Şimdi Ara

x-trap hakkında bilgi sahibi olan varmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz üzere knight online diye dünyaca popiler türkiyede daha popiler bi bela oyun var bu oyunda güvenlik için eskiden hackshild mi ismini tam hatırlayamadığım bi güvenlik şirketi koruyordu şimdi ise x-trap diye bi bela program var bu korumasını sağlıyor
    sizden istediğim şu bu xtrapi devde dışı bırakabilme imkanımız varmı ?
    dll lerin içindeki bilgileri siliyorum bazıları izin vermiyo ama oyuna girebilmek için bu xtrapi guncelliyor
    exploreri açıp çevrim dışı kullan diyorum ozamanda xtrap kendini güncelleyemedi diyip hata veriyor
    bu xtrapi devre dışı bırakabilirmiyiz yada onu başka bi programla çalışıyor gibi gösterip orjinal xtrapi kapatabilirmiyiz bu konu hakkında bilgisi olan varsa bizimlede paylaşırsa sevinirim

not: bu konuyu knight online bölümüne açacaktım fakat orda genelde bu işin yazılım kısmı ile ilgilenen kimse olmuyor bu yüzden buraya açma gereği duydum.

• quote:

Orjinalden alıntı: chingachgook

Şurayı oku
    http://www.r10.net/oyun-dunyasi/54399-xtrap-ve-start-hatalarina-son%5Bresimli%5D.html

burada xtrapi nasıl engelleyebileceğim yok :(

isterseniz x-trapin dll lerini uğpload edeyim yazılımcı arkadaşlar varsa bunları nasıl değiştirebileceğimi gösterebilirseler sevinirim
  • X-Trap ı engellemek her babayiğidin harcı değildir. Onu engelleyebilen kişinin yazılım olayını tamamen çözmüş olması gerekir. Bence çok kasma.

Bu arada X-Trap oyunun güvenlik programı olduğundan engellenme durumunda KO her türlü hileye açık hale gelir ki bu da K2 nin işine gelmiceği için öyle bişe olcağını sanmıyorum.
  • Eskiden x-trap ı etkisiz bırakabiliyorduk ama ko ya getirilen güvenlik önlemleri bunu imkansızlaştırdı benim bildiğim kadarıyla şuan öyle bişi yok ama ilerde ne olur bilemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.