Şimdi Ara

x-sim var elimde ama bunu nasıl takıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.. bu sabah elime x-sim im geçti.. ama nasıl hattı kırıp buna takıcam hiç bi fikrim yok. forumada baktım ama bulamadım.. acaba yardım edermisiniz nasıl kullanıcagımla ilgili??

• forumda nasıl takıldığını resimlerle anlatann bir konu mevcut...
    biz burada sana söyleriz ama anlatamayız biraz daha ara resimlerle anlatıyor orda....
  • o zıkkımın üzerinde bi çip olacak onun simkartına denk gelen yerini için sim kadrtı biraz kırpacan soora onları üstüste getirip devrelerini öpüstürcen bi de kaymaması için devreler kapatmayacak şekilde bi kenarından ufak bi bant takabilirsin.
  • kardeş sim kartın bi tarafını kesip sim yuvasının bi tarafını ezerse çıkarıp takmada kullanışlı olur .. kırılmaz ..
    o yüzden öyle yapma sana söylediğim konuyu ara çok daha yardımı dokunur...
    quote:

Orjinalden alıntı: fleischman

o zıkkımın üzerinde bi çip olacak onun simkartına denk gelen yerini için sim kadrtı biraz kırpacan soora onları üstüste getirip devrelerini öpüstürcen bi de kaymaması için devreler kapatmayacak şekilde bi kenarından ufak bi bant takabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

forumda nasıl takıldığını resimlerle anlatann bir konu mevcut...
    biz burada sana söyleriz ama anlatamayız biraz daha ara resimlerle anlatıyor orda....

valla yeniden arattım sitede ama bulamadım oyle resimli bi rehber. eger link verirsen sevinirim..

bide araştırırken yabancı sitelerde şey gordum. galiba yeni versiyonlarda kartı kırmak gerekmiyomuş gbi bişiler yazıyodu. o iş nasıl oluyo? nerden bilcem yeni versiyon x-sim im mi oldugunu?
  • bu konuya girhttp://forum.donanimhaber.com/m_20915366/tm.htm aşşağılara inersen son nesil xsim in resmi geçmiş bak ona anlarsın...
    bu konuylada versyon hakkında biraz bilgi edinebilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_20478009/mpage_1/key_turbosim%252Ctakmak//tm.htm#20508013

fakat nasıl takıldığıyla ilgili konuyu bulamadım arama yapmak çok zor bu forumda ... sen son sayfalardan başka geriye dopru git görürsün konuyu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaR0NiaC -- 7 Şubat 2008; 11:14:46 >

• yardımlarınız için sağolun umarım yapabilirim.. yine bi problemim olursa sorarım burda..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.