ayrıca alım yaparken aliekspress mesajlaşma özelliği üzerinden satıcı ile temasa geçip neyi nasıl alacağınızı teyitleşebilirsiniz içinizin daha rahat olması açısından.

Son olarak bu alışveriş yaptığınız mağaza uzun yıllardır hizmet veriyor, sadece Türkiye'ye değil, feedbacleri inceleyin, donanımhaber den de benim feedbackleri inceleyin

• Son olarak eklemeden geçemeyeceğim, sistemin garanti kısmını net göremeyenler için işin işleyişini anlatıp kıyaslama yapabilmenizi sağlayacağım.

Eskiden bizim uyguladığı ve hala diğer satıcıların uygulamakta olduğu ön sipariş olayı var.

Önceden parayı satıcıya veriyorsunuz, satıcı parayı kayıtdışı olarak çinli satıcıya yolluyor, çinli satıcı ürünleri alıp postalıyor ve bir şekilde Türkiye ye sokuluyordu.

Adımları incelediğinizde paranızın veya gelecek ürünün ara aşamalarda kaç noktada kaybolabilme riski olduğunu biraz düşünürseniz gözünüzde canlandırabilirsiniz.

Yeni sistemde ise bu risk neredeyse sıfıra inmiş durumda, 4 yıldır olduğu gibi kanunlarımızda da yazan cepte taşıyarak getirme yöntemi uyguluyoruz, bazen 20 günü aşıp 40 günde getiriyoruz ama bunun sebebi, 10 yerine 2 tel taşıyıp riski sıfıra indirmemizdir. Geç olsun güç olmasın mantiğıyla ilerliyoruz.

Paranız ise hiç yüzünü görmediğiniz bilinmeyen ellerde gezmiyor, dünyanın en büyük alışveriş portalına emanet ediyorsunuz, siz "alışveriş tamamlandı" butonuna bastığınızda para satıciya geçiyor.

Aliexpress te tecrübeli arkadaşlar bunun kıymetini daha iyi bilir ve anlarlar

• X_Seller kullanıcısına yanıt
    Dh de konunuz vardı, tartışma çok olunca kapattınız sanırım. Facebook üzerinden devam ettiğini biliyorum.

Ae binlerce dolarlık alışveriş yaptım yıllardır , tecrübeli sayılırım sanırım. Geçenlerde yeni bir üyelik açtım indirim için ve arızalı ürüne iade isteyince üyeliğim komple kapatıldı. Yani mağduriyet yaşayan yine oluyor. Yüzde yüz garanti yok.

Fiyat uygun oldukça yine de sizin sistem güzel, ben de alışveriş yapmak isterim.

Mesela Oukitel K6000 plus için fiyat alabilir miyim.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Eklenmesini istedim, Hong Kong ürünlerinin tedarik süresi Shenzhen ürünlerine göre tedarik süresi fazla oluyor dediler yinede eklenmesini söyledim bakalım ne olacak bende bekliyorum

• X_Seller kullanıcısına yanıt
    doğrudan fiyatını sorsaydınız keşke hocam!

ben avrupa stoklarından 175 dolardan 2 tane satın aldım. sitelerde çin stokları 169 dolar görünüyor. sizin kargo garantili fiyat ne olur onu merak ediyorum. 2 tane yetmeyecek çünkü, özelliklerine ve fiyatına bakan tanıdıklar istiyor aynısından. fiyat uygun olursa sizden satın alabiliriz birkaç tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Redmi Note 4 için konuşursak 690 lira yapıyor. Forumda şuan sıfır Redmi Note 4 750 lira zaten. Yani özellikle yazdım sanırım ben anlamadım diye ama fiyatlar drive dosyasında yazıyor dediniz. Bu u durumda pek bir albenisi yok. 60 lira verip imei işi hallolmuş, 1 günde alabileceğiniz seviyede. Şahsen beklentim büyüktü. 750 liralık teli 600 falan verse yine iyi olacaktı.

yalnız şunu söyleyeyim bence fiyatlar fena değil. özellikle bahsettiğiniz model için konuşuyorum. ben de redmi note 4 bakıyorum global olan modelinden (band 20'li olan hani). daha önce de redmi note 3 pro getirttim, aliexpress'den avrupa'daki yakınıma sipariş verdim o da gelirken yanında getirdi. biliyorum yani getirme yöntemlerini.

diyelim italya'da bir tanıdığınız var (kargo ucuz o yüzden italya) onun aracılığıyla getirteceksiniz.

iki tane sorunsuz seçenek var. birincisi goldway aliexpress store. ikincisi honorbuy. tabi daha başka seçenekler de var ikinci el gibi ama onları saymıyorum ama en güvenilirleri bunlar.

goldway aliepxress = $153 telefon + $20 DHL , EU Express için bu seçenek gerekli, yani vergi ödememek için en garanti yol. toplam $173.

honorbuy = $170 telefon + $25 kargo = $195. (x_seller'in fiyatıyla aynı)

honorbuy biraz daha pahalı çünkü ürün avrupa içinden kargolanıyor bu yüzden çok daha hızlı diğerine göre vergi ödeme ihtimali sıfır.

türkiye'de ise yukarıda bahsettiğim kadar güvenli kaç seçenek var? ya ithalatçı garantili alacaksınız onun da fiyatı 930 tl. ithalatçı garantili ve kayıtlı diye o kadar para vermenin alemi yok kayıt yapmak çok kolay ayrıca ithalatçı garantilerin ne kadar berbat oldukları malum. ayrıca mevzuat yüzünden telefonun arkasına sonradan lazer uyarı yaptırıyorlar. hiç güzel durmuyor.

ya da türkiye'ye bir şekilde telefonları sokmuş kişilerden ikinci el olarak alacaksınız.

herkesin avrupa'da veya dünyanın başka bir yerinde tanıdığı yok. işte bu satıcının tam olarak yaptığı bu, kâr karşılığında sizin "tanıdığınız" oluyor. 173 dolar yerine 195 dolar ödüyorsunuz. bence makul. şahsen ben bu yöntemi tercih ederdim. ayrıca kayıtlı geliyor telefon gelmese bile aşırı basit kayıt yapmak.

ikinci el fiyatlarını tam bilmiyorum ancak geçen gün baktım Redmi 4A global'i bile 750 tl'ye satıyorlardı yani 750 liraya Redmi Note 4 Global bulmak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 6 Temmuz 2017; 12:37:22 >

• StG 44 kullanıcısına yanıt
    Şuan kargodan teslim aldım. Forumdan sıfır Redmi Note 4x Siyah aldım 750 liraya. Siz biraz dolaşın hava alın.
    Herkes note 4x tutturmuş gidiyor da, düşük fiyatlı tellerde nekadar fiyat farkı olabilirki zaten, tek ürün üzerinden fiyatları karşılaştırmak nekadar objektif bir sonuca ulaştırabilirki sizleri?

Birde üstte mesaj atan arkadaş, risksiz garanti şekilde 675tl den alabilmeye vurgu yapmış mesajında, anafikri atlamışsınız, siz 750tl ye alırken hangi yöntemle ödeme yaptınız? Önce tel size ulaşıp sonra mı parasını yolladınız?

Birde benim biraz üstteki mesajımı okursanız stoklu satışta olacak ve aynı fiyattan alabileceksiniz ilerleyen zamanda, ödemenizi yine aliexpress e yapacaksınız

• Liste yazılar haddinden fazla karışık şöyle anlaşılır bir liste yapılmazsa sipariş geçen olacağını zannetmiyorum.
  • TR stok olursa fiyatlar uygun. ama çok çok az fark var ucuz modellerde.

ben redmi 4x advanced aldım dün 625 lira sıfır kutusunda. sizde de çok yakın fiyata geliyor zaten. üstelik süre farkı var, bana güvenilir biri kargo yaptı, istanbuldan 2 güne elime geçecek. benim için 30+ referanslı birkaç yıllık dh üyesi aliexpress sisteminden daha güvenilirdir. yurt dışından alıp bir ay beklemem için de 50+ lira fiyat farkı olması gerekir. benim düşüncem. kar marjını daha dar tutarsanız uygun fiyatlı olur.

sonuçta bu fiyata da yine iyi satış yapacağınızı ikimiz de biliyoruz tabi daha uyguna satanı bulmak kolay değil. arada bir oluyor. ben bulurum o bulur ama bulamayan da sizi bulacak. aynı telefonu 800 liraya satmaya çalışan da çok.

işime gelirse ben de gelir sipariş veririm sizden yeri gelince.
    bu arada benim telefon için fiyatı özel olarak sorabilirseniz sevinirim. k6000 plus... listeyi düzenlemek uzun sürer muhtemelen.
    hayırlı alışverişler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.